Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσει της 6ης αγωνιστικής της Football League ανακοίνωσε η ΚΕΔ, με τον Γρατσάνη να ορίζεται στο Κυριακάτικο ντέρμπι της ΒΕΡΟΙΑΣ με το Αιγάλεω, ώρα έναρξης 15:00.

Στο αριστερό άκρο της άμυνάς της «πονάει» η Βέροια. Ο Σταύρος Πεταυράκης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ματς των Ιωαννίνων και αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του.

Ο απολογισμός για τις ομάδες της Ημαθίας ήταν μια νίκη και μια ήττα στην εμβόλιμη αγωνιστική , που διεξήχθη χθες Τετάρτη  , αφού η ΑΓΚΑΘΙΑ κέρδισε εντός έδρας τον Εδεσσαϊκό με 1-0 (61′ Λαμπίρης, πεν.) ενώ τα ΤΡΙΚΑΛΑ έχασαν με το ίδιο σκορ στα Γιαννιτσά από την τοπική ομάδα με πέναλτι στις καθυστερήσεις!

Η Α.Ε.Π. Βέροιας, αγωνιζόμενη στην Α΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Ημαθίας, παραμένει πιστή στη φιλοσοφία της και συνεχίζει να εμπιστεύεται και να αξιοποιεί νεαρούς, ταλαντούχους και με προοπτική ποδοσφαιριστές. Η ομάδα κατάφερε να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα – στον αγώνα του Σαββάτου 26/10/2019 με τον Αστέρα Τριποτάμου- έχοντας στην αποστολή της 11 παίκτες κάτω των 20 ετών, εκ των οποίων οι 5 ήταν και στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας.

Η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας με ανάρτησή της στο  Facebook ευχαριστεί τους δύο μεγάλους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια που κάνει  στο ερασιτεχνικό τμήμα με την χορηγία της επίσημης στολής αγώνα για το πρωτάθλημα 2019-2020.

Η διοίκηση του ΓΑΣ Κοπανού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη των ποδοσφαιριστών Παναγιώτη Μισαηλίδη , Κώστα Κωστογλούδη και του Κώστα Κουτσουπιά.

Η Α.Ε ΣΧΟΙΝΑ  ευχαριστήσει τους ανθρώπους που στηρίζουν και φέτος την προσπάθεια που κάνει,  με ανάρτησή της στο Facebook.

Επιστροφή του Αστέρα Αλεξάνδρειας μετά από 2 χρόνια στον ερασιτεχνικό χώρο όπου για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Ερασιτεχνικής φιλοξενείται από την Δόξα Βρυσακίου στις 10:30  την Κυριακή 3/11/2019.

Έξι ακόμη μεταγραφές έκανε ο Άχθος Αρούρης.

Η Α.Ε. Αλεξάνδρειας χθες Τετάρτη,  έδωσε φιλικό αγώνα με την Α.Ε. Σχοινά και ηττήθηκε με 3-0.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας. Το Σάββατο θα πάρει μέρος στο τουρνουά με τα τμήματα Κ6-Κ8-Κ10-Κ12 που διοργανώνεται στο γήπεδο της Κουλούρας με τη συμμετοχή των ακαδημιών Βέροια ΝΠΣ, Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, ΠΑΟΚ Μελίκης Κ. Παυλόπουλος. Ενώ την Κυριακή 3 Νοεμβρίου με το τμήμα Κ14 θα αγωνιστεί με το αντίστοιχο τμήμα της Βέροιας ΝΠΣ στο γήπεδο των Γεωργιανών.

Το Σάββατο 2/11/2019 για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος η Κ16 της Ακαδημίας  του  Αστέρα Αλεξάνδρειας  υποδέχεται την Ακαδημία ΓΑΣ Κοπανού στις 11:00 στο Νησί.

Ξεκίνησε η Ολίνα Μπαξεβάνου από τη Γέφυρα των «Στουμπάνων» και έφτασε μέχρι το γήπεδο της Νάουσας, χωρίς η μπάλα να ακουμπήσει ούτε μια φορά στο έδαφος. Η απόσταση είναι ένα  χιλιόμετρο.

Η Ακαδημία του Αστέρα Αλεξάνδρειας  φιλοξενείται από τον Αστέρα Νάουσας το Σάββατο 2/11 στο γήπεδο Γιαννακοχωρίου για την 2η αγωνιστική του ανεξάρτητου πρωταθλήματος ακαδημιών Ημαθίας. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10:30.

Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος η Ακαδημία  του Αστέρα Αλεξάνδρειας και το τμήμα Κ14  φιλοξενείται από τους Football Kings στο γήπεδο Καμποχωρίου με ώρα έναρξης  στις 11:00. Την ημέρα αυτή θα πραγματοποιηθεί η επίσημη φωτογράφιση του τμήματος για τη νέα σεζόν.

Ο Φίλιππος Πέιος έχει αναρτήσει στο Facebook ένα κείμενο που αξίζει να το διαβάσουμε από  το proskynitis.blogspot.gr με θέμα: Το ποδόσφαιρο που λάτρεψα από μικρό παιδί… και συνεχίζει: Είναι το ποδόσφαιρο που λατρέψαμε όλοι… και όχι η σημερινή κατάντια του ποδοσφαίρου, που έχει χάσει πλέον την αυθεντικότητά του και όλα κινούνται στον ρυθμό κάποιων,  που πλουτίζουν μέσω αυτού…

Γράμμα ενός άγνωστου γονέα έχει αναρτήσει στο Facebook η Σχολή Καράτε Αλεξάνδρειας Μέγας Αλέξανδρος και γράφει,   επιπλέον στο δικό μας σχολείο θα μάθουν…,πειθαρχία, ήθος, συνέπεια, συναθλητική αλληλεγγύη, αυτοέλεγχο και εγκράτεια, άμιλλα και την αθλητική φιλία. Αρχές και αξίες που θα συντροφεύουν το παιδί σας και θα το καταξιώνουν διαχρονικά στη ζωή του.

Σήμερα με ανακοίνωσή του ενημερώνει ο σύλλογος Καράτε Αλεξάνδρειας Μέγας Αλέξανδρος ότι θα γίνει ανοικτή προπόνηση αγωνιστικού καράτε στο σύλλογο ΡΩΜΙΟΣ στην Βέροια από τις 18.30-20.00μ.μ , με θέμα αγωνιστικές τεχνικές και στρατηγική αγώνα.

Για πρώτη φορά θα υπάρχει ενιαίο λογότυπο για Ολυμπιακούς ΚΑΙ Παραολυμπιακούς Αγώνες των επόμενων αγώνων που θα γίνουν το 2024 στο Παρίσι.

Συγχαρητήρια στον αθλητή Πέτρο ΚΑΦΕΤΖΗ,του Α.Σ.Ημαθίωνα για το χρυσό και ασημένιο μετάλλιο στο Αγών Παγκρατίου και στο Κάτω Παγκράτιο στο 6ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έγινε στην Ρουμανία ,24-27 Οκτωβρίου 2019.