Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sports – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Καραντώνης & Καραγκιζόπουλος στο ματς του Ολυμπιακού, Μαλούτας στου ΠΑΟ, Βρέσκας στην Τούμπα!

Εκτός κυπέλλου έμεινε η Βέροια. Στον επαναληπτικό έχασε από τον ΠΑΣ Γιάννενα με 1-2.

Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση για τους αθλητές της Κολυμβητικής Ακαδημίας Νάουσας

Πρώτη νίκη για την ομάδα παγκορασίδων του Ποσειδώνα μέσα στην Κρύα Βρύση με 3-0 σετ.

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου – με ωρομίσθια αποζημίωση, συνολικά έντεκα ατόμων -ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ – για την υλοποίηση Γενικών και Ειδικών Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο.) περιόδου 2019­ – 2020, για το χρονικό διάστημα από 05.12.2019 έως 31.07.2020 θα πραγματοποιήσει ο δήμος Αλεξάνδρειας.

Στον εκτός έδρας αγώνα της Βέροιας την Κυριακή στην Ρόδο με τον Ουραγό Ιάλυσο θα διευθύνει ο Αθηναίος Άγγελος Μπακογιάννης με βοηθούς τους κ.κ Νιδρυώτη και Σταυρογλου (Αθηνών).

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στον 2ο όμιλο που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, στον αγώνα Μηχανιώνα- Μ.Α Τρικάλων διαιτητής θα είναι ο κ. Διακουμάκος (Πιερίας) με βοηθούς τους  Μηνούδη και Σαλτσίδης (Πιερίας), ενώ στο παιχνίδι Νίκη Αγκαθιάς- Αγρ. Αστέρας διαιτητής ο κ. Αγγελούλης (Λάρισας) με βοηθούς τους  Κοτούμπα και Πατέτσος (Λάρισας)ws-imathias.gr/artle.asp?code=2033
Η Πειθαρχικη Επιτροπη της Ενωσης Ποδοσφαιρκων Σωματειων Ημαθιας επιληφθηκε των Φυλλων Αγωνων του πρωτ/τος και επεβαλε τις κατωθι ποινες στους αποβληθεντες ποδ/στες:

1.-ΜΑΡΚΟΒΙΤΗΣ Γ.(ΟΛΥΜΠ.ΝΑΟΥΣΑΣ) 3 αγων.ημ. & 30 Ευρω από 24.11.19
2.-ΚΑΛΦΟΥΝΤΖΟΣ Π.(ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ)) 3 αγων.ημ. & 30 Ευρω από 24.11.19
3.-OBIDIGWE NK(ΑΕ ΚΑΨΟΧΩΡΑΣ) 1 αγων.ημ. & 10 Ευρω από 25.11.19
4.-ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Γ.(ΑΕΚ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΟΥ) 1 αγων.ημ. & 10 Ευρω από 25.11.19
5.-ΛΟΥΚΑΣ Α.(ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙΟΥ) 1 αγων.ημ. & 10 Ευρω από 25.11.19
6.-ΘΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ.(ΛΟΥΤΡΟΥ) 4 αγων.ημ. & 40 Ευρω από 25.11.19
7.-XIBRAKU T.(ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ) 1 αγων.ημ. & 10 Ευρω
8.-ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Σ.(ΜΑΡΙΝΑΣ) 1 αγων.ημ. & 10 Ευρω
9.-ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΧΡ.(ΒΡΥΣΑΚΙΟΥ) 1 αγων.ημ. & 10 Ευρω

Επίσης η Επιτροπή αποφάσισε τα κατωθι:

1.- Καλεί σε απολογία το σωματείο ΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ για εισοδο φιλαθλων του στον αγων.χωρο,οι οποιοι κινηθηκαν απειλητικα κατά των διαιτητων,στον αγωνα της 24.11.19 ΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ-ΔΟΞΑ ΚΥΨΕΛΗΣ.
2.-Καλει σε απολογία τους παραγοντες του σωματείου ΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ κ.κ. ΣΤΑΦΥΛΙΔΗ ΑΘ.& ΕΥΤΗΡΙΑΔΗ Γ.για υβριστικη και αναρμοστη συμπεριφορα τους κατά των διαιτητων στον αγωνα της 24.11.2019 ΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ-ΔΟΞΑ ΚΥΨΕΛΗΣ
3.-Επιβαλλει ποινή ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ στον Αντιπροεδρο του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ και στο σωματειο.
4.-Επιβαλλει στον παραγοντα του σωματείου ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ κ.ΚΕΡΜΑΝΙΔΗ Χ. χρημ.ποινη 100 Ευρω και ποινή ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ στους αγων.χωρους για 15 ημέρες από 2.12.19.
5.-Επιβαλει ποινη ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ στο σωματειο ΑΕΚ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΟΥ

