Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sports– ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Η Βέροια κέρδισε με 0-1 στην Ιεράπετρα.

Κέρδισε την Βασίλισσα Ξάνθης η γυναικεία ομάδα της Αγία Βαρβάρα με 1-3.

Για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής έχασε στην Έδεσσα ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων με 2-0 , ενώ η Νίκη Αγκαθιάς νίκησε τη Φλώρινα με 2-0.

Τα αποτελέσματα των κυριακάτικων αγώνων της Γ΄ Ερασιτεχνικής για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας είναι:

1ος Όμιλος

Αστέρας Αλεξάνδρειας – Α.Ε. Αλεξάνδρειας 2-5

Α.Ο. Συκιάς – Αχιλλέας Νεοκάστρου 1-1

Δόξα Βρυσακίου – Α.Ε. Καβασίλων 0-0

2ος Όμιλος

Δόξα Ασωμάτων – Ακαδημία Αποστόλου Παύλου 4-0

Απόλλων Λυκογιάννης – Θύελλα Στενημάχου 3-0

Παλασίδειος Ακαδημία – Ερμής Τριλόφου 2-1

Ο Φίλιππος Βέροιας επικράτησε της ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη με 0-3, και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’2 Ανδρών.

Για το πρωτάθλημα Παγκορασίδων της  Ε.Σ.Π.Ε.Μ. στο βόλεϊ  ο Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρεια επικράτησε της Ακαδημίας Αίαντα Κρ.Βρύσης 3-0.

Ο Ζαφειράκη Νάουσας νίκησε τους  Κύκλωπες  Αλεξανδρούπολης με 36-21 και πήρε τους δυο βαθμούς.

Ο  Φίλιππος Βέροιας  έφτασε άνετα στη νίκη με 82-71 επί του Πακγρατίου.

Ο ΑΟΚ Βέροιας το Σάββατο επικράτησε άνετα με 77-52 της ΚουΠα Κιλκίς.

Ο Ζαφειράκης Νάουσας επικράτησε με 81-70 του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νάουσας, σε αγώνα για την 6η αγωνιστική της Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ. Ενώ ο Άθλος Αλεξάνδρειας ηττήθηκε με 67-82 από τους Ίκαρους Γιαννιτσών  στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Μελίκης.

Τον πρώτο του βαθμό πήρε το Σάββατο ο Φίλιππος παραχώρησε ισοπαλία με 24-24 στον Άρη Νίκαιας.

Το ματς στον Λουτρό με τα Παλατίτσια ξεκίνησε,  αλλά δεν τελείωσε ποτέ κι αυτό γιατί ο διαιτητής ακολούθησε με υπερβάλλοντα ζήλο το γράμμα του νόμου.

Τα αποτελέσματα των κυριακάτικων αγώνων της Β΄ Ερασιτεχνικής για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας είναι:

1ος Όμιλος

Ατρόμητος Διαβατού – ΑΕΚ Καμποχωρίου  1-2

ΑΕ Σχοινά – ΑΕ Καψόχωρας  3-2

Ολυμπιακός Λουτρού – ΠΑΟ Παλατίτσια ΔΙΕΚΟΠΗ στο ημίχρονο

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Δόξα Κυψέλης  1-4

ΑΕ Τρικάλων – Δόξα Λιανοβεργίου  1-0

2ος Όμιλος

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου  1-1

Λευκάδια – Άτλας Ζερβοχωρίου  3-1

Κεραυνός Επισκοπής – ΑΟ Μαρίνας  0-2

Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας – Άχθος Αρούρης  2-3

Δόξα Νάουσας – Εθνικός Ράχης  1-5

 

Οι  Ορειβάτες Βέροιας βρέθηκαν στην κορυφή Ξηροβούνι,

Λόγο των κακών καιρικών συνθηκών ο προγραμματισμένος για σήμερα  Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 φιλικός αγώνας στην Κατερίνη μεταξύ των παλαιμάχων της Βέροιας και του Πιερικού αναβάλλεται.

Με αφορμή την συμμετοχή στον 8ο Φιλίππειο δρόμο της ομάδας παιδιών του συλλόγου Μέριμνα ατόμων με Αυτισμό (Μ.Α.μ.Α) , οι δρομείς της ομάδας Sportstraining-Karagiannis θα αγωνιστούν μεταφέροντας το μήνυμα ‘’μπορούμε κι εμείς’’.

