Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 15:00 η ώρα θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3 το εκτός έδρας παιχνίδι της Βέροιας στα Τρίκαλα για την 7η αγωνιστική της Football League.

Στο Δημοτικό Σχολείο Μικρού Μοναστηρίου Θεσσαλονίκης βρέθηκαν δύο νεαροί αθλητές του Συλλόγου  ΑμεΑ «Εν Σώματι Υγιεί» Βέροιας  του Τμήματος Boccia Γιαννιτσών, Μάζνας Γιώργος και Βρόντζος Βαγγέλης, συνοδευόμενοι από τις συνοδούς τους και την προπονήτρια του Α.Σ. ΑμεΑ «Εν Σώματι Υγιεί» Βέροιας, κ. Αλεξάνδρου Κλαίρη, προκειμένου να παρουσιάσουν στους μικρούς μαθητές και μαθήτριες το άθλημα τους, το Παραολυμπιακό Άθλημα Boccia.

Η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα αγωνίζεται σήμερα Τετάρτη  στις 14:30, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβαρας,  με την αντίστοιχη ομάδα του ΓΑΣ Ροδοχωρίου , για το κύπελλο της ΕΠΣ Ημαθίας.

Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Βέροιας θα πραγματοποιηθεί, συνέντευξη τύπου με θέμα τον 8ο Φιλίππειο δρόμο την οποία διοργανώνει το Αθλητικό τμήμα του Δήμου Βέροιας Κ.Α.Π.Α. σε συνεργασία με τον Σύλλογο δρομέων Βέροιας.

Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας και την Τεχνική Επιτροπή της ανακοινώνονται τα εξής: Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 και ώρα 14:45 θα πραγματοποιηθεί στο Ενωσιακό Κέντρο Παλατιτσίων η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών των Μικτών Ομάδων Κ-12 και Κ-14 της Ε.Π.Σ. Ημαθίας, υπό την επίβλεψη των Ενωσιακών Προπονητών κ.κ. ΔΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ και ΚΕΡΛΙΔΗ ΙΩΑΝΝΗ αντίστοιχα, ενόψει της συμμετοχής των ομάδων  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ-12 και Κ-14 της ποδοσφαιρικής περιόδου 2019-2020.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα πινγκ – πονγκ στην Βέροια το Σαββατοκύριακο . Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος για έβδομη χρονιά οι δυο τοπικοί σύλλογοι Α.Σ.Ε.Α.Β. και Ο.Ε.Α.Β. με την βοήθεια του Κ.Α.Π.Α. Δήμου Βέροιας και την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. διοργανώνει το 7ο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο «Φιλίππειο» Γυμναστήριο το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Νοεμβρίου 2019. Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «ΠΗΓΑΣΟΣ Κοινσεπ» σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Χαλκιά και την Castexpressionphotography, διοργανώνουν για τα μέλη του ΠΗΓΑΣΟΣ Aqua Center, υποβρύχια φωτογράφηση.

Τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα πέτυχαν οι Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας απέναντι στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων με σκορ 5-2 στο γήπεδο του Πλατάνου. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα των Τηλεμάχων είναι η ομάδα του Κοπανού στο γήπεδο του Κοπανού.

Τα κορίτσια του Ίκαρου Έδεσσας δεν κατάφεραν να συνεχίσουν για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι το σερί νικών τους, επειδή νικήθηκαν από  τον Ποσειδώνα Βέροιας.

Ο ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ προκηρύσσουν Αγώνες Δρόμου Πόλης σε Δημόσια Οδό, με την Επωνυμία «ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΕΡΤΣΙΟΥΝΗΣ»  στα πλαίσια των « Ι’ ΜΕΛΙΚΕΙΩΝ»,  σε συνεργασία με την Κ.Ε.Δ.Α και τη Δημοτική Κοινότητα Μελίκης την Κυριακή 24/11/2019.

Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής στο γυναικείο ποδόσφαιρο η ομάδα του Αγρ. Αστέρα Αγ. Βαρβάρας αντιμετώπισε στην Θεσ/νίκη τους Αετούς  και επιβλήθηκε με 0-11 . Στην επόμενη 3η αγωνιστική  θα αντιμετωπίσει εντός έδρας στις 10/11/2019 την ομάδα Νεφέλες Πιερίας.

