Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sports – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Για το πρωτάθλημα της Γ ΄Εθνικής Ποσειδών Μηχανιώνας-Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 0-1 (67′ Χατζόπουλος) και Νίκη Αγκαθιάς-Αγροτικός Αστέρας ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ

Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις η εφηβική ομάδα Κ 16 του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας , στο πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ Ημαθίας,  με τη νίκη που πέτυχε το Σάββατο 7/12/2019, στον εντός έδρας αγώνα στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα ΓΑΣ Κοπανού με τελικό σκορ 3 – 0.

Τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα K14 της ΕΠΣ Ημαθίας (8/12/2019)

1ος όμιλος (6η αγωνιστική)

Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας 2 – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας  1-1
Κένταυρος Μελίκης – Άρης Παλαιοχωρίου  8-1
Νίκη Αγκαθιάς – ΑΕΚ Καμποχωρίου  2-8
Αστέρας Αλεξάνδρειας – Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας 1  2-0

2ος όμιλος (7η αγωνιστική)

ΝΠΣ Βέροια 1 – ΑΕΠ Βέροιας  8-0
Ολυμπιακός Νάουσας – Άτλας Ζερβοχωρίου  3-1
Μακροχώρι – ΓΑΣ Ροδοχωρίου  4-2
Ακαδημία Βέροιας – Αετός Λαζοχωρίου  0-4
Ρεπό : ΝΠΣ Βέροια 2

Τα αποτελέσματα της Γ΄Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας ( 8/12/2019 )

1ος Όμιλος

Νησαϊκός Αστέρας – ΑΟ Συκιάς  3-4
Δόξα Βρυσακίου – Αχιλλέας Νεοκάστρου  3-0 α.α.
ΑΕ Καβασίλων – ΑΕ Αλεξάνδρειας  0-2

2ος Όμιλος

Απόλλων Λυκογιάννης – Παλασίδειος Ακαδημία  5-0
Δόξα Ασωμάτων – Ερμής Τριλόφου  3-3
Ακαδημία Μακροχωρίου – Θύελλα Στενημάχου  1-3

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK;

Telis Pantazopoulos Συγχαρητήρια παίδες σε όλους…. Φέρατε πάλι την ομάδα εκεί που πρέπει να είναι 1……. ΑΕΚ ΚΑΒΑΣΙΛΑΣ ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ…. 0 2….

Κώστας Ταξιδιάρης Με αργά αλλά σταθερά βήματα ή ομάδα της Αλεξάνδρειας θα φτάσει εκεί που πρέπει να είναι πάντα ( 4η Κατηγορία – Γ»εθνική ) , με σταθερή Διοίκηση και με παιδιά του Δήμου Αλεξάνδρειας !!!!! .

Filippos Peios Η σιωπή είναι απάντηση. Αρνητική απάντηση. Τόσο απλή και ξεκάθαρη απάντηση.
Το χαμόγελο μου ο καθρέφτης της ψυχής μου.

Sakis Paggouras Αν και πολύ καλύτεροι μίλησε ο νόμος του ποδοσφαίρου.Αε Καβασιλων – Αε Αλεξανρειας =0-2
Η μαγκιά είναι να μπορείς να διαχειριστείς την ήττα.Κανουμε την αρχη και στα εύκολα και στα δύσκολα .ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.αφου δεν μπορέσαμε να αφιερώσουμε την νίκη αφιερώνουμε την καλή εμφάνιση στον ΓΟΥΛΗ ΛΟΥΚΙΔΗ.θα σαι για πάντα μαζί μας.

Kostas Theodorou Η αντιπροσωπεία.. Auto Theodorou θέλει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο και την ομάδα του βρυσακίου για τη διαφήμιση που του κάνανε.. θέλουμε να ευχηθούμε και εμείς από δικιά μας μεριά πρωταθλητές….
 Sakis Paggouras Έτοιμα και τα καρεκλάκια για την διευκόλυνση των φιλάθλων. ΜΠΡΆΒΟ σε όσους έβαλαν προσωπική εργασία και χρόνο. Όταν έχεις Κουτσι πολυεργαλειο και τέτοια διοίκηση δεν φοβάσαι τιποτα.Αξια ανεκτίμητη.08-12-2008 σαν σήμερα έφυγε από την Ζωη ένας δικός μας φίλαθλος φίλος πατέρας αδερφός ο Γιώργος Λουκιδης(ΓΟΥΛΗΣ) οπότε σαν φόρος τιμής θα το πάρω πάνω μου κ θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγής στο σημερινό ματς με την ομάδα της ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.10.30