Οι εγγραφές για την περίοδο 2019-2020 στα τμήματα χιονοδρομίας (σκι) του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας ξεκίνησαν και θα συνεχιστούν έως τις 10 Ιανουαρίου 2020. Ηλικίες από 6 έως 18 ετών και τμήμα ενηλίκων

Η Ε.Π.Σ Ημαθίας σε συνεργασία με το Εκπαιδευτικό Συμβούλιο Προπονητών της Ε.Π.Ο. διοργανώνει Σχολή Προπονητών UEFA C στην Βέροια από 24.02.2020 έως 29.02.2020 (1η Φάση).

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK;

Τμήμα Πετοσφαίρισης Γ.Α.Σ Αλεξάνδρεια : Πρωτάθλημα Παγκορασίδων. Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – Ακαδ. Αίαντας Κρ.Βρύσης 3-0. Εντυπωσιακό «ντεμπούτο».  Δυναμικό ξεκίνημα έκαναν οι μικρές αθλήτριες του Γ.Α.Σ. απέναντι στην ομάδα του Αίαντα Κρ. Βρύσης, γεγονός που θα τις βοηθήσει στην δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος καθώς αγωνίζονται στον δυσκολότερο όμιλο της Ε.Σ.Π.Ε.Μ.

Όμιλος Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας: ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α΄ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Σοφία Σίμπου: Αυτό που λέμε… παντός καιρού…

Iwannis Adamos: Άρης είσαι……Ο Πρόεδρος ο Αντιπρόεδρος ….και ο τρελός…..
Ο.Α.Βεροίας τένις: ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ 22-24/11/2019. Συγχαρητηρια στις αθλήτριες
Γκιλτση Χρ. -Παπαδοπουλου Κων.-Πετριδου Χρ. που εκπροσώπησαν τον Όμιλο ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ κ εξασφάλισαν την παραμονή μας στη Β εθνική!!

Αετοί Βέροιας Κ.Σ.: Σπουδαία νίκη στην παράταση για τους Αετούς Βέροιας!

Ο Νικος Τουλικας: Ολα τα ειχε ο σημερινος αγωνας….ατομικά ρεκορ,πρωτιες και πολύ καλη παρεα.! Τα αστέρια της #stoikosrunningteam κατέκτησαν την 2η θέση στα 5 χλμ στις γυναίκες, την 2η θεση στα 21 χλμ στις γυναίκες και την 3η θέση στα 21 χλ στους άνδρες…!
Thanasis Giaglis Η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Β ερασιτεχνικης, λέει ότι ο 1ος κάθε ομίλου δεν συμμετέχει στα play off και προβιβαζεται απευθείας στην Α.

Volkano Fanis Sofia Veria: ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά για το απόλυτο 3/ Στα 3 συνεχόμενες νίκες. καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες του ομίλου.

Συλλογος Δρομεων Βεροιας: Με φανταστικές επιδόσεις και προσωπικά ρεκόρ ολοκλήρωσαν τον Μαραθώνιο της Φλωρεντίας οι δρομείς του Σ.Δ.Βέροιας και μελη της προπονητικής ομάδας Minas coaching team Μηνάς Πέτρος 2:53:59 – Δόμανος Γιάννης 3:17:23 & Γκεκόπουλος Γιώργος 3:24:28
Συγχαρητήρια στους δρομείς μας

Έφη Στεφ. Καραγιάννη: Συνελήφθησαν αυτοί που έκλεψαν τα καλώδια χαλκού από το γήπεδο της Κορυφής

Αετός Βέροιας: ΑΕΤΟΣ- ΑΕΠ 3-0. Η σημερινή νίκη της Ομάδος μας ητανε η 4 κατά σειρά στα πρώτα 4 παιχνίδια και παραμένουμε στην κορυφή του ομίλου μάς!!!!
Συνεχίζουμε.
Αστέρας Αλεξάνδρειας: Η σημερινή προπόνηση δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω κακοκαιρίας για όλα τα τμήματα!
Rossoblu World: Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ νίκησε με 0-1 και με 10 παίκτες και έμεινε κοντά στην κορυφή!
Athlos Alexandrias Basketball Academy: ΕΦΗΒΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΑΣΚΕΜ . ΑΘΛΟΣ – ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 93-44
Α.Ε.Π. Βεροιας: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο γυναικείο προπονητικό δίδυμο της Σχολής μας!!!
Athlos Alexandrias Basketball Academy: ΑΘΛΟΣ-ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 67-82(Α’ ΑΝΔΡΩΝ ΕΚΑΣΚΕΜ)
Tasos Moisidis: 40 ΧΡΟΝΙΑ Γ.Α.Σ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!!!
Ποδοσφαιρική Ακαδημία Αγίας Μαρίνας »Μέγας Αλέξανδρος»: Επίσημη πρώτη εμφανιση των προπονητων της Ποδοσφαιρικης Ακαδημιας Μεγας Αλεξανδρο Αγιας Μαρινας με της νεες φορμες αποστολης Ευχαρηστούμε Battlenet Veria Ιντερνετ Καφέ – Βέροια
Ελιάς 9, 591 32 Βέροια Ημαθίας
Αετός Βέροιας: Ευχαριστούμε θερμά την ΡΩΜΑ ΠΙΤΣΑ για την ευγενική προσφορά της στην ομάδα μας.
Η Efi Karagianni: Ξάνθη…αν και βρέχει είναι υπέροχη.! Τα καταφέραμε τελικά…! Έχουμε αγώνα λέμε….!6ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος Δρόμος…!
Alexandros Karaiosif: Χωρίς σχόλια
Αναστάσιος Μπαρτζώκας Είναι μεγάλη η χαρά να βραβεύεις νέα παιδιά, που αγωνίζονται και προάγουν τον αθλητισμό! Από τα Ί Μελίκεια «Σωτήρης Περτσιούνης». Συγχαρητήρια σε όλους τους συνδιοργανωτές!
Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας Αναβάλλεται η σημερινή προπόνηση όλων των τμημάτων λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Αετοί Βέροιας Κ.Σ. Λιθαράκι-λιθαράκι γεμίζουν τις σελίδες της ιστορίας τους οι ομάδες κι αυτό ισχύει και για τους Αετούς Βέροιας!

