Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sports – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

H Ναουσαία Πρωταθλήτρια του Σκι-αντοχής, Μαρία Ντάνου, με δύο συμμετοχές σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, επελέγη από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Σκι ως αθλήτρια – πρότυπο (athlete role model) στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων «Λωζάνη 2020».

Από την Ημαθία οι αθλήτριες του Τένις , που κατάφεραν να μπουν στα MASTERS 2019 που διοργανώθηκαν στη Χαλκίδα της Εύβοιας  ήταν η Κάτια Πατσίκα ως Νο 6 στα κορίτσια 12 ετών και η Λένη Λαζαρίδου ως Νο 3  στα κορίτσια 16 ετών.

Μετά την συνεργασία του με την Βέροια,  η Καλαμάτα» άρπαξε» κυριολεκτικά τον Σάκη Θεοδοσιάδη με συμφωνία για ενάμιση χρόνο εκτιμώντας την δουλειά του.

Νέο «διπλό» για τον Ζαφειράκη στο μπάσκετ μέσα στον Πιερικό, το Σάββατο εντός με Αλεξάνδρεια.

Την επίσημη αναγνώριση του προπονητή Taekwon-do I.T.F. Β΄ Κατηγορίας έλαβε από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ο  προπονητής του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου TAEKWON-DO Νάουσας ,Παναγιώτης Δημητριάδης.

Ακόμα πιο κοντά στην είσοδο στα play offs ο Μπασκετικός ΓΑΣ Αλεξάνδρειας.

Το Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου – Λυκείου Αλεξάνδρειας είναι εκτός λειτουργίας,  λόγω των καταγγελιών,  που έγιναν για ολισθηρότητα του καινούργιου δαπέδου,  που τοποθετήθηκε μόλις πριν λίγους μήνες και κόστισε περίπου 80.000 ευρώ.

Με 2 γκολ του Γιώργου Κούτσια η Εθνική Παίδων κέρδισε τη Γερμανία!

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK;

Ο Σύλλογος ΑΣΑ Ζέφυρος: Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε για τον ΑΣΑ ΖΕΦΥΡΟ το ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ πρωτάθλημα τένις Ανδρών -Γυναικών Γ΄ εθνικής κατηγορία Κ.Δ. Μακεδονίας που διοργάνωσε ο όμιλος αντισφαίρισης Βέροιας με την πρώτη θέση και την άνοδο στην Β΄ εθνική κατηγορία γυναικών με την ΤΣΙΑΡΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΑΙ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ ΜΑΡΙΑ. Επίσης πολύ καλή παρουσία είχαν και οι άνδρες που έφτασαν στους 4 του ίδιου πρωταθλήματος ανδρών με τους ΚΩΝΣΤΑΝΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟ, ΑΡΙΔΑ ΘΕΟΔΩΡΟ, ΚΑΙ ΠΡΟΜΙΚΥΡΙΔΗ ΡΑΦΑΗΛ. Συγχαρητήρια σε όλους  τους αθλητές και  αθλήτριες, και στον προπονητή μας ΤΣΙΑΡΤΑ ΒΑΣΙΛΗ. Συγχαρητήρια και στους διοργανωτές για την πολύ καλή διοργάνωση και φιλοξενία.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας: Χρόνια πολλά στον γενικό αρχηγό της ομάδας μας κ. Κώστα Γερουλίδη.
Σου ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να μην σταματήσεις ποτέ να κυνηγάς τα όνειρά σου και κάθε μέρα να είναι μια νέα περιπέτεια που θα σε φέρει όλο και πιο κοντά στο να τα πραγματοποιήσεις.
Σου ευχόμαστε να τα χιλιάσεις με πολύ υγεία, ευτυχία, αγάπη και δύναμη. Είμαστε πολύ περήφανοι και τυχεροί που σε έχουμε στην ομάδα μας.
Με εκτίμηση ο Πρόεδρος, ο προπονητής, οι ποδοσφαιριστές και το Δ.Σ.

Ο Καραϊωσήφ Αλέξανδρος: Συμμετέχω και φέτος ως Διαιτητής/Κριτής στο τουρνουά όπου γνώρισα το θεαματικό Παραολυμπιακό άθλημα για αθλητές με απώλεια όρασης το 2006.

Ο Μάνος Καραντώνης: Όταν πατήσετε την πρωτιά θα σας κάνω το τραπέζι» Είπε και το ΄κανε το φιλαράκι μου και πρώην παίκτης της ομάδας.

Ο Σύλλογος Δρομέων Βέροιας: 8ος Φιλίππειος δρόμος – Βέροια 7 & 8 Δεκεμβρίου 2019. Τα έπαθλα των Νικητών στον Φιλίππειο δρόμο.

Ο Καραμεταξάς Παναγιώτης:

Ο Διονύσης Γρηγορόπουλος: Μέγιστη προσπάθεια! Κώστας Κατράνας 2002 στην κορυφή του πρωταθλήματος! ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
Γιώργος Κωστογλίδης 2004 ΠΑΟΚ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Το Τμήμα Πετοσφαίρισης Γ.Α.Σ Αλεξάνδρεια: Σήμερα οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά!
Παρά τα έντονα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο μετά την έντονη νεροποντή η Διοίκηση του συλλόγου μας φρόντισε για την άμεση αποκατάσταση του γηπέδου.
Είμαστε ο μοναδικός σύλλογος που φροντίζει και συντηρεί τις γηπεδικές εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Αλεξάνδρειας! Διότι ένας αθλητικός σύλλογος δεν είναι μόνο για αγώνες και για φωτογραφίες!
Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ φροντίδα – οργάνωση – υπευθυνότητα!
Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ πάντα ένα βήμα μπροστά!!!

Η «ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ» – «HARMONY OF MOVEMENT» Κάθε φορά που οι μικροί χορευτές κάνουν λάθος στην κίνησή τους στο μάθημα, θα πρέπει να σκεφτούν τι πήγε λάθος & να το διορθώσουν. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία τους αλλά η εκπαίδευσή τους. Μπορούν να εντοπίσουν το πρόβλημα & να εφαρμόσουν το σωστό στην επόμενή  τους προσπάθεια.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Αθλητικές ειδήσεις σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORTS – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα

Posted by Giannis Zinas on Wednesday, November 20, 2019