Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Η Α.Ε. Αλεξάνδρειας προσκαλεί ποδοσφαιριστές που θέλουν να ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδος μπορούν  να δοκιμαστούν στο γήπεδο της Καψόχωρας το Σάββατο 19-10-2019 και ώρα 10:30 π.μ.

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής στην  ΕΠΣ Ημαθίας το Σάββατο 19/10 για την 7η αγωνιστική με του εξής αγώνες: 

ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ
ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ
ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ

 

Την Παρασκευή 18/10/19 δεν θα πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου « Τηλέμαχοι »Αλεξάνδρειας λόγω του εορτασμού της απελευθέρωσης της Αλεξάνδρειας.

Το Σάββατο 19-10 η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας παίζει εντός έδρας με την Ακαδημία του  Αγγελοχωρίου.

Το εφηβικό τμήμα Κ 16 του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας αγωνίζεται το Σάββατο 19/10/2019 στις 11:00 στο γήπεδο του Γιαννακοχωρίου,  με την αντίστοιχη ομάδα ΓΑΣ Ροδοχωρίου, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών κατηγορίας Κ 16 της ΕΠΣ Ημαθίας.

Η Κ16 της Ακαδημίας των Τηλεμάχων Αλεξάνδρειας για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει το Σάββατο στο Νησέλι τον Μακεδόνα Βέροιας.

Την Κυριακή για το πρωτάθλημα της Β΄ Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας και την 4η αγωνιστική θα γίνουν οι εξής αγώνες: 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΑΧΗΣ
ΑΤΛΑΣ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ
ΑΟ ΜΑΡΙΝΑΣ ΛΕΥΚΑΔΙΑ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ

 

ΑΕΚ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΟΥ ΔΟΞΑ ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙΟΥ
ΑΕ ΚΑΨΟΧΩΡΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΟΥ
ΠΑΟ ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ ΑΕ ΣΧΟΙΝΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ ΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ
ΑΘΛ.ΑΚΑΔ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΟΞΑ ΚΥΨΕΛΗΣ

Το παιδικό τμήμα Κ 14 του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας αγωνίζεται την Κυριακή 20/10/2019, στις 11:00, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας,  με την αντίστοιχη ομάδα ΑΕ Καμποχωρίου, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών κατηγορίας Κ 14, της ΕΠΣ Ημαθίας.

Το τμήμα Κ14 των Τηλεμάχων  Αλεξάνδρειας 1  για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει την Κυριακή στο Νησέλι τον Άρη Παλαιοχωρίου και το τμήμα 2 στο Νησί τον Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Oι μαθητές και οι καθηγητές από τα Ι.Ε.Κ ΒΕΡΟΙΑΣ επισκέφθηκαν την Πέμπτη την προπόνηση της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Βέροιας.

Ο παλαίμαχος αρχηγός του ΠΑΟΚ Κυριάκος Αλεξανδρίδης επισκέφτηκε την Πέμπτη  την Ακαδημία Μακροχωρίου. Σε νέες βάσεις γίνεται η συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώθηκε από το Μακροχώρι.

H  ανδρική ομάδα του Φιλίππου Βέροια αύριο  Σάββατο , θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ολυμπιακού στο Σ.Ε.Φ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2.

Τα τμήματα υποδομής της ακαδημίας (Κ 12, Κ 10, Κ 8) του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας , αγωνίζονται το Σάββατο 19/10/2019, στις 10:30 στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με τα αντίστοιχα τμήματα του Κοπανού, για το πρωτάθλημα υποδομών Ν. Ημαθίας.

Τα τμήματα Κ12,Κ10,Κ8,Κ6 της Ακαδημίας  Ποδοσφαίρου Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας αγωνίζονται το Σάββατο στο Νησέλι αντιμετωπίζοντας τα αντίστοιχα τμήματα του Αστέρα Νάουσας και των Football Kings.

Την Κυριακή ταξιδεύουμε στο γνώριμο χωράφι της Νάουσας! Στις 4.00 μμ Δόξας Νάουσας – Άχθος Αρούρης στο γήπεδο Παναγιωπούλας,  έχει αναρτήσει στο Facebook τη σχετική ανακοίνωση ο Άχθος Αρούρης .

Η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα αγωνίζεται την Κυριακή 20/10/2019, στις 15:00, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας με την αντίστοιχη ομάδα του Κιλκισιακού, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β´ Εθνικής γυναικών.

Η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας αγωνίζεται την Κυριακή 20/10/2019, στις 16:00, στο γήπεδο του Ζερβοχωρίου , με την αντίστοιχη τοπική ομάδα, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β´κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας.

Το σάιτ  amea-care.gr  έχει δημοσιεύσει κείμενο της Έφη Καραγιάννη, μητέρα του Νίκου Τουλίκα  και γράφει: «24 χρόνια πέρασαν από τη στιγμή που πήραμε στα χέρια μας εκείνη τη γνωμάτευση… αυτισμός και νοητική υστέρηση… δεν θα μπορέσει να κάνει τίποτα στη ζωή του ….δεν θα είναι ποτέ ένα φυσιολογικό παιδί, μας είπαν οι ειδικοί και σταμάτησε ο χρόνος !!! Παλέψαμε πολύ, για να γίνει ο Νικόλας σήμερα 24 χρονών, για να γίνει αυτός που είναι σήμερα και γίναμε πολλές φορές κακοί, απαιτητικοί και παράλογοι για τα αυτονόητα…!!!

Ακολουθεί σχόλιο του Νίκου Σαλτουρίδη,  όπου γράφει: Ένα συγκλονιστικό κείμενο, κατάθεση ψυχικής δύναμης από την φίλη μας Έφη Καραγιάννη, για το γιο της, πρωταθλητή μας, Νίκο Τουλίκα. Τις πρέπουν πάμπολλα συγχαρητήρια για την εξωστρέφεια, με την οποία αναδεικνύει το πώς ένα παιδί με ειδικές ανάγκες, έγινε ένα αστέρι του αθλητισμού με ειδικές δυνατότητες.

Στην Αθήνα η ανδρική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας το Σάββατο θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ολυμπιακού στο Σ.Ε.Φ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2.

Με Κώστα Κουσιάντζα στη Γ΄ Εθνική οι Αετοί Βέροιας.

Οι προπονήσεις του τμήματος Βόλεϊ του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια την Παρασκευή 18-10-2019 θα πραγματοποιηθούν κανονικά!!!

Το τελευταίο τους φιλικό λίγες μέρες πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις του σε Volleyleague και Α2 αντίστοιχα, έδωσαν Ηρακλής και Φίλιππος Βέροιας στο κλειστό γυμναστήριο της Mίκρας της Θεσσαλονίκης , οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στα σετ. Η διεξαγωγή προγραμματισμένης προπόνησης δεν τους επέτρεψε να λύσουν τις διαφορές τους  στο tie break.

Σύσσωμη η «οικογένεια» του Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ συμμετείχε στον Αγιασμό για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το 8ο Φιλίππειο δρόμο. Σε μεγάλη γιορτή της πόλης φιλοδοξεί να μετατραπεί  η διοργάνωση, τον αγώνα δρόμου 8ος Φιλίππειος δρόμος και τους παράλληλους αγώνες. Έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα του διήμερου αγωνιστικού event.

Δείτε το παρακάτω βίντεο 

Ειδήσεις σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORT – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα

Posted by Giannis Zinas on Friday, October 18, 2019