Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Βέροια.  Ένα κρίσιμο παιχνίδι δίνει την Κυριακή η οποία καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας στην Ιεράπετρα της Κρήτης την τοπική ομάδα και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Μία ήττα της Κ16 από τον Αστέρα Αλεξάνδρειας  και από μία νίκη για τις δύο ομάδες της Κ14, ήταν ο απολογισμός για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, για τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ημαθίας.

Το σερί νικών συνεχίστηκε για την ομάδα του Ζαφειράκη, φτάνοντας τις τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες (οι τρεις από αυτές εκτός έδρας). Αυτή τη φορά νίκησε τη νεανική ομάδα του Πιερικού με σκορ 59-67.

Στο 23ο Διεθνές Τουρνουά Μνήμης Philipp Seitz στο Kleinostheim (Φρανκφούρτη), συμμετείχε την Κυριακή 17.11.2019 ο Άγγελος Αποστολίδης όπου για ακόμα μία φορά επρώτευσε.

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK;

Ο Νίκος Πανετσίδης: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2020 Βέροια ,και του χρόνου με υγεία και επιτυχίες σε όλους.

Ο Ολυμπιακός Νάουσας: Η επιτροπή γονέων της ακαδημίας του Ολυμπιακού Νάουσας επισκέφθηκε το κοινωνικό παντοπωλείο και φαρμακείο, προσφέροντας είδη ανάγκης.

Ο Γιάννης Καραγιάννης: 8ος Φιλίππειος δρόμος – Βέροια 7 & 8 Δεκεμβρίου 2019,  14,5χλμ (Βεργίνα Βέροια) – 4,5χλμ City trail (κέντρο Βέροιας – παλιά πόλη) Αγώνες σε μοναδικές περιοχές με πανέμορφες εικόνες.

Ο Αλέξανδρος Καραϊωσήφ: Εγώ αναρωτιέμαι.. γιατί η Εθνική να αγωνίζεται -ακόμα- στην Αθήνα…;

Mε μεγάλη μου χαρά ανακοινώνω τη συμμετοχή μου στο συνέδριο, όπου το Εν Σώματι Υγιεί – Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας συμμετέχει στο διαγωνισμό για τς «καλές πρακτικές» στον Αθλητισμό Ατόμων με Αναπηρίες:

Ο Αστέρας Αλεξάνδρειας: Νίκη με 4-2 πέτυχε η ομάδα μας το Σάββατο το πρωί απέναντι στον ΠΣ Βέροιας.

Ο Τέλης Πανταζόπουλος : Από την χθεσινή προπόνηση της ομάδας….

Ο Ντέλλας Κώστας: Γιατί όλοι μαζί μπορούμε!!μόνο ΠΑΟΚ!!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Ειδήσεις σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORTS – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα.

Posted by Giannis Zinas on Tuesday, November 19, 2019