Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sports– ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου, στην Handball Premier και στην Α1 γυναικών. Στους άνδρες, ο Φίλιππος θα παίξει Κυριακή με την ΑΕΚ ενώ στις γυναίκες, το ματς της Βέροιας με τον ΠΑΟΚ μετατέθηκε  για τις 18/12/2019.

Το δεύτερο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα θα δώσει σήμερα  Τετάρτη, στις 7.30μμ η Βέροια.

Εξέδωσε ανακοίνωση η  ΑΕ Αλεξάνδρειας για την συνέχεια του πρωταθλήματος και το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Από την Επιτροπη Πρωτ/τος & ΚΥΠΕΛΛΟΥ της Ενωσης ανακοινωνεται ότι με την ληξη του 1ου Γυρου των πρωταθληματων της Ενωσης και εν οψει των εορτων των Χριστουγεννων, τα αγωνιστικα προγραμματα των τριων (3) Κατηγοριων διαμορφωνονται ως ακολουθως:

Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
Ληξη του 1ου Γυρου το ΣΑΒΒΑΤΟ 14.12.2019
Εναρξη Β’ Γυρου το ΣΑΒΒΑΤΟ 21.12.2019 και η επομενη αγωνιστικη το ΣΑΒΒΑΤΟ 04.01.2020

Β’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 08.12.2019 ΡΕΠΟ και για τους ΔΥΟ Ομιλους
Εναρξη Β’ Γυρου ΚΥΡΙΑΚΗ 15.12.2019 και επομενη αγωνιστικη ΚΥΡΙΑΚΗ 22.12.2019
Η τριτη αγωνιστικη θα διεξαχθει την ΚΥΡΙΑΚΗ 12.01.2020.

Γ’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
Ληξη του 1ου Γυρου την ΚΥΡΙΑΚΗ 08.12.2019
ΚΥΡΙΑΚΗ 15.12.2019 ΡΕΠΟ και για τους ΔΥΟ Ομιλους
Εναρξη Β’ Γυρου ΚΥΡΙΑΚΗ 22.12.2019 και η επομενη αγωνιστικη την ΚΥΡΙΑΚΗ 12.01.2020.

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (διπλοι αγωνες)
Κληρωση των αγωνων την ΤΡΙΤΗ 07.01.2020 και ωρα 18.00 στα Γραφεια της Ενωσης
1ος αγωνας την ΤΕΤΑΡΤΗ 15.01.2020 και επαναληπτικος την ΤΕΤΑΡΤΗ 29.01.2020.

Οι  αθλητές του ΕΟΣ Νάουσα προετοιμάζονται στο εξωτερικό.

Τέταρτη νίκη για την αντρική  ομάδα του ΓΑΣ και ένα βήμα πλησιέστερα στην τετράδα και του φετινού πρωταθλήματος, που εξασφαλίζει είσοδο στα play offs της ανόδου!

Η ομάδα του Νάουσα Βέρμιο trail συμμετείχε το Σάββατο 30-11-19 στον 9ο αγώνα ορεινού τρεξίματος »Δρόμος Τσίπουρου» με αφετηρία και τερματισμό το Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα στο γραφικό και φιλόξενο Ροδοχώρι.

Η Βίκυ Πανετσίδου αθλήτρια του Πανημαθιακού ηττήθηκε στο δεύτερο γύρο των -68κ. από την Gualaziya Gafurova με 3-1, στο τελευταίο δευτερόλεπτο με τους διαιτητές να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο για τη νίκη της Καζακστανής

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ  FACEBOOK;

Thanasis Aidarinis‎  9 μετάλλια αλλά κι εξαιρετικές επιδόσεις από τους αθλητές μας στην ημερίδα κλειστού στίβου που έγινε τη Κυριακή στο γήπεδο των Αμπελοκήπων με τους συλλόγους Πυγμή Ευόσμου, Βεργίνα Θεσσαλονίκης, ΑΣ Πανόραμα,Άδωνις Θερμής, Πακ Ολυμπιάδα συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας.
Sakis Paggouras Και να ξέρεις πώς αυτός που σ ανεβάζει είναι κ αυτός πολυ δυνατός.
Μάθε να αναγνωρίζεις.
Συλλογος Δρομεων Βεροιας  Προπόνηση του Κενυάτη Amos Coech Limakori στο ΕΑΚ Μακροχωρίου
Με αφορμή την επίσκεψη στην Βέροια του Κενυάτη Amos Coech Limakori για να συμμετάσχει στον 8ο Φιλίππειο δρόμο , θα πραγματοποιηθεί προπόνηση του Amos Coech στο ΕΑΚ Μακροχωρίου , την Παρασκευή 6/12 και ωρα 5:30μμ.
Οσοι θα επιθυμούν να παρακολουθήσουν την προπόνηση, μπορούν να επισκεφτούν το ΕΑΚ στις 5:30μμ . Θα δωθεί η ευκαιρία σε όσους δρομείς θέλουν να γνωριστούν , να συζητήσουν και να φωτογραφηθούν μαζι του.
Επίσης όσοι έχουν προγραμματίσει να κάνουν προπόνηση την Παρασκευή μπορούν να την προγραμματίσουν την ώρα αυτή.

