Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Το νέο τους προπονητή Κώστα Γεωργιάδη, παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας η διοίκηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, το μεσημέρι της Δευτέρας (25/11) στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου.

Στα μπαράζ ανόδου για Α’ εθνική ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας.

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε ο 19χρονος Ημαθιώτης ποδοσφαιριστής Κουτσούκης Πρόδρομος, πριν από λίγες μέρες στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας.

Η «Γυμναστική Ένωση Νάουσας » συμμετείχε με 11 αθλητές-τριες στον αγώνα ανωμάλου δρόμου που έγινε στη Μελίκη την  Κυριακή 24/11

Στέφανος Αποστολίδης: « Ήταν το καλύτερο δώρο για μένα – Κρητική η φιλοξενία στην Ιεράπετρα»

Παρελθόν αποτελεί ο προπονητής του Άρη Παλαιοχωρίου, Γιώργος Απόσογλου.

Έντονη η διαμαρτυρία του προέδρου της Α.Ε. Καμποχωρίου  Ευαγγελόπουλου Σταύρου: Δεν έχω δει στα 20 χρόνια που ασχολούμαι με το ερασιτεχνικό,  είτε ως παίχτης,  είτε ως μέλος μιας διοίκησης, άντρες να έχουν τέτοια συμπεριφορά. Γυναίκες να βρίζουν τα μέλη της διοίκησης μας με τρόπο που να ντρέπεσαι και μόνο που ήσουν παρών.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των προπονήσεων για σήμερα Τρίτη 26/11/2019 του Άθλου Αλεξάνδρειας.

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK;

Αρης Παλαιοχωριου Ημαθιας  Η διοίκηση του ΑΡΗ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας μας ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟΣΟΓΛΟΥ. Μια πορεία δυόμιση χρόνων φτάνει στο τέλος της. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ΓΙΩΡΓΟ για την προσφορά του στον σύλλογό  μας και να του ευχηθούμε τα καλύτερα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Με εκτίμηση το Δ.Σ

Ο Αρίστος Μιχαηλίδης Μετά από δυόμιση χρόνια συνεργασίας , έφτασε η ώρα να πούμε «ποδοσφαιρικό αντίο»! Και το τονίζω γιατί οι προσωπικές μας σχέσεις εκτός ομάδος θα παραμείνουν ίδιες. Ήρθες Γιώργος και φεύγεις φίλος! Σ’ ευχαριστώ για όλα τα μαθήματα εντός και εκτός γηπέδου , για όλες τις συμβουλές , για όλες τις χαρές και τις λύπες που περάσαμε μαζί αυτό το διάστημα! Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι πίστεψες σε εμένα,  όταν δεν το έκανε κανένας άλλος! Σου εύχομαι κάθε επιτυχία coach σε ότι και να κάνεις από δω και πέρα. Εις το επανιδείν!

Ο Γιώργος Απόσογλου Ύστερα από 2.5 χρόνια συνεργασίας θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα την διοίκηση του Άρη Παλαιοχώριου,  που με εμπιστεύτηκε την πορεία της ομάδας και τους ποδοσφαιριστές,  που μοιραστήκαμε αμέτρητες ώρες δουλειάς, αγωνίας, λύπης,  χαράς και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια!
Συλλογος Δρομεων Βεροιας 8ος Φιλίππειος δρόμος – Βέροια 7 & 8 Δεκεμβρίου 2019
»Όλοι τρέχουμε σ αυτόν τον αγώνα»

Ξανθόπουλος Χρήστος Τμήμα εκμάθησης αυτοάμυνας!  Η ασφάλειά μας πλέον είναι επιτακτική ανάγκη στην καθημερινότητά μας , αποτελεί κομμάτι της ζωής μας που δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός και η ηλικία μας δυσκολευόμαστε να είμαστε σε θέση να την προασπίζουμε. Από Δευτέρα 25/11/ 2019 και κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 20.45- 22.00 θα υπάρχει τμήμα αυτοάμυνας ενηλίκων στη σχολή μας.  Οι ενδιαφερόμενοι, -ες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ 6971755907 ή messenger για περαιτέρω ενημέρωση..

