Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sports – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas, όπως ανακοινώνονται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ημαθίας.

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Βέροιας εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση. Το ερχόμενο Σάββατο η ομάδα μας παίζει ακόμη έναν τελικό, κόντρα στην Καβάλα, σε ένα ντέρμπι από τα παλιά. Ένας τελικός που θα τη φέρει ακόμη πιο κοντά στο στόχο της. Η ομάδα μας χρειάζεται και η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη. Ραντεβού, λοιπόν, το Σάββατο στις 15:00, στη Θύρα 4 για μια κερκίδα από τα παλιά.

Η πολύ καλή πορεία της γυναικείας ομάδας του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας , στο πρωτάθλημα της Β´ Εθνικής Κατηγορίας, με τις οδηγίες του προπονητή Αντώνη Παπατζίκου, που στόχο έχει την άνοδο στην  Α ´ Εθνική,  δημιούργησε την αναγκαιότητα συγκρότησης νέου τμήματος κορασίδων (υποδομή) για τη μετάβασή τους μελλοντικά στο γυναικείο τμήμα

Παρελθόν από τον Δόξα Λιανοβεργίου αποτελεί ο τεχνικός Δημήτρης Αδαμίδης,  ο οποίος τον τελευταίο ενάμιση χρόνο βρισκόταν στη θέση του προπονητή της ομάδας. Ο έμπειρος τεχνικός Μπάμπης Πετρίδης είναι αυτός που αναλαμβάνει χρέη προπονητή.

Την Κυριακή 19/1 στα Γιαννιτσά  έγινε ο περιφερειακός αγώνας ανωμάλου δρόμου με τη συμμετοχή συλλόγων της Βόρειας Ελλάδας. Η Γ.Ε. Νάουσας  στον πρώτο αυτόν αγώνα για το 2020 συμμετείχε με 13 αθλητές-τριες.

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (18/1) στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ της Εληάς, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των τμημάτων Υποδομής των Αετών Βέροιας.

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 στις 19:00 στο ξενοδοχείο «Λοζίτσι» 1,5χλμ Βέροιας-Σελίου θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός του Πήγασου. Κατά τη διάρκεια του χορού θα γίνει βράβευση των αθλητών,  που έχουν διακριθεί κατά τη χρονιά 2019, απονομή μεταλλίων στους νεαρούς αθλητές των ακαδημιών και κλήρωση των δώρων της λαχειοφόρου.

Την Νέα Ιωνία φιλοξενεί σήμερα  Τετάρτη 22 Ιανουρίου η Βέροια, στον ημιτελικό του κυπέλλου γυναικών Χαντ Μπολ

Στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής για την β’ φάση του κυπέλλου Ελλάδος στο Βόλεϊ η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας υποδέχεται την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 7 μ.μ στο ΔΑΚ Δ. Βικέλας την  ομάδα της Κηφισιάς που αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία.

Ανακοινώθηκε από την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου στην Handball Premier και την Α1 γυναικών. Το παιχνίδι του Φιλίππου με την Δράμα στους άνδρες θα διεξαχθεί την Κυριακή ενώ στις γυναίκες η Βέροια έχει ρεπό.

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

 Angela Kubica ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ!!!!
Τα κορίτσια μας σας χρειάζονται στο πλευρό τους!!!!
Volkano Fanis Sofia Veria Χρόνια πολλά μαγαζαρα μας ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια.

Αετοί Βέροιας Κ.Σ.Η διοίκηση των Αετών Βέροιας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Ντάνη Τυριακίδη.

Συλλογος Δρομεων Βεροιας Στην πόλη ATTARD της Μάλτας και στον αγώνα 10χλμ συμμετείχε ο Αντώνης Κουκουτέγος την Κυριακη 19/1

Manos Karantonis, Meeting πριν την προπονηση…!!!


Maria Pasxoula Είχα κι εγώ μία «φίλη» παλιά, που το μόνο που της είχε απομείνει στην άχρωμη ζωή της, ήταν να ασχολείται με τους άλλους,

Διονύσης Γρηγορόπουλος Dean Henderson Το Ανερχόμενο Νο 1

Sakis Paggouras Και ο χάγκαν ήρθε στο χωριό του για να βοηθήσει την προσπάθεια μας. Θωμα σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε υγεία και αρκετά γκολ.

FILIPPOS BC Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ανακοινώνει τη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας δευτέρου γύρου, αρχής γενομένης από τον εντός έδρας αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου 25 Ιανουαρίου ενάντια στην ιστορική ομάδα του Απόλλωνα Πατρών.
Dimitris Kotzabasis Αναπολώντας πίσω στον χρόνο! Χάρη σε κάποιους ανθρώπους κατάφερα να ζήσω όμορφες και δυνατές στιγμές με χαρές και λύπες! Όπως είναι η ζωή έτσι είναι και το ποδόσφαιρο!! 28 νίκες 5 ισοπαλίες και 5 ήττες για το πρωτάθλημα όσο χρόνο ήμουν στον πάγκο! Σας ευχαριστώ όλους όσους ήταν δίπλα μου και ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα και την διοίκηση που με στήριξε μέχρι το τέλος! ΓΑΣ Ροδοχωρίου
Στανκίδης Στέλιος Διαφήμιση για την πόλη της Βέροιας η ομάδα βόλεϊ του Φιλίππου
Karaiosif Alexandros – Adapted Sports Trainer Η πρόληψη σώζει ζωές!
Το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο του Νομού μας  προχώρησε ένα βήμα μπροστά μετά την προμήθεια φορητών απινιδωτών από την ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ !
Αετός Βέροιας Άλλη μια νίκη για τον ΑΕΤΟ !!!! Κερδίσαμε με 2-0 το Μακροχώρι !!!! Πάνω από όλα είμαστε μια οικογένεια κ αυτό φαίνεται εντός κ εκτός γηπέδου. Πολυχρονος ο Παυλακης μας

VERIA NFC Απογευματινό event στην μπουτίκ της ομάδας, στο κατάστημα Spot Team στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 28 (Βέροια), θα διοργανώσει την Πέμπτη (23/1) η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 7μμ και θα είναι ανοιχτή σε όλο το φίλαθλο και μη κοινό. Μάλιστα όσοι επιθυμούν μπορούν να προμηθευτούν και αθλητικό υλικό που χρησιμοποιεί η ομάδα στους επίσημους αγώνες της.

 Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Παρακολουθείτε την εκπομπή SPORTS – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα ( Τετάρτη 22-1-2020 )

Posted by Giannis Zinas on Wednesday, January 22, 2020