Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Στους αγώνες Ιάλυσος Ρόδου – Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια τοποθετήθηκαν βοηθοί από Αιτωλοακαρνανία και Ημαθία αντίστοιχα!

Η ομάδα του Αστέρα Αλεξάνδρειας ξεκίνησε την προετοιμασία της για την κατηγορία της Γ’ Ερασιτεχνικής. Επανεμφανίζεται μετά από δύο σχεδόν χρόνια στα δρώμενα του ποδοσφαίρου.

Αύριο  Σάββατο,  η Ακαδημία του Αστέρα Αλεξάνδρειας με τα τμήματά της Κ12,Κ10,Κ8 και Κ6 θα συμμετάσχει στο τουρνουά της Ακαδημίας του Μακροχωρίου, ενώ την ίδια μέρα η Κ16 θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο Νησίου την αντίστοιχη των Τηλεμάχων. Ώρα έναρξης 11:00.

Την Κυριακή το τμήμα Κ14 θα συμμετάσχει σε μίνι τουρνουά που διοργανώνει ο  Αστέρας στα γήπεδα του Νησίου με την συμμετοχή των παρακάτω ομάδων: Αστέρας , Ακαδημία Βέροιας, Ήφαιστος Παλαιοχωρίου, ΓΑΣ Κοπανού.
Έναρξη αγώνων στις 10:30

Αύριο Σάββατο 26/10/2019 τα τμήματα Κ6-Κ8-Κ10 και  Κ12 της Σχολής Ποδοσφαίρου Α.Ε.Π. Βέροιας «Στέφανος Γαϊτάνος» αγωνίζονται στην Πατρίδα με τα αντίστοιχα τμήματα της Ακαδημίας της Πατρίδας.

Η προπόνηση της Δευτέρας δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας. Τα τμήματα Κ12 και Κ6 θα συμμετάσχουν σε αγώνες στην Πατρίδα. Ενώ το τμήμα Κ14 θα πάρει μέρος στο τουρνουά του Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Σήμερα έχει τα γενέθλια του ο πρόεδρος της καρδιάς μας, γράφει η Γιώτα Μαυροπούλου για τον πρόεδρο του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας,   Καλαϊτζίδη Ανδρέα με ανάρτησή της στο Facebook , και συνεχίζει: Χρόνια πολλά, να τα εκατοστίσεις, με υγεία, ευτυχία, χαρά και επιτυχίες σε προσωπικό, οικογενειακό, επαγγελματικό και ποδοσφαιρικό επίπεδο.

11 Γυμναστές για το πρόγραμμα «Άθληση για Όλους» θα προσληφθούν στην Αλεξάνδρεια

Το τριήμερο 18-20 Οκτωβρίου ο αθλητής του συλλόγου «Ρωμιός»,  Στέργιος Παπαγιάννης,  έλαβε μέρος σε αγώνες Jiu-Jitsu στην γειτονική Ρώμη της Ιταλίας κατακτώντας 4 μετάλλια με σύνολο 9 αγώνων σε 2 διοργανώσεις .

Τον Διαγόρα Δρυοπιδέων θα υποδεχθεί το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, στο Μακροχώρι, ο Φίλιππος. Ο αγώνας μπάσκετ θα ξεκινήσει τις 17:00 και διαιτητές ορίστηκαν οι κ.κ Λόρτος – Ελευθεριάδης – Λουλουδιάδης.

Aνακοινώθηκε  ότι ο Φίλιππος Βέροιας ότι δεν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών 2019-2020. Ως εκ τούτου η κατηγορία θα διεξαχθεί με 9 ομάδες και κάθε αγωνιστική μία ομάδα θα έχει ρεπό.

Ο Ε.Ο.Σ. Νάουσας σε συνεργασία με τον Οδηγό Βουνού Βασίλη Μήτσιο , ανακοινώνει στα μέλη του αλλά και σε όσους επιθυμούν να γίνουν μέλη του συλλόγου ότι : Υπάρχουν 2 προγράμματα που μπορούν να υλοποιηθούν δωρεάν  για 12 άτομα , το 1ο με θέμα «Διάσωση από Βράχο και  Βασικές αρχές βουνού» και το 2ο  «Ορειβασία σε χειμερινό βουνό – Προσανατολισμός και  Βασικές αρχές μετεωρολογίας» . Διάρκειας από 50 ώρες το καθένα.

Το Σάββατο 19-10-2019 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 6ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος 21 χλμ. και ο Δρόμος Υγείας 5 χλμ. στη Θεσσαλονίκη.  Με 7 άτομα πήρε μέρος στον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης ο Α.Σ.Π.Τ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Νάουσας.

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α ΄Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθία με την 8η αγωνιστική. Οι αγώνες είναι:

 

ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ
Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ
ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ
ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ
ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

 

Δεν θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Β΄ Ερασιτεχνικής λόγω της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Θα διεξαχθεί ο 8ος Φιλίππειος δρόμος 14,5χλμ , City trail 4,5km και 2 παιδικοί αγώνες  το Σάββατο 7 και  Κυριακή 8 Δεκεμβρίου. Το Σύνθημα για το Φιλίππειο δρόμο είναι:
»ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ»

Ο ποδηλάτης Ντούντιας Αιμίλιος σε ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γράφει: Η αγωνιστική περίοδος τελείωσε την Κυριακή με την Ανάβαση Ανατολής…δεν τα πήγα και πολύ καλά φέτος, πρώτα ο Θεός,  του χρόνου βέβαια έχει άλλες απαιτήσεις!

Την Κυριακή όποιος επιθυμεί 10 η ώρα  εκκίνηση από τράπεζα Πειραιώς Αλεξάνδρειας . Θα ανέβουμε Παναγία Σουμελά και αφού φάμε και πιούμε  ,επιστροφή, ανήρτησε στο λογαριασμό του ο Βουβαλάς Γιώργος μέλος των ποδηλατών Αλεξάνδρειας.

Πολύ καλή εμφάνιση του Γιώργου Κούτσια στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μποέμιανς στο champions League νέων της Ευρώπης.

Καθημερινά μεταδίδουμε σύντομες ειδήσεις σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORT – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα.

Posted by Giannis Zinas on Friday, October 25, 2019