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK;

Athlos Alexandrias Basketball Academy ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗΣ 05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019
Εν Σώματι Υγιεί – Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας Βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι Αθλητές με Αναπηρία για το 2019 από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και την ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ
Αστέρας Αλεξάνδρειας Ανακοινώθηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα του Αστέρα για το Σαββατοκύριακο 7-8/12
Συλλογος Δρομεων Βεροιας Το Φροντιστήριο ΕΝΑ  στηρίζει τον 8ο Φιλίππειο δρόμο, τον αγώνα της πόλης μας.
Η διοργάνωση 8ος Φιλίππειος δρόμος ευχαριστεί θερμά τα ξενοδοχεία της πόλης της Βέροιας τα οποία χορήγησαν δωμάτια για να μπορέσει να φιλοξενήσει τους προσκαλεσμένους αθλητές , επίσημα πρόσωπα και συνεργάτες της εκδηλώσεις.

Μεγάλες εταιρείες , όπως η Amstel Free και η Dole υποστηρικτές του 8ου Φιλίππειου δρόμου με την παροχή των προϊόντων τους , στους δρομείς των 14,5χλμ.

Διονύσης Γρηγορόπουλος ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ : Ένας μικρός προπονητής, μία θέση πού πρέπει να ξεπερνάς τής δοκιμασίες και τα εμπόδια.
Μία υπεύθυνη θέση γιά δυνατούς!

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας Το Σάββατο 21/12/2019 θα γίνει ο ετήσιος χορός στο Κτήμα « Πολιτεία »στο Νεόκαστρο ώρα 20:30. Τιμή πρόσκλησης 15Ευρώ.

Γιάννης Καραγιάννης  Ενημερώνουμε τους φίλους δρομείς ότι ο αριθμός των συμμετοχών για τον 8ο Φιλίππειο δρόμο έχει υπερκαλύψει το αρχικό όριο. Για τον λόγο αυτό η διοργάνωση αποφάσισε να μην δεχτεί άλλες συμμετοχές διότι ο αριθμός των δρομέων ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μας.

Αστέρας Νάουσας Αγωνιστικό πρόγραμμα Σαββατοκύριακου 7-8 Δεκεμβρίου

Καλή διασκέδαση και καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές μας!

Αετός Βέροιας Ευχαριστούμε πολύ την Κ.Σταυρουλα Σεμερτζιδου (BAMBINO) για την ευγενική προσφορά της στα παιδιά της ομάδας μας.

Σοφία Σίμπου Συνεχίζουμε και φέτος!! Όπως κάθε χρόνο για παιδιά που το έχουν ανάγκη. Τα παιχνίδια-ρουχα-βιβλια και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να προσφέρετε,θα συγκεντρωθούν στα γραφεία του Συλλόγου έως τις μέρες των Εορτών. Κάθε απόγευμα μετά τις 7.

George Alamporinos Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι……….

Rossoblu World ΤΕΛΙΚΟ: Βέροια – ΠΑΣ Γιάννινα 1-2. Εκτός κυπέλλου η Βασίλισσα αλλά το γηπεδο αρχίζει να παίρνει χρωμα και να αποκτά φωνή!

Σύνδεσμος Φίλων Βέροιας «Θύρα 4» Μπορεί να γινόμαστε γραφικοί και κουραστικοί, αλλά σας ευχαριστούμε ακόμη μία φορά που είσασταν εκεί και φωνάζατε για την ομάδα ασταμάτητα. Είστε η δύναμή μας!

Φίλιππος Μελίκης  Σαββατο 21 Δεκεμβρίου ο Φίλιππος μελικης διοργανώνει ετήσιο χορό με λαϊκό και δημοτικό πρόγραμμα… Καλούμε όλους τους συντοπίτες μας και μη να στηρίξουν την προσπάθεια μας…
Τα φώτα εκείνης της βραδιάς θα κλέψει η πρωταθλήτρια ομάδα μας του 1996-1997 όπου οι ποδοσφαιριστές τις θα τιμηθούν
Sakis Tsekouras Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ(ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ) 2ος ΓΥΡΟΣ

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Αθλητικές ειδήσεις σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORTS – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα

Posted by Giannis Zinas on Thursday, December 5, 2019