Μεγάλη νίκη (44-51) επί της ΑΓΕ Πιερίας στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, πέτυχε η γυναικεία ομάδα του Φιλίππου Βέροιας και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ομάδα ΕΚΑΣΚΕΜ μετά από δέκα χρόνια.

Η ακαδημία μπάσκετ κοριτσιών του Φιλίππου Βέροιας διοργάνωσε εκδρομή στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 2/11. Ζήλεψαν όμως και τα αγόρια και έτσι 2 λεωφορεία ξεναγήθηκαν στο μουσείο της ΧΑΝΘ, απόλαυσαν την Οδύσσεια στο Πλανητάριο και χειροκρότησαν αγώνα Basket League ΠΑΟΚ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ στο Παλατάκι.

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK;

Η Αγγελική Κουπίτσα: 0-11. Είμαι πολύ περήφανη για όλες.
Ο Γιώργος Φωτάκης: Σήμερα Τετάρτη  στις 14:30 Αγροτικός Αστέρας Πλατέος- Θύελλα Σταυρού στο γήπεδο του Σταυρού για το θεσμό του κυπέλλου σε νοκ άουτ αγώνα.

Ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια – Τμήμα πετοσφαίρισης: Φιλικός αγώνας παγκορασίδων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, καθώς υποδεχθήκαμε την ομάδα του «Γ.Α.Σ. ΜΕΛΙΚΗ». Οι προπονητές χρησιμοποίησαν όλα τα κορίτσια που είχαν στην διάθεσή τους κι έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα. Θα ακολουθήσουν κι άλλοι φιλικοί αγώνες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος ώστε να ολοκληρωθεί το τελικό «μοντάρισμα» της ομάδας μας.
Η αγωνιστική κίνηση του τμήματός μας, συνεχίζεται την ερχόμενη Κυριακή με αγώνα γυναικών όπου θα αντιμετωπίσει τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών.

Ο Α.Σ. Νηρέας: Ο Νηρέας Βέροιας ξεκίνησε τη νέα κολυμβητική του σεζόν 2019- 2020 με τους διεθνείς αγώνες «PHILIPPIA 2019» που έγιναν στην Καβάλα στις 2 Νοεμβρίου. Στους αγώνες συμμετείχαν πάνω από 600 αθλητές-τριες από πολλές ομάδες της Θεσσαλονίκης, της Περιφέρειας καθώς και από Βουλγαρία και Κύπρο. Τον Νηρέα τον εκπροσώπησαν 19 αθλητές-τριες, των οποίων η εμφάνιση ήταν πολύ καλή, αφού είχαμε νέα ατομικά ρεκόρ σχεδόν σε όλα τα αγωνίσματα που κολύμπησαν και κατέκτησαν πολλές 4ες και 5ες θέσεις. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.

Ο Βαγγέλης Καρανίκας: Μπράβο σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα. Είχαμε κακή μέρα και μετά παλέψαμε και με τους διαιτητές. Κρίμα για το ποδόσφαιρό μας του νομού μας.

Ο Αετός Βέροιας: Η ομάδα μας αποχαιρετά τον Γιώργο Μυλωνά και τον ευχαριστεί για όλα όσα έχει προσφέρει και σέβεται απόλυτα την απόφαση τού να αποχωρήσει από τον Αετό. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο!!!!

Η Έφη Καραγιάννη: Πίσω από κάθε παιδί που πιστεύει στον εαυτό του βρίσκεται ένας γονιός που πίστεψε πρώτα σε αυτόν…!!

Ο Volkano Φάνης: Ευχαριστώ πάρα πολύ το ζαχαροπλαστείο Τρίγωνο για την χορηγία. Τα καλύτερα έρχονται.

Δείτε το βίντεο, που ακολουθεί… 

Ειδήσεις σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORT – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα (6/11/2019)

Posted by Giannis Zinas on Wednesday, November 6, 2019