Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Η παιδική ομάδα Κ 14 του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας αγωνίζεται την  Κυριακή 10/11/2019, στις 11:00, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας,  με την αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα Αλεξάνδρειας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών κατηγορίας Κ 14, της ΕΠΣ Ημαθίας.

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στο πλαίσιο της «Άθλησης για Όλους» θα υλοποιήσουν τα προγράμματα: 1) «Αθλητισμός και Γυναίκα», 2) «Κολύμβηση και Γυναίκα», 3) «Αθλητισμός και Παιδί», 4) « Αθλητισμός και Εφηβική Ηλικία», 5) «Άσκηση Ενηλίκων» 6) «Αθλητισμός και Τρίτη Ηλικία»  και 7) «Προετοιμασία για Εισαγωγή σε Τ.Ε.Φ.Α.Α. –  Στρατιωτικές Σχολές».

Την Κυριακή που μας πέρασε ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Γ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και σ’ αυτήν έκαναν την επανεμφάνιση τους ομάδες που ξύπνησαν μνήμες από το παρελθόν. Μία από αυτές είναι ο Νησαϊκός Αστέρας που ήρθε για να θυμίσει στους παλιότερους τα χρόνια που το Νησί είχε μια από τις καλύτερες ομάδες του νομού και πρωταγωνιστούσε.

Τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας (Κ 12, Κ 10, Κ 8) του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας , αγωνίζονται το Σάββατο 9/11/2019, στις 10:30 στο γήπεδο της Πατρίδας, με τα αντίστοιχα τμήματα της τοπικής ακαδημίας , για το πρωτάθλημα υποδομών Ν. Ημαθίας.

Χωρίς εκπλήξεις διεξήχθησαν χθες Τετάρτη 6/11 οι αγώνες του ερασιτεχνικού κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας , στην φάση των «16». Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Τρίκαλα – Νάουσα  4-0

Μαρίνα- ΠΑΟΚ Αλεξ.  0-5

Αγ. Βαρβάρας – Ροδοχώρι 0-5

Αχιλλέας Ν. – Αγκαθιά  0-2

Άρης Παλαιοχωρίου – ΑΕ Τρικάλων 0-2

Κουλούρα – Μελίκη  0-3

Καμποχώρι – Κυψέλη  1-2

Σταυρός – Πλατύ  2-4

Ο τραυματισμός (στο κεφάλι) του τερματοφύλακα της ΑΕ Τρικάλων  Αντώνη Ευαγγελόπουλου «πάγωσε» συμπαίκτες και αντιπάλους και τους φιλάθλους που παρακολουθούσαν τον αγώνα Άρης Παλαιοχωρίου – ΑΕ Τρικάλων.  Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γιαννιτσών όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες είναι καθησυχαστικές.

Η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας αγωνίζεται το Σάββατο 9/11/2019, στις 15:00, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας , με την αντίστοιχη ομάδα της Πατρίδας για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β´ κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας.
Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου διεξήχθη η 5η και τελευταία αγωνιστική του 12ου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος σκάκι Παίδων-Κορασίδων Κ.Δ. Μακεδονίας 2019.

Άδοξο και πρόωρο τέλος είχε η συγχώνευση της Αναγέννησης και Πρωτέα Άρτας καθώς η ομάδα θα αποχωρήσει και από το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών αλλά και από το κύπελλο Ελλάδος. Αυτό σημαίνει πως ο Ζαφειράκης Νάουσας,  που ήταν ο αντίπαλός της στο κύπελλο περνάει άνευ αγώνα στην επόμενη φάση.

Το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου μεταξύ των Τρικάλων και της Βέροιας θα διευθύνει ο κ. Τσακαλίδης από τον σύνδεσμο της Χαλκιδικής με βοηθούς τους κ.κ Μαλανδρής (Χαλκιδικής ) και Τυριακίδης (Μακεδονίας)

