Καθημερινά μεταδίδουμε  τα αθλητικά νέα της Ημαθίας από την εκπομπή sports – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Εσωτερικό «οικογενειακό» διπλό περιελάμβανε το  προπονητικό πρόγραμμα της ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια. Η ομάδα που αγωνίζεται στην Football League αντιμετώπισε την Κουλούρα που αγωνίζεται στην Α’ ερασιτεχνική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας.

Χωρίς τους Μουχάλη και Πολύζο θα παραταχθεί στην Τρίγλια η Βέροια.

Έναν Ημαθιώτη θα βρει μπροστά της η ΒΕΡΟΙΑ στο Κυριακάτικο ματς της Τρίγλιας, με την ομάδα της Χαλκιδικής να ανακοινώνει την πρόσληψη του Βασίλη Αργυρίου στο τεχνικό επιτελείο της.

Η Στελίνα Γιαννακοβίτη και ο Γιώργος Αναστασιάδης  είναι δυο ξαδέρφια από τη Νάουσα οι οποιοι  θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα, μαζί με άλλους δυο συναθλητές τους, στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, στη Λωζάνη της Ελβετίας.

Από τέσσερις αθλητές της αγωνιστικής ομάδας, στο Σύστημα Τεχνικών Εδάφους (Ne-waza System), θα εκπροσωπηθεί ο ΑΣ Ρωμιός στα πλαίσια του Α’ Μέρους του 19ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ζίου–Ζίτσου έτους 2020, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου και την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 στην Αθήνα.

O Α.Σ. ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ TAEKWON-DO Ημαθίας έκανε τον αγιασμό και έκοψε την βασιλόπιτα χθες Δευτέρα στις εγκαταστάσεις του

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK;

Nikos Anastasopoulos FOOTBALL KINGS #PREMIUM FOOTBALL ACADEMY

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας «Το Δ.Σ ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Αγροτικού Αστέρα εύχονται περαστικά και ταχεία επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους, στους ποδοσφαιριστές μας Ιωάννη και Άγγελο Σουλιώτη, μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς, που είχαν στους αγώνες, με τον Α.Ο Μαρίνας και τη Δόξα Νάουσας αντίστοιχα.»
Nikos Anastasopoulos Τερματοφύλακα προπόνηση
Σάκης Γκέσκος Κοπανός –  Τριπόταμος
1- 0
Σκόρερ:77′ Στογιάννης
Μεγάλη και δίκαιη νίκη πλην όμως φτωχή σε γκόλ καθώς εκτός του τέρματος που πέτυχαν είχαν πολλές ευκαιρίες και 2 δοκάρια με τον Μπούφι καιτον Οικονόμου Χρ. Κορυφαίος και σκόρερ για ακόμη ένα παιχνίδι ο Στογιάννης με ένα υπέροχο τέρμα με τους συμπαίκτες του να τον ακολουθούν σε απόδοση.
Οι φιλοξενούμενοι μόνο σε μία περίπτωση απείλησαν με τον Κίτσα Κ. Αλλά ο Κασαπίδης είχε άλλη άποψη.
Μεγας Αλεξανδρος Αγιας Μαρινας ο Δ.Σ. του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας
Σας εύχεται μια νέα χρονιά με πολλές επιτυχίες πολύ υγεία χωρίς τραυματισμούς.
Με εκτίμηση
Γιώτα Μαύροπουλου
Διονύσης Γρηγορόπουλος Κάποτε μαλωναμε ποίος θα πάρει το πάνω τέρμα 🥅 και αυτό τι ήτανε… Ένα τέρμα με δύο πέτρες… Ωραία όμορφα ανέμελα χρόνια. Αγάπη για αυτό το άθλημα

Μεγας Αλεξανδρος Αγιας Μαρινας Με φουλ τις μηχανές κινείται η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι συνεχίστηκε και σήμερα η μεταγραφική ενίσχυση τις ομάδας.

Μετά τους Γκουλεκα, Καραγιάννης και Αλεξίαδη το νέο απόκτημα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας είναι το Αμυντικό χαφ
Πέτρος Μιχαηλίδης

Kostas Ntellas  Το ντέρμπι της αγωνιστικής είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, όσοι ήταν τυχεροί και βρέθηκαν στο κατάμεστο Μέσι Αρένα, με αντίπαλο τον Εθνικό Ράχης.

