Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και το προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas

Αναλυτικά οι ειδήσεις:

Για το πρωτάθλημα της Β΄ Ερασιτεχνικής και στο δεύτερο όμιλο ο Άτλας Ζερβοχωρίου θα αντιμετωπίσει στην έδρα του την Α.Σ Πατρίδας την Κυριακή 6-10-2019 και ώρα 16:00.

Δωρεάν δοκιμαστικές προπονήσεις στην ακαδημία του Εδεσσαϊκού, για τους μικρούς φίλους που θέλουν να δοκιμάσουν το άθλημα του ποδοσφαίρου!!! 

Οκτώβριος : ΜΗΝΑΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΊΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ
Στη Σχολή Αρμονία της Κίνησης  υποστηρίζουν την προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης όλων των γυναικών για τη σπουδαιότητα της ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ της ασθένειας!
 

Τρία χρυσά μετάλλια για τον Παλαιστικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας «Ο Ημαθίων» στο Α΄ Διεθνές Τουρνουά Πάλης στην Άμμο, το οποίο διοργανώθηκε για πρώτη φορά στα πλαίσια του ετήσιου «ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ», το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα διακρίθηκαν οι:

  • Στεφανίδη Ναταλία – Χρυσό μετάλλιο στα 50 κιλά παγκορασίδων,
  • Ζαφειροπούλου Ευδοξία – Χρυσό μετάλλιο στα +60 κιλά παγκορασίδων, και
  • Πόλος Νικόλαος – Χρυσό μετάλλιο στα 70 κιλά παμπαίδων. 

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν τα 24 Κωνσταντινίδεια στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Νάουσας και ώρα 15:00. 

Στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας βόλεϊ του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια , σήμερα  Τετάρτη 2/10/2019 κι ώρα 8:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας υποδεχόμενη την ομάδα του Α.Σ. Ιωνικού Διαβατών. 

Φιλικός αγώνας Παλαιμάχων Βέροια – Άρης Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στο γήπεδο « Μίμης Παπαϊωάννου » στη Νέα Νικομήδεια, ώρα έναρξης 16:00 . Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό ( αποκατάσταση υγείας 22 χρονου Νικομηδιώτη ) 

Δρόμο Θυσίας  διοργανώνει ο Δήμος Πέλλας στις 6 Οκτωβρίου 2019 . 

Στις 4 Οκτωβρίου θα λάβει Χώρα το πρώτο σεμινάριο επιμόρφωσης προπονητών αναπτυξιακών ηλικιών στην περιοχή της Ημαθίας . Το σεμινάριο είναι δωρεάν προς τους συμμετέχοντες και είναι υποχρεωτικό για όλους τους προπονητές που εργάζονται στα τμήματα υποδομής. 

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Αερωπός Έδεσσας θα πάρει μέρος την Κυριακή 6-10-2019 στον ποδηλατικό αγώνα που θα γίνει στη Ξάνθη.  

Ο «3ος ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΤΟΧΗΣ» συνολικής απόστασης 26 και 5 χλμ. θα γίνει στη Νάουσα την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 και ώρα στις 9:00 π.

 

Ετοιμάζεται ο Νίκος Τουλίκας για τον καλύτερο και πιο αγαπημένο αγώνα δρόμου  της φετινής χρονιάς. τον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης.! Είναι η πρώτη συμμετοχή αθλητή με νοητική υστέρηση και αυτισμό.

 

Ειδικό τουρνουά ετοιμάζει η Νάουσα για να γιορτάσει τα 40 χρόνια της Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος στις 4,5, και 6 Οκτωβρίου2019,  με τη συμμετοχή αντρικών ομάδων της Α2, Ακαδημία των Σπορ, Ζαφειράκη Νάουσας και ΓΑΣ Κιλκίς.

Θα διεξαχθεί ο 8ος Φιλίππειος δρόμος 14χλμ και Νέος αγώνας City trail 5km
Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019.

 

Η Διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Λιανοβεργίου εύχονται στον ποδοσφαιριστή  της ομάδας τους Γιάγκου Τρύφων περαστικά για τον σοβαρό τραυματισμό που είχε. Καλή επιτυχία στην επέμβαση και γρήγορη ανάρρωση.

Ανακοινώθηκε η  προκήρυξη των πρωταθλημάτων υποδομών Κ-16,Κ-14 και Κ-12 της ΕΠΣ Ημαθίας.

 Ο Φίλιππος Μελίκης ευχαριστεί από καρδιάς τους χορηγούς της ομάδας 

Κάθε αρχή και δύσκολη για τον Άχθο Αρούρη μετά την ισοπαλία με 1-1 εκτός έδρας στον Α.Ο. Μαρίνας. 

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του Miljan Drekalovic για την αγωνιστική σαιζόν 2019-20. 

Πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και νίκη με το ευρύ σκορ 1-6. Επόμενη αγωνιστική το Σάββατο στο γήπεδο Αγίας Μαρίνας με την ομάδα της Θύελλας  Σταυρού. 

Ο Ajax Ημαθίας ανακοίνωσε για το Σάββατο 5-10-2019 στις 10:30 τουρνουά ανάμεσα στον  AJAX, ΒΕΡΟΙΑ και JOGA BONITO στο γήπεδο της Μέσης.   

ΤοFINAL FOUR για το κύπελλο της ΕΚΑΣΚΕΜ θα διεξαχθεί  το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στο ΔΑΚ Βικέλας στη Βέροια. Θα παίξουν στον ημιτελικό στις

: 17:00 ΑΓΕΠ – Κούπα Κιλκίς

19:00  Άθλος Αλεξάνδρειας – Πιερικός

 

Το παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου – ΒΕΡΟΙΑ θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Φιλιππούπολης στη Λάρισα. 

Μια εξαιρετική εβδομάδα με πληθώρα δραστηριοτήτων ξεκίνησε! Σας περιμένουμε όλους για να απολαύσετε τις μοναδικές παροχές του συλλόγου Α.Σ ΝΗΡΕΑΣ , ανακοίνωσε ο Α.Σ Νηρέας. 

Ο Διονύσης Γρηγορόπουλος, προπονητής τερματοφυλάκων  έχει αναρτήσει την παρακάτω ανακοίνωση με  νόημα: Πάρτε ξένους ποδοσφαιριστές να σας κάνουν την διαφορά… και η απάντηση από τον Teo Papadopoulos:  Ενώ οι δικοί μας να πηγαίνουν έξω αυτό είναι το καλύτερο 

Σήμερα  Τετάρτη 2/10/2019 αγωνίζεται για το Χαντ Μπολ στο Φιλίππειο και ώρα 19:00 ο Φίλιππος Βέροιας με τον Αερωπό Έδεσσας με διαιτητές τους  (Πατιός- Τσιάνας, Σίσκου)

Δείτε ζωντανά το δελτίο ειδήσεων

Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την Ημαθία και όχι μόνο και την εκπομπή SPORT – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με τον Γιάννη Ζήνα

Posted by Giannis Zinas on Wednesday, October 2, 2019