Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sports – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Με τον αρχιπροπονητή των τμημάτων υποδομής Τάσο Ανθυμιάδη στον πάγκο της, θα αγωνιστεί η ΒΕΡΟΙΑ την Κυριακή στο δύσκολο εκτός έδρας ματς κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας.

Μα περίεργο τόσο περίεργο μας φαίνεται πως την μία μέρα έφυγε ο προπονητής της Βέροιας κύριος Θεοδωσιάδης και μέσα σε 16 ώρες έκλεισε στην Καλαμάτα.. Αλήθεια τόσο καλές επαφές είχε ο κύριος Θεοδωσιάδης;  Ο κάθε καχύποπτος θα υποψιάζεται πολλά.. ίσως όμως και τίποτα.. Αλλά για πρώτη φορά στα χρονικά προπονητής που έφυγε από την Βέροια στην μέση της σεζόν δεν βρήκε δουλειά μέσα σε λίγες ώρες… και μάλιστα στην ίδια κατηγορία.

Τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα της Βέροιας στην Ιεράπετρα με την τοπική ομάδα θα διευθύνει ο Μαχαίρας από τον σύνδεσμο της Αθήνας

Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης (24/11, 15:00) με τη Βέροια απευθύνει η διοίκηση του ΟΦ Ιεράπετρας.

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώθηκαν οι διαιτητές και βοηθοί της 12ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής

Εδεσσαϊκός- Μ.Α Τρικάλων διαιτητής ο κ. Σουλίδης (Κοζάνης) βοηθοί οι κ.κ Βογδόπουλος και Παπαδόπουλος (Κοζάνης)

Νίκη Αγκαθιάς- ΠΑΣ Φλώρινας διαιτητής ο κ. Παραδεισόπουλος (Πιερίας) βοηθοί οι κ.κ Καλορόγιαννης και η κ. Τσικλητάρη (Πιερίας)

Συνεχίζεται το Σάββατο το πρωτάθλημα της Α΄Ερασιτεχνικής με τους εξής αγώνες.

ΕΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ
Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ
ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ

 

Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2019 σύσσωμοι η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές αλλά και ο τεχνικός της Α.Ε Σχοινά, Αλέξης Κατσάρας,συγκεντρώθηκαν στο μεζεδοπωλείο “Μεζέ Μεζέ” στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας ,κατόπιν πρωτοβουλίας του προέδρου της ομάδας Δημήτρη Σεμερτζή, έφαγαν μαζί, διασκέδασαν και φυσικά συζήτησαν και τα όσα συμβαίνουν στην κατηγορία με την ομάδα της Καψόχωρας να είναι το κεντρικό θέμα καθώς είναι και ο επόμενος αντίπαλος του Σχοινά στο ντέρμπι της Κυριακής.

Για το πρωτάθλημα της Β΄ Ερασιτεχνικής την Κυριακή θα γίνουν οι αγώνες:

1ος Όμιλος

ΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ ΔΟΞΑ ΚΥΨΕΛΗΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ ΠΑΟ ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ
ΑΕ ΣΧΟΙΝΑ ΑΕ ΚΑΨΟΧΩΡΑΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΟΥ ΑΕΚ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΘΛ.ΑΚΑΔ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΟΞΑ ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙΟΥ

2ος Όμιλος

ΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΟ ΜΑΡΙΝΑΣ
ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΑΤΛΑΣ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΑΧΗΣ

Ο αθλητικός όμιλος Ενόργανης Γυμναστικής της Νάουσας «ΗΡΑΚΛΗΣ»  σε συνεργασία με την ομοσπονδία Γυμναστικής και με την άδεια του Υπουργείου Παιδείας, πραγματοποιεί μέσω του προπονητή του επισκέψεις στα σχολεία της Νάουσας στο πλαίσιο της βιωματικής δράσης με θέμα : «Μαθαίνω για την Ενόργανη Γυμναστική».

Η Διοικούσα Επιτροπή, το προπονητικό team και οι καλαθοσφαιριστές του Φιλίππου Βέροιας, απευθύνουν κάλεσμα στους φιλάθλους της πόλης, εν όψει του αγώνα με την ιστορική ομάδα του Παγκρατίου, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Την Κυριακή θα γίνουν οι αγώνες της  Γ ΄Ερασιτεχνικής

1ος Όμιλος

ΑΟ ΣΥΚΙΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΔΟΞΑ ΒΡΥΣΑΚΙΟΥ ΑΕ ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ

2ος Όμιλος

ΠΑΛΑΣΙΔΕΙΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΛΟΦΟΥ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ
ΔΟΞΑ ΑΣΩΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔ.ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ

 

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK;

Γιάννης Καραγιάννης : Στον 8ο Φιλίππειο δρόμο για 4η συνεχή χρονιά θα συμμετάσχει η Asimina Inglezou γνωστή ως αθλήτρια υπεραποστάσεων βουνού, μοντέλο, μητέρα ..!!!
Η Ασημίνα φανατική δρομέας βουνού προτίμησε την άσφαλτο αυτήν τη φορά για τα μάτια του Φιλίππειου δρόμου.

Το Goody’s Burger House για 4η συνεχή χρονιά δίπλα μας ,υποστηρίζει τον 8ο Φιλίππειο δρόμο με μεγάλες παροχές στους παιδικούς αγώνες.

