Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sports – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 12.00  θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του αναβαθμισμένου γηπέδου μπάσκετ της κυψέλης. Η κάλυψη της δαπάνης πραγματοποιήθηκε από την οικογένεια Καραθανάση στη μνήμη του γιου της, Στράτου.

Την Τετάρτη οι κορασίδες του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων πήραν μια σημαντική νίκη απέναντι στην ομάδα του Ποσειδώνα Βέροιας με 0-3 σετ.

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος TAEKWON-DO Νάουσας πραγματοποίησε προπόνηση και οι γυναίκες που την παρακολούθησαν γνώρισαν από κοντά τις τεχνικές αυτοάμυνας μια και η ημέρα αυτή είναι: « Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών».

Συνεχίζεται αύριο  Σάββατο το πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας για την 13η αγωνιστική με τους εξής αγώνες:

 

ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ ΕΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ
ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ
ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ
ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πέλλας ανακοινώνει , ότι το Σαββατοκύριακο 30-11-2019 & 1-12-2019,οι αγώνες των σωματείων των ανδρικών πρωταθλημάτων μας όλων των κατηγοριών θα είναι αφιλοκερδώς.

Για το πρωτάθλημα της Β΄ Ερασιτεχνικής και την 9η αγωνιστική θα γίνουν την Κυριακή οι αγώνες:

Για τον 1ο όμιλο:

ΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ ΑΘΛ.ΑΚΑΔ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΑΕ ΚΑΨΟΧΩΡΑΣ ΔΟΞΑ ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙΟΥ
ΠΑΟ ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΟΥ
ΑΕ ΣΧΟΙΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ
ΔΟΞΑ ΚΥΨΕΛΗΣ ΑΕΚ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΟΥ

Για το 2ο όμιλο:

ΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΑΤΛΑΣ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΑΧΗΣ
ΑΟ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ
ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ
ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 

Ενώ την Κυριακή το πρωί θα γίνουν οι αγώνες της Γ΄ Ερασιτεχνικής:

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ
ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΔΟΞΑ ΒΡΥΣΑΚΙΟΥ
ΑΕ ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ ΑΟ ΣΥΚΙΑΣ
ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΛΟΦΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ ΔΟΞΑ ΑΣΩΜΑΤΩΝ
ΑΚΑΔ.ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΛΑΣΙΔΕΙΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK;

ΑΤΛΑΣ Ζερβοχωριου ΑΤΛΑΣ ΖΕΡΒΟΧΩΡΊΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΑΧΗΣ , 01-12-2019,15:00, ΓΉΠΕΔΟ: ΖΕΒΡΟΧΩΡΙΟΥ
Sakis Paggouras Το ζω τωρα και με τις 2 μου ομάδες αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρω. Άλλωστε όποιος με ξέρει το ξέρει!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ…..
Γιάννης Καραγιάννης 8ος Φιλίππειος δρόμος – Βέροια 7 & 8 Δεκεμβρίου 2019
4 ημέρες ακόμη για την λήξη των εγγραφών.
Αστέρας Αλεξάνδρειας Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Αστέρα το Σαββατοκύριακο 30/11 και 1/12:
  • ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ(τμήματα Κ12,Κ10,Κ8,Κ6)
    Στους Γεωργιανούς Βέροιας από την Ακαδημία Βέροιας φιλοξενούνται τα τμήματα της Ακαδημίας μας για το πρωτάθλημα ακαδημιών Ημαθίας Πέλλας, Πιερίας. Ώρα έναρξης αγώνων στις 11:00.
  • ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ(τμήμα Κ16)
    Ο Αστέρας υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο γήπεδο Νησίου. Ώρα έναρξης αγώνα στις 11:00
  • ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ(τμήμα Κ14)
    Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Αστέρας φιλοξενείται από τον Άρη Παλαιοχωρίου. Ώρα έναρξης αγώνα στις 11:00
  • ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ(τμήμα Γ ερασιτεχνικό)
    Ο Νησαϊκός Αστέρας φιλοξενείται από τον Αχιλλέα Νεοκάστρου με στόχο τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ώρα έναρξης αγώνα στις 10:30

Άχθος Αρούρης Α.Ο. Την Κυριακή 1/12 στις 3μμ υποδεχόμαστε στο Messi Arena την ομάδα του Αγ. Γεωργίου στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου!  Άχθος Αρούρης – Απόλλων Αγ. Γεωργίου

Dimitris Koutsiadis Αυτοί είναι κάποιοι από τους πολλούς χορηγούς μας… Τους ευχαριστούμε…. ΑΕ. Καβασιλων

Και κάποιοι ακόμα… ΑΕ. Καβασιλων

Νικος Τουλικας Καλημέρα με πολλά χαμόγελα ,άλλη μια προπόνηση….ακόμα ένα 70λεπτο….συνεχίζουμε….και τα καλύτερα έρχονται.!
Αετός Βέροιας Ευχαριστούμε θερμά το κατάστημα 2 WHEELS για την ευγενική προσφορά του στην ομάδα μας.
Kostas Ntellas Όλοι μαζί μπορούμε…. για τα τέσσερα σου γράμματα….ΠΑΟΚ VERIA!!
Ajax Imathias  Μεγάλη μας τιμή η παρουσία του κ. Αχιλλέα Υφαντίδη στην ακαδημία μας… Μας δείχνει το δρόμο να σκεφτόμαστε σαν παιδιά και να μπαίνουμε στην ψυχολογία τους. Αν θες να καταλάβεις τι θέλει ένα μικρό παιδί, απλά σκέψου σαν παιδί…
Ποδοσφαιρική Ακαδημία Αγίας Μαρίνας »Μέγας Αλέξανδρος»  Το Σάββατο 30/11/2019 στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Μαρίνας θα διεξαχθούν αγωνιστικά παιχνίδια των Ακαδημιών Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας και Ειρηνούπολης ώρα έναρξης 10.30 π.μ.
Παλαιμαχοι Ραχης Πολυ ωραιο τριτο ημιχρονο παιχτηκε αποψε στο καφε-ουζερι του Αντωνη στο γηπεδο Ραχης. Βασικος συντελεστης ο συμπαιχτης μας Χριστοφος ο προσωπικος μας λυραρης που ξεκινησε με ποντιακα συνεχισε με Καζατζιδη και κατεληξε σε παλια επιτραπεζια τραγουδωντας ολοι μαζι.
Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 30-11/1-12-19
Τα τμήματα Κ12,Κ10,Κ8,Κ6 αγωνίζονται το Σάββατο στο Νησέλι αντιμετωπίζοντας την Βέροια. Η Κ16 σε φιλικό αγώνα θα φιλοξενήσει το Σάββατο την Κ17 της Βέροιας. To Τμήμα Κοριτσιών αγωνίζεται το Σάββατο στο Νησέλι. Κ14:Το τμήμα Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας 1 για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος αγωνίζεται την Κυριακή στο Καμποχώρι αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ Καμποχωρίου. Το τμήμα Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας 2 για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος αγωνίζεται την Κυριακή στο Νησέλι αντιμετωπίζοντας την Νίκη Αγκαθιάς.
Τραιανος Μουχταρης  Αδερφέ μου σου εύχομαι να συνεχίσεις έτσι πάντα γερός Αντώνης μουχταρης.  M .V .P στο πρωτάθλημα υποδομών Μακεδονικού
Α.Σ Τετραθλου Αναληψη  Καθοδόν για Σοφια Βουλγαρία!!!
Αγώνες Τετραθλου!!!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Σύντομες ειδήσεις σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORTS -ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα.

Posted by Giannis Zinas on Friday, November 29, 2019