Με τον ΠΑΟΚ Μελίκης θα αγωνιστεί ο Αστέρας Αλεξάνδρειας αύριο Σάββατο στο γήπεδο της Μελίκης για το πρωτάθλημα ακαδημιών Ημαθίας, Πέλλας και  Πιερίας. Ώρα έναρξης αγώνων στις 10:30.

Αύριο Σάββατο  τα τμήματα Κ6-Κ8-Κ10 & Κ12 της Σχολής Ποδοσφαίρου Α.Ε.Π. Βέροιας «Στέφανος Γαϊτάνος» αγωνίζονται στο Νησέλι με τα αντίστοιχα τμήματα της Ακαδημίας των Τηλεμάχων Αλεξάνδρειας.

Για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Αστέρας Αλεξάνδρειας το Σάββατο υποδέχεται τον ΠΣ Βέροιας στο γήπεδο του Νησίου. Ώρα έναρξης αγώνα στις 11:00.

Το Σάββατο 16/11 ο Φίλιππος Βέροιας θα παίξει σε αγώνα μπάσκετ με το Ανατόλια στην Θεσ/νίκη στις 5 μ.μ.

Μεγαλώνει και ισχυροποιείται η ομάδα των υποστηρικτών των Αετών Βέροιας, στη φετινή προσπάθεια του συλλόγου στη Γ Εθνική!

Από χθες βρίσκεται στην Αυστρία η γυναικεία ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ 2017, για την πρώτη της συμμετοχή σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, θα αντιμετωπίσουν σήμερα Παρασκευή 15/11 στις 20:00 και αύριο Σάββατο 16/11 στις 18:00  την Graz Austria σε αγώνα χαντ μπολ.

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας αύριο Σάββατο στις 15:00 για την 11η αγωνιστική με τους εξής αγώνες:

 

ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ
ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ
ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ
     

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK;

Η Σοφία Σίμπου: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση-ενημέρωση γονέων του τμήματος Κ12 χθες στα γραφεία του συλλόγου. Γονείς των αθλητών μας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ομάδας, βρέθηκαν και συνομίλησαν με τον υπεύθυνο προπονητή του τμήματος, κ. Ακριτίδη Γιώργο. Ανάλογες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς για όλα τα τμήματα της ομάδας.

Εσάς που με τόση ελαφρότητα ρίχνετε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στη βρωμιά. Που μετράτε σε νούμερα τις ψυχές και τα όνειρα των παιδιών. Που βλέπετε τα γήπεδα της Ημαθίας από τις φωτογραφίες του Facebook. Που πάτε τον χώρο χρόνια πίσω. Εσάς… Σας τρίβω στη μούρη τα χαμόγελα των παιδιών.. Ξαναλέω κάθε μία λέξη
«ΕΠΙΜΕΝΟΥΝΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ»
Όνειρα γλυκά….

Ο Σύλλογος Καράτε Αλεξάνδρειας ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: Στο  σύλλογό μας αθροιστικά με το karate τα παιδιά σας θα μάθουν…, αντιμετώπιση του bulling, πειθαρχία, σεβασμό, ήθος, συνέπεια, συναθλητική αλληλεγγύη, αυτοέλεγχο και εγκράτεια, άμιλλα και την αθλητική φιλία. Αρχές και αξίες που θα συντροφεύουν το παιδί σας και θα το καταξιώνουν διαχρονικά στη ζωή του.

Σας προσκαλούμε στο χώρο μας
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΣΟΦΟΥΛΗ 22
να δείτε από κοντά τη δουλειά μας

Ο ΝΠΣ Βέροια: Ο Ν.Π.Σ ΒΕΡΟΙΑ σε συνεργασία με το Δήμο Βέροιας επισκέφθηκε  τo 5ο Λύκειο, το επαγγελματικό λύκειο καθώς και το λύκειο Ειδικής Αγωγής προκειμένου να μοιράσει τα μαθητικά εισιτήρια διαρκείας για τη φετινή σεζόν.

Ο Γιάννης Καραγιάννης: 8ος Φιλίππειος δρόμος – Βέροια 7 & 8 Δεκεμβρίου 2019. Το μετάλλιο του αγώνα και το Σακίδιο δώρο προς τους δρομείς των 14,5χλμ.

8ος Φιλίππειος δρόμος – Βέροια 7 & 8 Δεκεμβρίου 2019. 27 πανέμορφες εικόνες σε slide απεικόνιση των ιστορικών συνοικιών της Βέροιας , όπου θα περάσει ο Νυχτερινός αγώνας δρόμου 4,5km City trail – Run & discover Veria

Ο Καραϊωσήφ Αλέξανδρος: 14 Νοεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη: Ρόλος της Άσκησης στην Πρόγνωση του Σακχαρώδη Διαβήτη

Δραστηριότητες Μελών Εν Σώματι Υγιεί – Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Το ιδρυτικό μέλος του σωματείου μας Όλγα Καραϊωσήφ  παρουσίασε πρόσφατα την Διδακτορική της Διατριβή

Ο Θεοδωρίδης Γιώργος: Τα μικρά μας Αστεράκια πάντα ορεξάτα για προπόνηση!!!!

Η Ποδοσφαιρική Ακαδημία Αγίας Μαρίνας »Μέγας Αλέξανδρος»:  Οι προπονητές της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος Φιλιππος Πέϊος και Χαράλαμπος Σπυριδωνίδης ευχαριστούμε το Internet cafe X net στην Βέροια 2331062686. 2331062686. Κοντογεωργάκη 8 και τον ιδιοκτήτη του Γεώργιο Δούλου για την χορηγία του σε ιματισμό προς τους προπονητές.

Ο Α.Σ. Φίλιππος Αλεξάνδρειας: Αναχώρησε σήμερα ο αθλητής του συλλόγου μας Χαμαλίδης Κωσταντίνος για το Παρίσι όπου θα συμμετέχει στο French Open G1 ως μέλος της  προολυμπιακής ομάδας 🇬🇷🇬🇷. Καλή επιτυχία Κωνσταντίνε

Ο Σύλλογος Δρομέων Βέροιας: Ο Κενιάτης δρομέας AMOS KOECH LIMACORI στον 8ο Φιλίππειο δρόμο 14,5χλμ την Κυριακή 8/12/2019 στην Βέροια.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας»: Το Σάββατο 16 του μηνός η Ακαδημία μας παίζει στο γήπεδο μας με την Ακαδημία Αγ Μαρίνας.

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

Αθλητικές ειδήσεις σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORT -ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα.( Παρασκευή 15/11/2019)

Posted by Giannis Zinas on Friday, November 15, 2019