Αετοί Βέροιας Κ.Σ. Στο Top10 των…μπόμπερ από τα 6.75 ο Κώστας Μαραπίδης!

Ο.Α.Βεροίας τένις ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ στην Κατερίνη την Κυριακή 1/12/2019
Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδιά!!
Ποδοσφαιρική Ακαδημία Αγίας Μαρίνας »Μέγας Αλέξανδρος» Οι προπονητές τής Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος Πέϊος Φίλιππος Μπάμπης Σπυριδωνίδης ευχαριστούμε θερμά το EXPRESS MARKET ΒΟΥΛΓΑΡΌΠΟΥΛΟΥ Π. Στην Εμμανουήλ Ζαχου 13 στην Βέροια και στην Βεργίνα και τούς ιδιοκτήτες τούς Αποστολή και Βαγγέλη Βουλγαρόπουλο για την μεγάλη στήριξη χορηγία των μπουφάν NIKE των προπονητών.
Η κίνηση αυτή μας δείχνει την ευαισθητοποίηση και στήριξη των ιδιοκτητών του EXPRESS MARKET στην Βέροια και στην Βεργίνα στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο υποδομής.
Καλές δουλειές Καλές γιορτές με υγεία δύναμη στην οικογένεια Βουλγαρόπουλου.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00 στα γραφεία του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση των γονέων του τμήματος Κ10 από τον προπονητή κι Καντιμοιρη Γιώργο.
Steve Papadopoulos Βόλτα στα Σκόπια και φυσικά σε έναν ακόμα αγώνα χάντμπολ.

VERIA NFC – 2019 Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προπόνηση του ΝΠΣ Βέροια εν όψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το προπονητικό επιτελείο δε μπορεί να υπολογίζει τον Σάκη Κανούλα ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις από τη Δευτέρα .

Ο Γιάννης Ιωάννου εντάχθηκε σήμερα σε κομμάτι της προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και συνέχισε έπειτα το δικό του ατομικό πρόγραμμα.

Α.Σ Φιλιππος Αλεξανδρειας Με μεγάλη επιτυχία τερματίζει την αγωνιστική χρονιά 2019 ο αθλητής του συλλόγου μας Χαμαλιδης Κωσταντίνος. Η παγκόσμια κατάταξη τον βρίσκει στη 11η θέση και η Ολυμπιακή στη 18η θέση. Μέλος της προολυμπιακης ομάδας και μέλος επί σειρά ετών στην εθνική ομάδα 3 φορές πρωταθλητής Ευρώπης 5ο στο κόσμο για το 2019 και Μεσογειονίκης έκανε άλμα 15 θέσεων στην κατάταξη μέσα στο 2019. Το Δ.Σ του συλλόγου μας συγχαίρει τον αθλητή και τη προπονητική ομάδα και εύχεται μεγαλύτερες επιτυχίες για το 2020 Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει την Ελληνική ομοσπονδία και το επιτελείο της για τη στήριξη του αθλητή μας εν όψη των Ολυμπιακών αγώνων στο Τόκιο του 2020
Συγχαρητήρια Κωσταντινε!!!

Maria Pasxoula Στις 7 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός του Ολυμπιακού Νάουσας, στο οικογενειακό κέντρο «ΓΕΡΑΝΙΑ» στο άλσος του Αγ. Νικολάου, στις 20.30.

Σας περιμένουμε όλους, να διασκεδάσουμε μαζί!

O Ολυμπιακός Νάουσας ευχαριστεί θερμά την κ. Αικατερίνη Νίκου και τη σχολή «Boddy Control», καθώς και την εταιρία «Δόδης» για την χορηγία τους στην αγορά φορμών αποστολής, μπουφάν και αθλητικών τσαντών προς το αντρικό τμήμα του Ολυμπιακού Νάουσας.

Βαγγελης ΚαρανικαςEYXARISTO POLY TOYS FILOYS MOY KAI TON KOSMO GIA THN AGORA DIARKEIAS EGO TELOS APO THN OMADA EYXOMAI KALH POREIA STHN OMADA THS POLHS MAS. KAI EYXARISTO POLY TOYS PODOSFAIRISTES POY EIMASTAN ATO TO XRONIKO DIASTHMA EYXOMAI NANAI SIDERENOI KAI NA PAN THN OMADA EKEI POY THS ANHKEI

 Dimitris Antifakos 3 χρονια πισω…..
Φίλιππος Βέροιας Έφηβοι – Filippos Veria Handball u19 Το παιδικό μας!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Ειδήσεις σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORTS – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα

Posted by Giannis Zinas on Wednesday, December 4, 2019