Α.Ε.Π. Βεροιας :: Έτοιμα τα ημερολόγια της Α.Ε.Π. Βέροιας για το 2020!!!
Alexandros Karaiosif: Λεζάντα δική σας…
Ποδοσφαιρική Ακαδημία Αγίας Μαρίνας »Μέγας Αλέξανδρος» : Ευχαριστούμε το Express market Βουλγαροπουλου  στην Βέροια Εμμανουήλ Ζάχου 15 και την Βεργίνα Ημαθίας και τους ιδιοκτήτες Βαγγέλη και Αποστολή Βουλγαρόπουλο για την χορήγηση αθλητικού υλικού για τις ανάγκες των προπονητών της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος.
Οι προπονητές Πέϊος Φίλιππος Μπάμπης Σπυριδωνίδης.
Sportstraining-Karagiannis : Ο Κενυάτης δρομέας Amos Coech Limakori στον Φιλίππειο δρόμο.
Στην παγκόσμια Ελίτ των δρομέων αντοχής ο Amos Coech εχει επιδόσεις, στα 10χλμ 28’00» – στον Ημιμαραθώνιο 1:02’51» και στον Μαραθώνιο 2:11’45

Αντώνης βεροιαρας : Γ.Α.Σ ΒΕΡΟΙΑ 1981-82 –
– Ορθιοι – ΧΑΤΖΑΡΑΣ – ΓΚΕΣΙΟΣ – ΜΙΛΗΣ – ΓΙΑΤΖΙΤΖΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΣ – ΜΠΑΛΤΖΗΣ – ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΣ –
– Καθιστοί – ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ – ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

Α.Σ ΝΗΡΕΑΣ  Εμείς ξεκινήσαμε, εσύ??
Έλα στην παρέα μας κάθε Τρίτη και Πέμπτη.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6972345636.
Μάθε τα οφέλη της Υδρογυμναστικης και έλα, μια απόφαση είναι!!

George Billis : Αφιερωμένο εξαιρετικά σε κάποιους που θέλουν να λέγονται προπονητές με πτυχίο και την είδαν και τραμπούκοι…. περαστικά και καλή σταδιοδρομία…

Πολυζος Αντωνης : Αξιομνημόνευτο σετ προπόνησης περιόδου 1990-91,που θα κοσμεί σύντομα τον χώρο μας, προσφορά από έναν εκπληκτικό άνθρωπο που είχα την τύχη να γνωρίσω, και όντας πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Τον Αντώνη Π ……τον οποίο ευχαριστώ μέσα από εδώ για ακόμα μια φορά!!!

Αστέρας Νάουσας  Αγωνιστικό πρόγραμμα τμημάτων Αστέρα Νάουσας για το Σαββατοκύριακο 23-24 Νοεμβρίου: Σάββατο 23 Νοεμβρίου . Τμήματα Κ6-Κ8-Κ10-Κ12 .Αγωνιστικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματα του Ajax Βέροιας στο γήπεδο Μέσης. Τμήμα Κ16. Στην έδρα του ΝΠΣ Βέροιας, στο γήπεδο Ταγαροχωρίου αγωνίζεται το τμήμα νέων για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας. Τμήμα Κ14. Κυριακή 24 Νοεμβρίου.  Στο γήπεδο Γιαννακοχωρίου αγωνίζεται το παιδικό τμήμα για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας.

Αστέρας Αλεξάνδρειας : Οι αυριανοί αγώνες της Κ6,Κ8,Κ10,Κ12 της ομάδας μας με την ΑΕΠ Βέροιας αναβάλλονται λόγω της ακαταλληλότητας των αγωνιστικών χώρων μετά τις συνεχόμενες βροχοπτώσεις. Οι αγώνες της Κ14,Κ16 και Γ’ ερασιτεχνικού τμήματος θα διεξαχθούν κανονικά.
Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας : Τα τμήματα Κ12,Κ10,Κ8,Κ6της Ακαδημίας Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας  αγωνίζονται το Σάββατο στην Βέροια αντιμετωπίζοντας τον Νηρέα και η Κ16 για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος αγωνίζεται στις Βαρβάρες αντιμετωπίζοντας τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Το τμήμα Κ14 για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος οι Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας 1 αγωνίζονται την Κυριακή στο Νησέλι αντιμετωπίζοντας τους Τηλέμαχους Αλεξάνδρειας 2

Ποδοσφαιρική Ακαδημία Αγίας Μαρίνας »Μέγας Αλέξανδρος»  Λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου από την βροχή η σημερινή προπόνηση δεν θα διεξαχθεί. Ραντεβού Κυριακή ώρα 9 π.μ για την ετήσια φωτογράφιση και μετά αγώνας στην Σκύδρα ( Σεβαστιανά).

Άχθος Αρούρης :  Κυριακή κοντή γιορτή λένε…. Πατρίδα vs Άχθος. Κυριακή 24/11 στις 3μμ το γήπεδο της Πατρίδας θα γεμίσει αρουραίους!

Ραντεβού 2 παρά (2 αναχώρηση) στη φαβέλα της Κυψέλης. Οδηγίες πρόσβασης δε χρειάζεστε… ίσα το δρόμο και μόλις μπείτε στην Τραπεζούντα της Ημαθίας θα δείτε το γήπεδο!

Πολυς Χουρσουζιδης: ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΣΤΕΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΜΕ ΠΟΛΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΙΚΕΣ ΑΡΙΣΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ. 

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Ειδήσεις σε 5 λεπτά από την εκπομπή sports – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα

Posted by Giannis Zinas on Friday, November 22, 2019