Η ομάδα μας «γύρισε» ένα χαμένο παιχνίδι και αφού πήγε το ματς στην παράταση, πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη!

ΤΕΛΙΚΟ αποτέλεσμα : Αετοί Βέροιας – ΣΚ Ιωάννινα 78-77!

 Stelios Nikas: Τον γνωστό προπονητή τερματοφυλάκων συνέλαβε η κάμερα του emvolos.gr. στην καφετέρια my place στο Πλατύ να απολαμβάνει τον καφέ του αμέσως μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος επί του ΓΑΣ Κοπανού.
Alexandros Karaiosif Για όσους αναρωτιούνται για το όνομα της κακοκαιρίας: Τα Βόδια του Γηρυόνη, ήταν ο 10ος Άθλος του Ηρακλή:

Ο Νικος Τουλικας: Με τον coach της καρδιάς μας …Δεν μπορείς να ξεφύγεις από το πρόγραμμα με τίποτα!
Χρηστος Μακρυγιαννης: ΕΓΩ του το είπα άμα έρθει στο γήπεδο να πάρει ομπρέλα θα βρέξει ΓΚΟΛ…,ευτυχώς με ακούει κάπου-κάπου !!
«ΓΟΥΡΛΗΣ»….ο γαμπρός…6 γκόλ το 2014, 5 γκόλ το 2019 !!

Σοφία Σίμπου Αναβολή των σημερινών προπονήσεων των τμημάτων υποδομής λόγω της έντονης βροχόπτωσης…
 Telis Pantazopoulos: Συγχαρητήρια παιδιά για την νίκη σε έναν πολύ βάρη αγωνιστικό χώρο….. Προχοραμε βήμα βήμα στο επόμενο ματς…. Ευχαριστούμε τον ΑΣΤΈΡΑ ΝΗΣΙΟΎ για την φιλοξενία……
Χρηστος Μακρυγιαννη: Αυτή η ομάδα δεν με απογοήτευσε ποτέ !! Οι μεγαλοπαράγοντες όμως αυτής της πόλης…συνέχεια !! Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ….όμως φέρνει επιτυχίες….τυχαίο ;

Christos Zarogiannis: Ένας άνθρωπος που με έκανε να βλέπω το ποδόσφαιρο των αναπτυξιακών ηλικιών με άλλο μάτι. Ένας άνθρωπος που όταν τον γνώρισα κατάλαβα αμέσως πως όσα λέει πρέπει να τα αφομοιώσω στην καθημερινότητά μου σαν προπονητής. 26 Νοεμβρίου ημέρα Τρίτη στη Gallery Παπατζίκου και ώρα 16:30. Θέμα: Σημεία κλειδιά για τη σωστή επικοινωνία ανάμεσα σε παιδιά – προπονητές – γονείς σε μία ακαδημία ποδοσφαίρου.

Υφαντίδης Αχιλλέας
Ψυχολόγος – Επικοινωνιολόγος
Επιστ. Συνεργάτης Σχολών Προπονητών UEFA της ΕΠΟ και των μικρών Εθνικών Ομάδων Ποδοσφαίρου

Αντώνης βεροιαρας : Ούτε παοκ, ούτε άρης, ούτε βάζελος και γαύρος ξεκ..λιάρης. Ούτε αεκ, ούτε ήρα ΜΟΝΟ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΑ!!!!
Αστέρας Νάουσας: Η προγραμματισμένη προπονηση του τμήματος προτζουνιορ 1 αναβάλλεται λόγω της κακοκαιρίας! Για τις αυριανές προπονήσεις θα υπάρξει νέα ενημέρωση!!

