Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sports – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Αλλαγές προσώπων υπήρξαν στο προπονητικό επιτελείο της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, μετά την αποχώρηση των Σάκη Θεοδοσιάδη και Γιάννη Ματζιαρίδη.

Ο νέος τεχνικός της «Βασίλισσας» Κώστας Γεωργιάδης, θα έχει πλέον άμεσο συνεργάτη στον πάγκο της ομάδας τον Βαγγέλη Ντίσιο, ο οποίος έχει δουλέψει ως βοηθός του Στάικου Βεργέτη σε Αστέρα Τρίπολης και Δόξα Δράμας, αλλά και ως πρώτος προπονητής σε ΦΑΣ Νάουσα, Αλμωπό Αριδαίας, Αετό Σκύδρας, Εδεσσαϊκό και Απόλλωνα Κρ. Βρύσης.

Συνεχίζεται αύριο Σάββατο το πρωτάθλημα της Α΄Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας με την 14η αγωνιστική και θα γίνουν οι αγώνες:

ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ
ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ

Με τέσσερεις αθλητές της αγωνιστικής ομάδας θα συμμετέχει ο Ρωμιός στο πρωτάθλημα “ACROPOLIS “ Ju-Jitsu International Open, της Αθήνας που θα διεξαχθεί το διήμερο 7-8/12.

Επίσημη ανακοίνωση με αφορμή κάποια δημοσιεύματα για την κατάσταση της ομάδας εξέδωσε η Βέροια 2017.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:
«Σε επίσημη ανακοίνωση της ομάδας μας, σας ενημερώνουμε πως ουδέποτε είχαμε κανένα πρόβλημα με καμία αθλήτρια που βρίσκεται στο σύλλογό μας. Ήμασταν και είμαστε μια υγιής, αγαπημένη και ενωμένη ομάδα. Όλα αυτά τα γράφουμε γιατί έχουμε μείνει έκπληκτοι διαβάζοντας κάποιο δημοσίευμα, το οποίο δεν αντιπροσωπεύει κάτι τέτοιο και μας βρίσκει άκρως αντίθετους.

Με εκτίμηση σύσσωμο και ενωμένο το διοικητικό συμβούλιο της Βέροια 2017

Την ισχυρή ομάδα της Δάφνης υποδέχεται το Σάββατο στις 17.00 μ.μ ο Φίλιππος Βέροιας με στόχο την νίκη

Οι Αετοί Βέροιας υποδέχονται στο ΔΑΚ Δ. Βικέλας τον Ολυμπιακό Βόλου στις 17:00 , ενώ ο ΓΑΣ Μελίκης θα αγωνιστεί στα Γιάννενα με τον ΑΓΣ στις 14:00.

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές και βοηθοί των αγώνων του γυναικείου ποδοσφαίρου στην B’ εθνική κατηγορία που θα διεξαχθούν την προσεχή Κυριακή στις 3 μ.μ στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Αγρ. Αστέρας Αγ. Βαρβάρας θα αντιμετωπίσει τη Δόξα 2016. Διαιτητής θα είναι ο κ. Παραδεισόπουλος (Πιερίας) με βοηθούς τις κυρίες  Φωτιάδου  και Τσικλητάρη (Πιερίας)

Η αθλήτρια του ΕΟΣ Νάουσας Γωγώ Νιμπίτη αναχώρησε για την Σλοβενία όπου θα συμμετέχει στο IBU CUP (δίαθλο) σε μια σειρά αγώνων και θα συνεχίσει την αγωνιστική της δραστηριότητα στο Obertilliach της Αυστρίας για περίπου δύο εβδομάδες.

Στην αναμέτρηση της Βέροιας με τη Νίκη Βόλου (7/12, 15.00), που θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό γήπεδο Παλατιτσίων, διαιτητής ορίστηκε ο Λουκάς Ρηγόπουλος από την ΕΠΣ Ημαθίας, με βοηθούς τους Βασίλη Καληνιώτη από την ΕΠΣ Σάμου (κάτοικος στην Ημαθία λόγω επαγγέλματος) και Κώστα Μπέκα επίσης από την ΕΠΣΗ.

Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος Κ18 του τμήματος βόλεϊ κοριτσιών για το Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK;

Συλλογος Δρομεων Βεροιας 2 ημέρες ακόμη!!!!!!!!!!

Για 6η συνεχή χρονιά η ιδιωτική κλινική Ευαγγελισμός υποστηρίζει την διοργάνωση 8ος Φιλίππειος δρόμος με την διάθεση Ασθενοφόρου για την αντιμετώπιση οποιαδήποτε περιστατικού
Ευχαριστούμε θερμά την διεύθυνση της Ιδιωτικής κλινικη »ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»

Ακαδημία ποδοσφαίρου »κίτρινη θύελλα Πατρίδας » το Σάββατο 7΄μηνός παίζουμε στο γήπεδο μας με την Ακαδημία Μακεδόνα ο πρώτος αγώνας ξεκινάει 10.30 να είμαστε όλοι στο γήπεδο.

Αγροτικός Αστέρας Πλατέος Το Σάββατο 07/12/19 στις 15:00 η ομάδα μας αγωνίζεται στην έδρας μας με αντίπαλο τον Πάοκ Αλεξάνδρειας. Διοίκηση,παίκτες και προπονητικό team θέλουμε τον κόσμο μαζί μας για να καταφέρουμε να πάρουμε το τρίποντο το οποίο θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στην κορυφή και θα είναι πολύ σημαντικό για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Υ.Γ Θα λειτουργήσει κυλικείο για τις ανάγκες των φιλάθλων…!!!

