Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του Σαββατιάτικου ματς στα Τρίκαλα, με την οποία ζητά την εξαίρεση του διαιτητή Τσακαλίδη εξέδωσε η Βέροια.

Να αντιστρέψει την αρνητική εικόνα μετά την ήττα της  με 2-1 στο ματς με τα Τρίκαλα θέλει η Βέροια, η οποία την επόμενη αγωνιστική θα κληθεί να αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Νοεμβρίου και ώρα 3:00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας.

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Βέροιας μέσα στα Τρίκαλα, η «Βασίλισσα του Βορρά» είχε την ένθερμη υποστήριξη, λιγοστών μεν, αλλά ηρωικών δε, φιλάθλων της.

Σήμερα Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, 5-8 το απόγευμα, η Ακαδημία Ski – Snowboard «Skieurs» θα διοργανώσει μια συνάντηση γνωριμίας για την παρουσίαση του προγράμματος και των εκδηλώσεων του φετινού χειμώνα 2019-2020.

Εκδόθηκε προκήρυξη για την Διεξαγωγή πρωταθλήματος κατηγορίας Κ12 από την ΕΠΣ Ημαθίας.

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου φιλοξένησε ο Α.Σ. Νηρέας την ομάδα του «ΟΦΘ», Θεσσαλονίκης, στο κολυμβητήριό του και πραγματοποίησε μια πολύ όμορφη εκδήλωση για τα παιδιά.

Ανακοινώθηκε από την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας  το πρόγραμμα και οι διαιτητές για τους αγώνες στην Handball Premier και την Α1 γυναικών. Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 για την 7η αγωνιστική ο Φίλιππος Βέροιας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τους Φαίακες Κέρκυρας στις 18:00 με διαιτητές τους Πατιό, Τσιάνα και Αγγελίδη. Ενώ για το πρωτάθλημα Α1 γυναικών και την 7η αγωνιστική την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στις 21:00 η Βέροια θα αντιμετωπίσει  εκτός έδρας την  ΑΕΣΧ Πυλαίας, διαιτητές θα είναι Πατιός, Τσιάνας και Σαμαράς.

Στην Ευρωπαϊκή μάχη ρίχνεται την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Νοεμβρίου η Βέροια (8μμ ώρα Ελλάδος). Θα αντιμετωπίσει στην Αυστρία, στο Γκρατς την τοπική ομάδα Handball Graz. Και τα δυο παιχνίδια θα διεξαχθούν στο Γκρατς και θα μεταδοθούν απευθείας μέσω του διαδικτύου.

Διεκδικεί πρόκριση στους παραολυμπιακούς του Τόκιο η Στέλλα Σμαραγδή του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια.

Οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος Κ16 Ημαθίας οι Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας.

Φιλικός αγώνας γυναικών μεταξύ Μεγ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών – Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρεια έγινε την περασμένη Κυριακή.

Ο Δρόμος του Τσίπουρου ανακοινώνει την παράταση των εγγραφών για την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ έως 15 Νοεμβρίου. Για τις υπόλοιπες διαδρομές (ΚΛΑΣΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ και ΛΑΪΚΟΣ) η λήξη είναι στις 23 Νοεμβρίου.

Η φετινή εμφάνιση των Αετών Βέροιας έχει σχολιαστεί άκρως θετικά από τους φίλους της ομάδας! Το ασπρόμαυρο χρώμα όπως είναι φυσιολογικό ξεχωρίζει, ωστόσο αυτό που λίγοι θα πρόσεξαν είναι η ημερομηνία που αναγράφεται στην πίσω πλευρά της φανέλας. Αυτή είναι η 19η Μαΐου 1919, η αποφράδα ημέρα της Γενοκτονίας των Ποντίων, που σημάδεψε τον Ελληνισμό και αποτέλεσε μία από τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας μας.

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK;

Ο Θανάσης Αϊδαρίνης: Συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια του συλλόγου μας Βασιλική Ντούση  πήρε το πτυχίο της από το ΣΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, της ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και να μας χαρίσει πολλές επιτυχίες και φέτος!!!

Ο Χρήστος Μακρυγιάννης: Νιώθω ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για αυτή την ομάδα, τίμησαν πάλι στο έπακρον την φανέλα…τα ΠΑΙΔΙΑ μου ,στο Νεόκαστρο !!
Και οι πραγματικοί ΦΙΛΟΙ ,στα δύσκολα είναι στο πλάι σου !!

ΜΠΟΡΕΙ να μας κυνηγούν κάποιοι…αλλά ΕΜΕΙΣ στο στόχο μας! ΤΩΡΑ που μάθαμε…πως μας υπολογίζουν….ΒΟΗΘΕΙΑ τους !!

Ο Καραϊωσήφ Αλέξανδρος: Τα περισσότερα site έγραψαν ότι τερμάτισε «ασυνόδευτος»..λες και είναι δέμα στο ΚΤΕΛ…
Ο Κορεάτης δρομέας με τύφλωση, έτρεξε χωρίς «οδηγό», όπως είναι σωστό να λέμε .

Ο Χρήστος Στογιάννης με αιχμηρή ανακοίνωση  καταφέρεται  κατά της διαιτησίας του αγώνα  Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – ΓΑΣ Κοπανού.

Η Σοφία Σίμπου: Ξέρω πως με έχετε συνηθίσει να αναφέρομαι στο ποδόσφαιρο. Αποτελέσματα, πρόγραμμα, φωτογραφίες παιδιών που απολαμβάνουν το αγαπημένο τους άθλημα. Ωστόσο, προηγήθηκε η εβδομάδα μητρικού θηλασμού και είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα για πολλές γυναίκες..
Ως φύσει ανήσυχο πνεύμα επέστρεψα στην «εργασία» μου στην υποστήριξη της ομάδας μου και τις δύο φορές με βρέφος 20 ημερών… Συνειδητά υποστηρικτής του αποκλειστικού θηλασμού και πεισματάρα- όπως πάντα- είχα παντού και πάντα μαζί μου το μικρό. Θεωρούσα ότι η φύση με είχε δυναμώσει τόσο, που μπορούσα να ανταποκριθώ σε κάθε συνθήκη (για την ακρίβεια ακόμη το πιστεύω…). Έτσι λοιπόν, σας πληροφορώ ότι έχω θηλάσει άπειρες φορές στα γραφεία του Συλλόγου, στο γήπεδο, σε αγώνες, σε τουρνουά, σε εκδρομές του Συλλόγου.
Σε έναν ξεκάθαρα ανδροκρατούμενο χώρο, ένιωσα απόλυτα τον σεβασμό από γονείς, συναδέλφους. Δεν θυσίασα τίποτα.
Και δεν ήταν λίγο 2,5 χρόνια. Που τώρα μπορώ να το λέω περήφανα.

Και για να κλείσω ποδοσφαιρικά… Πριν γαλουχηθούν οι μικροί μας αθλητές…Έχουν γαλουχηθεί όπως πρέπει. Και όσες δεν τα κατάφεραν, είμαι σίγουρη ότι έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν.

Δείτε το παρακάτω βίντεο…

Ειδήσεις σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORT- ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα ( Τετάρτη 13/11/2019)

Posted by Giannis Zinas on Wednesday, November 13, 2019