Σάκης Γκέσκος ΚΟΠΑΝΟΣ-ΧΑΡΙΕΣΣΑ 2-2
Σκόρερς:1′ 1-0 Στογιάννης 30′ 2-0 Στογιάννης 56′ 2-1 Ντεμίρι Θάνος 80′ 2-2 Ντεμίρι Μάνος
Αποβολές:58′ Ντεμίρι Θάνος»Χαρίεσσα» 90′ Χαραλαμπίδης:Κοπανός
Στο 29′ τραυματίστηκε ο ποδοσφαιριστής του Κοπανού Τζιβάρας στο χέρι και μετά τις πρώτες βοήθειες της γιατρού κ.Φανουρίας Ντίμπαλα»φωτό» μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Νάουσας καθώς ήταν αδύνατο να συνεχίσει τον αγώνα.
Διαιτητής ο κ. Μαλούτας με βοηθούς τους κ.Παπαδάκη και κ.Ζουρνατζίδη.
Volkano Fanis Sofia Veria  Ακόμα ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα μας 5×5 Απόλλων Ν λυκογιαννης.
Κωνσταντίνος Καραγκιοζόπουλος  Μια πολύ όμορφη και δημιουργική μέρα ολοκληρώνεται σιγά σιγά….Οι εμπειρίες πολλές, η αίσθηση του παιχνιδιού γλυκιά…Συνεχίζουμε περνώντας όλα τα εμπόδια, ένα προς ένα!
Σοφία Σίμπου Κ14 Ακαδημια Ποδοσφαίρου Βέροιας-Αετος Λαζοχωριου
Νικος Τουλικας Νέο ατομικό ρεκόρ….γιατί τα ρεκόρ είναι για να σπάνε…! Coach αφιερωμένη η διαδρομή σε σένα και το μετάλιο επίσης….τα καλύτερα έρχονται…! Coach σε ευχαριστώ για όλα.!
Alexandros Karaiosif Με αφορμή το Παγκ. Πρώτ/μα Ποδοσφαίρου για Άτομα με Προβλήματα Όρασης που ξεκίνησε χθες στην Αντάλια της Τουρκίας, θυμήθηκα τη συμμετοχή μου στο αντίστοιχο Πανευρωπαϊκό το 2012 στην Καισάρεια.
Στη φωτό κατά την παρουσίαση των ομάδων Αγγλίας-Ουκρανίας πριν το μεταξύ τους παιχνίδι.
Βαγγελης Καρανικας MEGALH NIKH PETYXE H OMADA THS POLHS MAS MESA STA KABASILA ME 2 0
Volkano Fanis Sofia Veria ένα πολύ ώραιο παιχνίδι στην νέα λυκογιαννη. ΜΑΚΕΔΌΝΑΣ-ΒΈΡΟΙΑΣ 1-1 ΤΕΛΙΚΌ ΜΠΡΆΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ.
Dimitris Koutsiadis Κάτι κάνουμε…. Α. Ε. ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ
Stelios Nikas  Έχασε στις καθυστερήσεις ο Αστέρας.

Πολυς Χουρσουζιδης ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΚΙΜΑΝΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΗΣΑΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ ΤΩΝ ΚΑΘΙΣΤΕΡΙΣΕΩΝ 3 4..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΤΟΣ ΖΕΡΔΑΛΗΣ Ευχαριστώ πολύ για την τιμη που μου κανατε και εύχομαι να παν ολα καλά στο δεύτερο γύρο!!!

ΑΤΛΑΣ Ζερβοχωριου Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Άτλα Ζερβοχωρίου ανακοινώνει την συνεργασία με τον προπονητή Παύλο Ζερδαλή.
Ο νέος μας προπονητής εκτός την πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα, έχει εργαστεί σαν προπονητής σε πολλες ομάδες.
Το Διοικητικό Συμβούλιο τον καλωσορίζει στο χωριο μας και στην ομάδα μας.

Αναστάσιος Μπαρτζώκας Με το σπουδαίο Κενυάτη δρομέα Amos LeeMccory, που συμμετείχε στον 8ο Φιλίππειο Δρόμο της Βέροιας! Και όπως μας εκμυστηρεύτηκε, έμεινε ενθουσιασμένος, τόσο από τη διοργάνωση, όσο και από την ομορφιά του τόπου μας!!

Karaiosif Alexandros – Adapted Sports Trainer Η υποψηφιότητα για το Βραβείο «Βέλτιστες Πρακτικές για την Προώθηση της Αναπηρίας στον Αθλητισμό» του Πανεπιστημίου Πατρών αποτελεί μια προσωπική δικαίωση και μια ηθική -τουλάχιστον- ανταμοιβή των κόπων κ της δουλειάς μου..

 Efi Karagianni  8ος Φιλίππειος δρόμος
Το αστέρι μας….ξεπέρασε για ακόμα μια φορά τα όρια του….το προσπάθησε και το κατάφερε…. νέο ατομικό ρεκόρ στα 14.6 χλμ….δεν ήταν εύκολο…αλλά δεν τα παράτησε γιατί είχε δίπλα του κάποιους ανθρώπους που τον στήριξαν σε όλη τη διαδρομή.
Και ναι έχει αυτισμό, ναι έχει νοητική υστέρηση,ναι το αποδεχτήκαμε ως γονείς,ναι κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να είναι χαρούμενος,για να έχει φίλους, για να αισθάνεται ότι και αυτός μπορεί να καταφέρει το οτιδήποτε με τον δικό του τρόπο.!
Ο δρόμος μας είναι μακρύς και όσο είναι χαρούμενος και του αρέσει αυτό που κάνει εμείς θα είμαστε δίπλα του και θα στηρίζουμε αυτές τις επιλογές του.!

Tasos Kouklianiwtis Η αρχή έγινε…4.5χιλιομετρα έτσι απλά….. υπάρχει κ συνέχεια…..
 Νικος Τουλικας 8ος Φιλίππειος Δρόμος….!
Τρέχουμε για τα παιδιά με αυτισμό.!
Μπορούμε και εμείς με το δικό μας τρόπο.!
Ευχαριστώ την ομάδα του Stoikos running team και την ομάδα του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας για την πολύτιμη στήριξη και βοήθεια….! Τα καλύτερα έρχονται…!
Καλό τερματισμό σε όλους & όλες .!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

Σύντομες αθλητικές ειδήσεις από την εκπομπή SPORTS – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα

Posted by Giannis Zinas on Sunday, December 8, 2019