Συλλογος Δρομεων Βεροιας 30ος ο Μπλουλασίκης Άγγελος (δρομέας του Συλλόγου μας) στον 37ο δρόμο υγείας της Αθήνας .
Ο Άγγελος κατέλαβε την 30η θέση (ανάμεσα 1389 δρομείς) .
George Papas Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ τον εαυτό μου να έχει αυτό το σήμα στην καρδιά .Και όμως θα το υπηρετήσω με πάθος ,Ο-0 σήμερα η ομάδα μας μέσα στην Δόξα Βρυσακίου , μετά από μια παρά πολύ καλή εμφάνιση μας έλειπε μόνο το γκολ μπράβο στα παιδιά .Συνεχίζουμε πρώτη .

Ξανθόπουλος Χρήστος Καλημέρα κ.κ.. συνάδελφοι, Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσω μετά από πολύμηνη σκέψη και προβληματισμό, σαν πρώην προπονητής Β. Ελλάδος , παίρνοντας την πρωτοβουλία,  σε μια συγκέντρωση δασκάλων του καράτε ή εκπροσώπων του εκάστοτε συλλόγου της περιοχή μας (Β. Ελλάδος), με στόχο το άθλημα, την πρόοδό του .

Σοφία Σίμπου Εσύ παππούλη ,που μέσα στη βροχή έσκυψες στην άκρη του δρόμου να καθαρίσεις με τα χέρια το φρεάτιο, έχεις την αγάπη, το σεβασμό και την εκτίμηση μου. Γιατί κουβαλάς κάτι που όλοι οι υπόλοιποι έχουμε χάσει…
Γιαννης Χατζηαθανασιου Κουίζ 1979 όποιος τους βρει κερδίζει καφέ!!!

Γιάννης Καραγιάννης 8ος Φιλίππειος δρόμος – Βέροια 7 & 8 Δεκεμβρίου 2019
»Όλοι τρέχουμε σ αυτόν τον αγώνα»
Γιάννης Καραγιάννης 8ος Φιλίππειος δρόμος – Βέροια 7 & 8 Δεκεμβρίου 2019
Οι δρομείς που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους (εγγραφή και πληρωμή) μπορούν να δουν τα ονόματα τους στην λίστα συμμετεχόντων της διοργάνωσης. Η λίστα ανανεώνεται καθημερινά
14,5χλμ : http://www.sdverias.gr/index.php/symmetoxes/reglist
4,5Km City trail: http://www.sdverias.gr/index.php/symmetoxes/reglist-5km

Andreas Moustakas Δυόμιση χρόνια χαρές και λύπες, δυόμιση χρόνια μιας άψογης συνεργασίας μέσα και έξω από τα γήπεδα. Ήρθες ως προπονητής και φεύγεις ως ΑΔΕΡΦΟΣ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα.
 Άχθος Αρούρης Α.Ο. Η νίκη, ήταν επιτακτική ανάγκη στο παιχνίδι με την Θύελλα Πατρίδας, έτσι ώστε οι παίκτες μας να ορθώσουν ανάστημα, μετά την απογοητευτική εμφάνιση που συνδυάστηκε με ήττα στο προηγούμενο παιχνίδι.
Vasilis Kakagiannis Δύσκολα τα πράγματα!!!!
Αστέρας Νάουσας  Ανακοίνωση για την διεξαγωγή των προπονήσεων για σήμερα Τρίτη 26 Νοεμβρίου.
Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά στην προγραμματισμένη ώρα.
Ταεκβοντο Πυγμή Βέροιας   Στο κύπελλο Νοτίου Ελλάδος με πρωτοφανή συμμετοχή 1498 αθλητών – αθλητριών από 203 σωματεία, συμμετείχε ο Σύλλογός μας με δύο αθλήτριες .
Με μεγάλη προσπάθεια, υπομονή, και σεβασμό στους αντιπάλους μας καταφέραμε να γυρίσουμε πίσω στο Σύλλογο μας με δύο χρυσά μετάλλια.
Αντώνης βεροιαρας Η Βέροια είμαστε εμείς. Βέροια σημαίνει φανέλα και λαός . Αυτή ναι ήταν ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ…Βεροια
Ορθιοι: Μιχαηλιδης, Χατζηαθανασιου, Κακαλης, Καραγκιοζοπουλος, Λαζαρου, Παπατζικος
Καθιστοι: Χατζαρας, Σιμπος, Υφαντιδης, Σαββιδης, Μελετιδης

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Ειδήσεις σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORTS – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα

Posted by Giannis Zinas on Tuesday, November 26, 2019