Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sports – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas, όπως ανακοινώνονται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ημαθίας.

Η Ε.Π.Σ Ημαθιας σε συνεργασια με το Εκπαιδευτικο Συμβουλιο Προπονητων της Ε.Π.Ο.διοργανωνει Σχολη Προπονητων UEFA C στην Βεροια από 24.02.2020 εως 29.02.2020 (1η Φαση).

Με δυο απουσίες θα παραταχθεί το Σάββατο, κόντρα στην Καβάλα η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια. Ο Αλέξης Βεργώνης  είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει την ποινή του ενώ ο Σταύρος Πεταυράκης είναι τραυματίας από το ματς  της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην Τρίγλια (δεν έχει υποχωρήσει εντελώς το πρήξιμο στο μάτι).

Ημερίδα γύρω από ζητήματα διατροφής και ψυχολογίας των νεαρών αθλητών διοργάνωσε για τα ηλικιακά της τμήματα η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια. Αντί για προπόνηση, οι νεαροί αθλητές όλων των ηλικιακών τμημάτων αλλά και οι γονείς τους άκουσαν χρήσιμες συμβουλές από τους προσκεκλημένους επιστήμονες.

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου και εν όψη του εορτασμού της Υπαπαντής του Κυρίου , ο ΕΟΣ Νάουσας θα κάνει ανάβαση στο εξωκλήσι της Έξω Υπαπαντής.

Η Κηφισιά επικράτησε με 3-0 σετ στη Βέροια του τοπικού Φίλιππου και πήρε το εισιτήριο για την οκτάδα του κυπέλλου Ελλάδας ανδρών.

Η Ν. Ιωνία επικράτησε της Βέροιας 2017 με 23-22, στο πλαίσιο του ημιτελικού του Κυπέλλου Γυναικών, σε ένα νοκ- άουτ αγώνα.

Έγιναν γνωστοί οι διαιτητές και οι βοηθοί των αγώνων της 17ης αγωνιστικής της Football League. Το ντέρμπι Βέροιας- ΑΟ Καβάλας που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 3 μ.μ θα διευθύνει ο κ. Παναγιώτης Κουκούλας  από τον σύνδεσμο της Λέσβου.

Δεν κατάφερε η ομάδα των αντρών να κάνει την υπέρβαση, λόγω απουσιών, και ηττήθηκε με καλάθι στην εκπνοή με 60-58 . Παρά την ήττα διατηρήθηκε στην 4η θέση, μιας και ο Βατανιακός γνώρισε την ήττα στο Αιγίνιο με 64-58.

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Sakis Paggouras ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΌΜΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕΤΆ ΤΗΣ 9 ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΤSARLY ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΣΙΛΑ ΤΟ ΠΆΡΤΙ ΤΗΣ ΟΜΆΔΟΣ ΜΑΣ.
ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΥΥΥΥΥ
Σχολή Τερματοφυλάκων Αντώνης Πολύζος Συγχαρητήρια στις ομάδες μας για τις νίκες και ιδιαίτερα στην Κ12 που πήρε το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον τερματοφύλακα Γιώργο Χριστοδούλου.

Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας «Κλέβει» την μπάλα και την παράσταση. Σκέτη τρέλα ο μικρός που απολαμβάνει το χειροκρότημα

Αιμιλιος Ποδηλάτης‎ Αγωνιστικό πρόγραμμα ΕΠΣ.ΜΑ.Θ 2020-01-23
FILIPPOS BC Φίλιππος Βέροιας – Απόλλων Πάτρας
Α.Σ Ρωμιος Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η νέα χρόνια για τον αθλητικό σύλλογο Ρωμιό .
Α.Σ ΝΗΡΕΑΣ Πρώτη αγωνιστική για το έτος 2020 και όλα πήγαν τέλεια.!
Τα δελφίνια του Νηρέα, προαγωνιστικής, έλαβαν μέρος στην Χειμερινή Ημερίδα που έγινε στο Ποσειδώνιο στις 17-19 Ιανουαρίου όπου συμμετείχαν 600 αθλητές-τριες.
Karaiosif Alexandros – Adapted Sports Trainer Η σύγχρονη Διαιτησία Ποδοσφαίρου, απαιτεί συνεχή εξειδικευμένη προπόνηση και οι βάσεις πρέπει να μπουν όσο νωρίτερα γίνεται.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ Θέλοντας να ανταποδώσουμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε για ακόμα μια χρονιά, διοργανώσαμε μια βραδιά χαράς, διασκέδασης για όλους τους γονείς, συγγενείς και φίλους των αθλητών και του Συλλόγου μας. Με αφορμή την ετήσια κοπή της πίτας των τμημάτων μας σας προσκαλούμε όλους στο κέντρο «ΑΚΡΟΠΟΛΗ» το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου για να περάσουμε όμορφες στιγμές εκτός γηπέδου με τα παιδιά μας!
Διονύσης Γρηγορόπουλος Ο <Γαλατάς> πού σήμερα παίρνει διπλό στο Manchester!
Α.Ε.Π. Βεροιας 2019…. Ποδοσφαιρικές αναμνήσεις στην κοπή πίτας της Α.Ε.Π. Βέροιας
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν το απόγευμα της Παρασκευής 17/01/2020, στο ξενοδοχείο Veriopolis, η Α.Ε.Π. Βέροιας και η Σχολή Ποδοσφαίρου Α.Ε.Π. Βέροιας – «Στέφανος Γαϊτάνος»
Κωνσταντίνος Πουλασουχιδης Σκόρπιες σκέψεις για τη συνάντηση των 4: Εκλογές νωρίτερα στην ΕΠΟ. Μα δεν υπάρχει καταστατικό που ορίζει πότε γίνονται οι εκλογές ή ποιος και γιατί μπορεί να τις επισπεύσει;
Achilleas Yfantidis – Psychologist of High Performance Διάλογος μπροστά σε όλο το ακροατήριο με έναν οκτάχρονο αθλητή κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου επικοινωνίας στην ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια.
Giorgos Theodoridis Ραντεβού ολοι την Κυριακή ΟΑΚΑ!!!!!
Για την πρώτη νίκη σε ντέρμπι μετα απο καιρό….
Αντώνης βεροιαρας «Πραγματικά,παλια παιζατε σε γήπεδα χωρίς γρασίδι???
Nikos Panetsidis Σας περιμένουμε την Κυριακή στην κοπή πίτας του Συλλόγου μας!
Σοφία Σίμπου ΒΡΑΔΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020
VERIA NFC Με δυο απουσίες θα παραταχθεί το Σάββατο, κόντρα στην Καβάλα η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια. Ο Αλέξης Βεργώνης είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει την ποινή του ενώ ο Σταύρος Πεταυράκης είναι τραυματίας από το ματς της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην Τρίγλια (δεν έχει υποχωρήσει εντελώς το πρήξιμο στο μάτι).
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΦΥΣΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Μέχρι εχθές, μόλις 5 παίκτες στην ιστορία του NBA είχαν καταφέρει να έχουν 10.000 πόντους και βραβείο MVP στα 25 τους χρόνια.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Παρακολουθείτε ζωντανά τα αθλητικά νέα της Ημαθίας από την εκπομπή SPORTS – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα ( Πέμπτη 23-1-2020 )

Posted by Giannis Zinas on Thursday, January 23, 2020