Καθημερινά μεταδίδεται η εκπομπή sports – ΕΠΙΛΟΓΕΣ από  τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas με τις αθλητικές ειδήσεις από την Ημαθία και όχι μόνο.

Την ομάδα της Κομοτηνής υποδέχεται την Κυριακή στις 3 μ.μ στο κοινοτικό γήπεδοτης Αγ. Βαρβλαρας, η γυναικεία ομάδα του Αγρ. Αστέρα, για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Βαριά τιμωρία για τον Αγρ. Αστέρα για τα επεισόδια στην Αγκαθιά.

Η διοίκηση των Αετών Βέροιας ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Μάριο Γεωργιάδη.

Στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα μπασκετ της γ’ εθνικής και στον 3ο όμιλο η φορμαρισμένη ομάδα του ΓΑΣ Μελίκης θα υποδεχθεί τον Φαίακα Κέρκυρας ενώ στην Φλώρινα θα μεταβεί η ομάδα των Αετών Βέροιας όπου θα αντιμετωπίσει τον Αριστοτέλη.

Ξεκινάει το Σάββατο  ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών και η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας αντιμετωπίζει στο Δ.Α.Κ “Δημήτριος Βικέλας” την ομάδα του Απόλλων Πάτρας. Το παιχνίδι θα ξεκινήσεις στις 17:00 και διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ Σταματόπουλος, Λόρτος και Δόλγυρας.

Την Κυριακή ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β. αγωνίζεται στο ΦΙΊΠΠΕΙΟ κόντρα στην ομλαδα της Δράμας στις 16:00, για την Handball Premier (13η αγωνιστική), ενώ για την Α2 των ανδρών και την 10η αγωνιστική, ο Ζαφειράκης Ν. υποδέχεται τις Ελπίδες Αμυνταίου, στο ΦΔΑΚ Νάουσας, στις 18.00.

Πρώτη νίκη για τα κορίτσια του Ποσειδώνα στο πρωτάθλημα γυναικών Κεντροδυτικής Μακεδονίας.  Κέρδισαν μέσα στην Βέροια τον Αίολο Κατερίνης με 3-0 σετ

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α΄Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας για την 20η αγωνιστική με τους αγώνες

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ
ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ
ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ
ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ;

Αιμιλιος Ποδηλάτης‎ Μα το περίεργο είναι ότι μόλις μας βλέπουν ξένη στους δρόμους βγάζουν φλας κανονικά περνούν απόσταση κανονικά. Εννοώ τα Δικά μας εδώ περνάνε από πάνω μάς.. πώς γίνεται αυτό

VERIA NFC Απογευματινό event στην μπουτίκ της ομάδας, στο κατάστημα Spot Team

Άχθος Αρούρης Α.Ο. Την Κυριακή έχει εκδρομή! Ζερβοχώρι – Άχθος στις 3μμ (Κυριακή 26/1)

Γ.Α.Σ «Αλεξάνδρεια» Τμήμα Πετοσφαίρισης Όλοι μαζί να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί …Την Κυριακή 26/1/2020 κι ώρα 4 μ.μ. στο κλειστό Δ.Α.Κ. Αλεξάνδρειας ματς φωτιά :
Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – Γ.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Είπαμε…φέτος είμαστε όλοι ΓΑΣ !
Σας περιμένουμε…

Sakis Paggouras Ελπίζω να μην σας κούρασα αλλά σήμερα μετά της 9.MM σας περιμένουμε στο πάρτι της ομάδος μας στην Καβασιλα ημαθιας στο KAFE BAR TSARLY με Ελληνική μουσική με είσοδο 5 εύρο στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και το ποτό.

Κωνσταντίνος Καραγκιοζόπουλος Ευχαριστούμε πολύ Δημήτρη Μελικιώτη..

Nikos Panetsidis, Καλή επιτυχία Βίκυ

VERIA NFC Απογευματινή εκδήλωση παρουσία όλου του αγωνιστικού τμήματος αλλά και των τμημάτων μικρών ηλικιών, διοργάνωσε στην μπουτίκ της ομάδας, στο κατάστημα Spot Team στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 28, η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια.

Αστέρας Νάουσας Αγωνιστικό πρόγραμμα για το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιανουαρίου

ΑΤΛΑΣ Ζερβοχωριου Ο πρόεδρος κ η Διοίκηση του Άτλα Ζερβοχωρίου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον ποδοσφαιριστή Μερκουράκη Χρήστο για την προσφορά του στον σύλλογο.Και να του ευχηθούν υγεία και πάντα επιτυχίες.

Πολυς Χουρσουζιδης ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.ΑΘΟΡΥΒΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ.

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

ΓΑΣ Μελίκης Η διοίκηση του ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει έναν άνθρωπο που είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια του συλλόγου από την αρχή της σεζόν. Γιώργο Μιχαηλίδη σ’ ευχαριστούμε. 

Κάρφωσε στον έρωτα

Σταύρος Παναγιωτίδης Απλά μην τα παρατήσεις

Achilleas Yfantidis – Psychologist of High Performance Προς προπονητές: Αν πεις στο παιδί να σουτάρει, θα σουτάρει στην εστία μπροστά.
Αν πεις στο παιδί να σκεφτεί, θα σουτάρει στην εστία δίπλα.

Giorgos Fwtakis Αύριο στις 15:00 η ομαδα μας αντιμετωπίζει σε εκτός έδρας αγώνα την ομάδα του Ολυμπιακού Νάουσας (στο γηπεδο Αγίου Νικολαου) για οποιον επιθυμεί στις 12:30 αναχωρεί το λεωφορείο της ομάδας

Nikiforos Belagiannis  Ατομική Άσκηση – Προπόνηση

Α.Σ Φιλιππος Αλεξανδρειας Όλα τα παιδιά μαθαίνουν, απλώς όχι την ίδια μέρα και ούτε με τον ίδιο τρόπο.

Χρηστος Μακρυγιαννης ΑΠΟ ΤΙΣ 20/1/2020 ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ….Α.Ε.ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ….ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ !!

Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 25-26/1/20

Αστέρας Αλεξάνδρειας Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Αστέρα το Σαββατοκύριακο 25-26/12

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Παρακολουθείτε την καθημερινή ζωντανή εκπομπή SPORTS – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα ( Παρασκευή 24-1-2020 )

Posted by Giannis Zinas on Friday, January 24, 2020