Η εφηβική ομάδα Κ 16 του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας  αγωνίζεται το Σάββατο 9/11/2019 στις 11:00 στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας,  με την αντίστοιχη ομάδα του Μακεδόνα Βέροιας, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών κατηγορίας Κ 16 της ΕΠΣ Ημαθίας.
Στον αγώνα Μεσοποταμία- Μέγας Αλέξανδρος  Τρικάλων διαιτητής είναι ο κ. Σπυριάδης (Κοζάνης) βοηθοί οι κ.κ Μπαλιάκας και Βογδόπουλος (Κοζάνης) .
Ενώ στο παιχνίδι Θύελλα Σαρακηνών- Εδεσσαικός διαιτητής ο κ. Πολυχρονίου (Καστοριάς) βοηθοί οι κ.κ Γιάντσης και Μπογιατζόγλου (Ημαθίας).
Το παρόν τους έδωσαν τέσσερις δρομείς του Νάουσα Βέρμιο trail την Κυριακή 3-11-19 στον 9ο Ορεινό Αγώνα του Πάικου μήκους 20 χλμ. και 1100 μέτρα θετικής υψομετρικής.
Με τρία άτομα συμμετείχε ο Αθλητικός σύλλογος πολεμικών τεχνών «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» Νάουσας στους αγώνες Ζίου Ζίτσου που διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής , την Κυριακή 3 Νοεμβρίου.
Ο Αθλητικός Σύλλογος TAEKWON-DO Νάουσας παρουσιάστηκε την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στην διοργάνωση Attica Trophy 2019  με αποστολή τεσσάρων αθλητών οι οποίοι συμμετείχαν στα αγωνίσματα της μάχης και των τουλ υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Παναγιώτη Δημητριάδη.
Η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας  αγωνίζεται την Κυριακή 10/11/2019, στις 15:00, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας με την αντίστοιχη ομάδα Νεφέλες Πιερίας, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β´ Εθνικής γυναικών. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Χαρίλαος Παπανώτας , με βοηθούς την κ. Ζωή Παπαδοπούλου  και τον κ. Αθανάσιο  Μποζατζίδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Πολύ καλές εμφανίσεις σημείωσε ο αθλητής Ανανιάδης Μιχάλης του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας στο ενωσιακό πρωτάθλημα αντισφαίρισης ανδρών που διεξήχθη τα περασμένα δύο Σαββατοκύριακα στην Πτολεμαΐδα. Ο Πρόεδρός του  συγχαίρει τον αθλητή για την επιτυχία του και τον προπονητή του ομίλου ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΑΤΗ ΣΤΑΥΡΟ.

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK;

Βουβαλάς Γιώργος: Brevet Φιλίππων…όλα τα €€€. Ήρθε και το αναμνηστικό, συγχαρητήρια για την καλή οργάνωση…

Μακρυγιάννης Χρήστος: ΜΑΖΙ παντού ….ακόμα και στο γήπεδο !!
Τώρα κατάλαβε τι τραβούσα στο γήπεδο ως ιατρός αγώνα !!

Ο Σύλλογος Δρομέων Βέροιας: Η μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού στην Βέροια, 14,5χλμ Βεργίνα – Βέροια (Κυριακή 8/12), 4,5χλμ city trail (Σαββατο 7/12) και 3 παιδικοί αγώνες.

Ο Τέλης Πανταζόπουλος : Συνεχίζεται η διάθεση των διάρκειας 2019 2020……. Όλοι να βοηθήσουμε την καινούργια προσπάθεια που ξεκίνησε…..
Ο Άτλας Ζερβοχωρίου: ΑΤΛΑΣ ΖΕΡΒΟΧΩΡΊΟΥ vs ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ,  ΓΉΠΕΔΟ: ΖΕΡΒΟΧΩΡΊΟΥ, ΗΜΕΡΑ: 10-11-2019 , ΩΡΑ: 15:00

Ο Άχθος Αρούρης: Την Κυριακή ταξιδεύουμε στο ΠΡΟΣΦΥΓΟΧΩΡΙ της Επισκοπής Ναούσης για να φωνάξουμε δυνατά και αντιφασιστικά πως κάθε μορφής ρατσιστές, εθνικιστές, ελληναράδες και φασίστες είναι οι μόνοι ανεπιθύμητοι στις ζωές μας. Δηλώνουμε όχι απλά ότι είναι ανεπιθύμητοι στις κερκίδες μας, στις πλατείες μας, στους δρόμους και στις δουλειές μας… αλλά και θα μας βρουν απέναντι τους σε κάθε ρατσιστική φιέστα που προσπαθούν να στήσουν! Κυριακή 10/11 στις 3μμ στο γήπεδο της Επισκοπής.

Νίκος Τουλίκας: Προπονήσεις τέλος….η προετοιμασία για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας στα 10 χλμ ολοκληρώθηκε…!Ευχαριστώ τον προπονητή μου Αντώνη Στόικο και όσους είναι δίπλα μου και με στηρίζουν. Ραντεβού στις 9 Νοέμβρη στην εκκίνηση των 10 χλμ. Τα καλύτερα έρχονται.! Η Αγγελική Κουπίτσα: Η 16χρονη σέντερ φορ του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, Ολίνα Μπαξεβάνου, έφερε »ντόρτια» στην ευρεία εκτός έδρας νίκη της ομάδας του Νομού Ημαθίας επί των Αετών Θεσσαλονίκης και ο »λογαριασμός» των τερμάτων της εκτοξεύθηκε στα 6!!!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Σύντομες αθλητικές ειδήσεις σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORT – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα.

Posted by Giannis Zinas on Thursday, November 7, 2019