ΑΤΛΑΣ Ζερβοχωριου ΘΑ ΘΈΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΟΥΜΕ ΘΕΡΜΆ ΓΙΑ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΕΝΆΜΙΣΗ ΧΡΌΝΟ ΣΤΟ ΤΙΜΌΝΙ ΤΗΣ ΟΜΆΔΟΣ ΤΟΝ ΗΛΊΑ ΓΑΪΤΑΝΊΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΊΚΟ ΞΑΝΘΌΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΌΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΆΝΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΆΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΕΠΊΠΕΔΟ. ΠΛΈΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΎΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΊΝΟΥΝ ΜΈΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΌ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌ ΠΌΣΤΟ.
ΜΕ ΕΚΤΊΜΗΣΗ Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΆΤΛΑ ΖΕΡΒΟΧΩΡΊΟΥ

Μεγας Αλεξανδρος Αγιας Μαρινας Ο πρώτος λαχνος της κληρώσεις που κερδιζει την τηλεόραση είναι ο αριθμός 3080

Ο δεύτερος λαχνος που κερδιζει το ταξίδι είναι ο αριθμός 3842

Ο τρίτος λαχνος που κερδιζει τα ξύλα είναι ο 3784

Και ο τεταρτος λαχνος που κερδιζει τον φούρνο μικροκυμάτων είναι ο αριθμός 2953

Για να παραλάβετε τα δώρα σας τηλεφωνείτε στο νούμερο 6977893904.
Τα δώρα θα τα παραλάβετε από τα γραφεία του συλλόγου μας μονο εάν έχετε στην κατοχή σας τους λαχνους που αποδεικνύουν ότι είστε οι νικητές!

Μεγας Αλεξανδρος Αγιας Μαρινας Σάββατο 07/12 η ομάδα μας ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας αγωνίζεται για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Ε.Π.Σ.Η στο Δημοτικό γήπεδο Τριποτάμου με την ομάδα του ΑΣΤΈΡΑ ΤΡΙΠΟΤΆΜΟΥ
Ο αγώνας θα ξεκινήσει 15:00μμ

KAΛOYME OΛO TO ΦIΛAΘΛO KOINO KAΘΩΣ KAI TOYΣ ΦΙΛΟΥΣ TΟΥ ΜΕΓΑ, NA ΔΩΣOYN ΠAPON KAI NA ΣTHPIΞOYN THN OMAΔA MAΣ.

Ο αγώνας είναι χορηγία από το Ζαχαροπλαστειο Τρίγωνο

Στρατού 27Β, Βέροια, 59131, ΗΜΑΘΙΑΣ
2331029220

Karaiosif Alexandros – Adapted Sports Trainer Σήμερα θα μιλήσουμε για τον Παραολυμπιακό Αθλητισμό στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας.
-Ιστορικά Στοιχεία
-Κυριότερα αθλήματα κ κανονισμοί
-Προβολή βίντεο κ φωτογραφιών
-Προσαρμογές για τη συμμετοχή όλων των μαθητών στο μάθημα της Φ.Α.
-Στοχευμένες βιωματικές δράσεις

Karaiosif Alexandros – Adapted Sports Trainer Ο Marios Chatzikyriakos όχι μόνο είναι ένας πολύ καλός νέος αθλητής Para Table Tennis, αλλά είναι και υπόδειγμα χαρακτήρα μεγαλωμένος με ηθικές αξίες από την οικογένεια του και από τον προπονητή που τον ανέλαβε και ανέδειξε Πολυχρόνη Πολίτση.
Ακαδημια Μακροχωριου Δραστηριότητες Σαββατοκύριακου
Αντώνης βεροιαρας Μέσα στο πνεύμα τον Χριστουγέννων προπόνηση Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας
«ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ» – «HARMONY OF MOVEMENT» ΕΓΓΡΑΦΕΣ καθ ‘ όλη τη διάρκεια της χρονιάς
Αετός Βέροιας Ευχαριστούμε θερμά το ψητοπωλείο ΓΙΑΝΝΗΣ για την ευγενική προσφορά του στην ομάδα μας.

Αντώνης βεροιαρας Queens Boyz – ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ – ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ .

Γιάννης Καραγιάννης 8ος Φιλίπειος δρόμος – Βέροια 7&8 Δεκ.2019

Βάθρο απονομών.

to10.gr Η ιστορία του Δημήτρη Μελιόπουλου παίρνει άλλη διάσταση μετά τις σημερινές αποκαλύψεις

Sportstraining-Karagiannis  Προπόνηση του Κενυάτη Amos Coech Limakori στο ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου

Ajax Imathias Σε λίγες ημέρες θα είναι διαθέσιμα και τα ημερολόγιά μας για το έτος 2020… Όσοι θέλετε να τα προμηθευτείτε ενημερώστε μας με μήνυμα στη σελίδα μας…
Σοφία Σίμπου  Κι επειδή αγαπάμε τα όμορφα γήπεδα, ειδικά της επαρχίας, από δω το γήπεδο της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας από το 1994. Βρίσκεται στους Γεωργιανούς Ημαθίας και είναι αξιοζήλευτο και μέσα στο πράσινο!

Το γήπεδο μας!!! Διαφήμιση από μόνο του!!!

Αετοί Βέροιας Κ.Σ. Με παιχνίδι στο ΔΑΚ Βικέλας ξεκινούν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Δεκέμβριο οι Αετοί Βέροιας, Αντίπαλος των “ασπρόμαυρων” ο Ολυμπιακός Βόλου.

Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 7-8/12/19

Δείτε το βίντεο , που ακολουθεί…

Ακούτε σύντομες αθλητικές ειδήσεις από την Ημαθία από την εκπομπή SPORTS – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα

Posted by Giannis Zinas on Friday, December 6, 2019