Γ.Α.Σ «Αλεξάνδρεια» Τμήμα Πετοσφαίρισης Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – Μεγ. Αλέξ. Γιαννιτσών 3-0  Παλμός – Ανατροπές – Νίκη  Ακόμη ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Τις εντυπώσεις όμως τις έκλεψε ο φίλαθλος κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του κλειστού ΔΑΚ Αλεξάνδρειας και δημιούργησε ένα φανταστικό κλίμα, που παρέσυρε με τον παλμό του και την ομάδα μας!

Athlos Alexandrias Basketball Academy ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗΣ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Α.Σ Ρωμιος Ο αθλητής του Brazilian jiu jitsu Βαγγέλης Καλφουντζος (καφέ ζώνη )επισκέφτηκε τις εγγαταστασεις του αθλητικού Συλλόγου ΡΩΜΙΟΣ . Ένας αθλητής με μεγάλη εμπειρία στον χώρο ,διαμένει στην Αθηνα όπου και ασκεί το επάγγελμα του γιατρού

Iwannis Adamos Ο ΑΡΗΣ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΈΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΗΘΙΝΆ ΚΑΙ ΈΜΠΡΑΚΤΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ…Η ΧΘΕΣΙΝΉ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΉ ..ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΎΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΕ ΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ ΙΕΡΑ ΓΡΆΜΜΑΤΑ ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ.. ΤΗΝ ΠΑΡΤΊΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΎΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΑΡΗ ΘΥΜΉΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ…

Ποδοσφαιρική Ακαδημία Αγίας Μαρίνας »Μέγας Αλέξανδρος» Η διοικουσα επιτροπή και οι προπονητές της Ποδοσφαιρικης Ακαδημιας Μεγας Αλεξανδρος θέλουν να εκφράζουν τα Συλλυπητήρια στην οικογένεια του προπονητή του ερασιτεχνικου τμήματος του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας κ Τάκη Τσακαλιδη για το χαμό της μητέρας του. ΚΑΛΌ ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ ΑΣ ΕΊΝΑΙ ΕΛΑΦΡΎ ΤΟ ΧΏΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΕΠΑΖΕΙ.

Andreas Mavropoulos ΔΙΟΤΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΆΦΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ..

Ταεκβοντο Πυγμή Βέροιας ΠΡΟΣΦΟΡΑ ……ΣΕ ΠΕΝΤΕ (5) ΑΘΛΗΤΕΣ ‼️
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΠΥΓΜΗ ΒΕΡΟΙΑΣ.
ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ ☎️ 6974700132
Ο Πρώτος νικητής θα κερδίσει
έξι (4) ΜΗΝΕΣ δωρεάν προπονήσεις στον Σύλλογο, και δωρεάν η φόρμα άσκησης.
Ο Δεύτερος, τρίτος, τέταρτος , και πέμπτος νικητής θα κερδίσουν από (2) μήνες δωρεάν άσκησης στο σύλλογο και δωρεάν την φόρμα Ταεκβοντό.

Για να μπείτε στο διαγωνισμό…

Όροι συμμετοχής:
1. πατήστε ένα like στη σελίδα.
2. κάντε ένα σχόλιο.
3. δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίες.

Λήξη διαγωνισμού Σάββατο 29/2/2020 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ‼️

Nikos Panetsidis ΠΑΝΗΜΑΘΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΤΕ  Φούλ προετοιμασία γιά τους αθλητές του Πανημαθιακού για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών στους Αγ.θεοδώρους,και γιά το Ευρωπαϊκό Νέων Ανδρών Γυναικών στην Βουδαπέστη!!!

ΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΦΥΣΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Ολοένα και μεγαλώνει η ομάδα των κρουστών στην πόλη μας και πολύ σύντομα αναμένεται η πρώτη εμφάνιση τους…..stay tuned!!!
Φυσικά υπάρχουν ακόμα θέσεις για όποιον θέλει να συμμετέχει στην πιο φασαριόζικη ομάδα της πόλης.