Σταύρος Παναγιωτίδης: ΑΕΤΟΣ- ΑΕΠ 3-0.
Η σημερινή νίκη της Ομάδος μας ητανε η 4 κατά σειρά στα πρώτα 4 παιχνίδια και παραμένουμε στην κορυφή του ομίλου μάς!!!!
Συνεχίζουμε….

Α.Ε.Π. Βεροιας: ANABOΛH ΠPOΠONHΣHΣ THΣ AKAΔHMIAΣ A.E.Π. BEPOIAΣ – «ΣTEΦANOΣ ΓAITANOΣ» ΛOΓΩ AKATAΛΛHΛOTHTAΣ TΩN ΓHΠEΔΩN.
H ΠPOΠONHΣH ΘA ΓINEI KANONIKA THN TETAPTH 27/11 ΣTO ΓHΠEΔO THΣ PAXHΣ.

Γ.Α.Σ «Αλεξάνδρεια» Τμήμα Πετοσφαίρισης: Ε Κ Τ Α Κ Τ Ο
Ακυρώνεται η σημερινή προπόνηση βόλεϊ Λόγω καιρικών συνθηκών και για την ασφάλεια των αθλητριών ακυρώνεται η σημερινή προπόνηση που ήταν προγραμματισμένη για τις 5μ.μ.

Elena Zouzou : Μετά τα σχόλια που άκουσα στην κερκίδα ήρθα να πέσω στους καταρράκτες!!!
Συλλογος Δρομεων Βεροιας: 8ος Φιλίππειος δρόμος – Βέροια 7 & 8 Δεκεμβρίου 2019
Οι δρομείς που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους (εγγραφή και πληρωμή) μπορούν να δουν τα ονόματα τους στην λίστα συμμετεχόντων της διοργάνωσης. Η λίστα ανανεώνεται καθημερινά
 Fotis Papadopoulos: Σ’ ένα όμορφο παιχνίδι με αρκετά γκολ και ευκαιρίες για το πρωτάθλημα της Κ16,Μακεδόνες και Αστέρας αναμετρήθηκαν στο γήπεδο Νέας Λυκογιάννης με την ομάδα της Αλεξάνδρειας να επικρατεί με 1-6.
 Σάκης Γκέσκος: ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ-ΧΑΡΙΕΣΣΑ 0-0 Γιώργος Ηλιάδης ο απόλυτος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού!!!

Μπάμπης Καψάλης: Το ποδόσφαιρο είναι όπως το σκάκι .Οι Σωστές κινήσεις με μπάλα η χωρίς εξουδετερώνουν τον αντίπαλο !!

Ο Γ.Α.Σ. Κοπανού:  Ημέρα φωτογράφησης.. Και μπάρμπεκιου!!!
Ο Sakis Paggouras:  Μπράβο στα παιδιά μου που για τρίτο συνεχόμενο παραμένουν αήττητοι. Το καλό είναι ότι είναι πρώτοι με όμορφο ποδόσφαιρο.Σημερα στάθηκαν πολύ καλά σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο με μια αξιόλογη ομάδα.Ευχαριστουμε για την άρτια φιλοξενία την οποία θα ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο. Μπράβο παλικάρια συνεχίζουμε.


Ο Panagiotis Pantseridis : Δεν κατεβάζω το κεφάλι… απλά προσέχω που πατάω. Στην ζωή μου δεν έμαθα ποτέ να τα παρατάω. Αυτό θα κάνω και τώρα και στο τέλος θα βγούμε νικητές. Ξέρετε όλοι εσεις πόσο σας σέβομαι και σας εκτιμώ. Θα σφίξουμε όλοι μας τα δόντια και θα το παλέψουμε. Κάντε το για την ομάδα, κάντε το για τους εαυτούς σας κάντε το για μένα!!! Να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι σας. +Σιούτης + Κωστής Παπαδοπουλος + Μπούλης + Τσάρτιλος + Άρης Αθανασιαδης
F.C Asteras Tripotamou

ΑΤΛΑΣ Ζερβοχωριου:  Ο πρόεδρος και η διοίκηση του Ατλα Ζερβοχωρίου θα ήθελε να δώσει συγχαρητήρια στην ομάδα των Λευκαδίων για τη νίκη και να τους ευχαριστήσει για την άψογη φιλοξενία.
Και εμείς από τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε στο δεύτερο γύρο να τους ανταποδώσουμε την ίδια φιλοξενία.