Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Ημαθίας ορίστηκε η διεξαγωγή του διακοπέντος αγώνα της 9ης αγωνιστικής της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες ομάδες ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ και ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ, την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 και ώρα έναρξης 4 μ.μ.

Η Πειθαρχικη Επιτροπη της Ενωσης επιληφθηκε των Φυλλων Αγωνων του πρωταθλήματος και επεβαλε τις κατωθι ποινες στους αποβληθεντες ποδοσφαιριστες:

1.-ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ Κ.(ΠΛΑΤΕΟΣ) 1 αγων.ημ. & 10 Ευρω από 27.10.19
2.-ΜΠΑΛΤΖΗΣ Α.(ΔΙΑΒΑΤΟΥ) 1 αγων.ημ. & 10 Ευρω από 4.11.19
3.-ΜΥΛΩΝΑΣ Κ.(ΔΙΑΒΑΤΟΥ) 3 αγων.ημ. & 30 Ευρω από 4.11.19
4.-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.(ΛΟΥΤΡΟΥ) 1 αγων.ημ. & 10 Ευρω από 4.11.19
5.-ΒΗΤΟΣ Α.(ΑΟ ΣΥΚΙΑΣ) 1 αγων.ημ. & 10 Ευρω από 4.11.19
6.-ΤΟΖΟΓΛΟΥ Π.(ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ) 6 αγων.ημ. & 60 Ευρω από 7.11.19
Επισης η Επιτροπη αποφασιε τα κατωθι:

1.- Καλει σε απολογια τον παραγοντα του σωματειου ΑΤΡ.ΔΙΑΒΑΤΟΥ κ.ΜΕΛΙΚΙΩΤΗ Θ.για υβριστικη συμπεριφορα του κατά του διαιτητη στον αγωνα της 3.11.19 ΑΤΡ.ΔΙΑΒΑΤΟΥ-ΟΛΥΜΠ.ΛΟΥΤΡΟΥ
2.-Καλει σε απολογια τον Προεδρο του σωματειου ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ,για απειλητικη και υβριστικη συμπεριφορα του κατά του διαιτητη στον αγωνα της 2.11.19 ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ-ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ.
3.-Καλει σε απολογια τον προεδρο του σωματειου ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ,τον παραγοντα ΓΚΑΡΙΠΗ Ν. καθως και το σωματειο,για υβριστικη και αναρμοστη συμπεριφορα τους και των φιλαθλων του κατά των διαιτητων στον αγωνα της 26.10.19 Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ-ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ.
Επισης η επιτροπη
1.-Επιβαλει στο σωματειο ΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ποινη ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ
2.-Επιβαλει στον προπονητη του σωματειου ΦΙΛ.ΜΕΛΙΚΗΣ χρημ.προστιμο 80 Ευρω και ποινη ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ στους αγων.χωρους για 15 ημερες από 11.11.19
3.-Επιβαλει στον προπονητη του σωματειου ΑΣ Ν.ΓΕΝΕΑΣ χρημ.προστιμο 50 Ευρω και ποινη ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ στους αγων.χωρους 15 ημερων από 11.11.19
Τελος η επιτροπη
1.- Μηδενιζει το σωματειο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ και κατακυρωνει τον αγωνα ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ υπερ του ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ με τερματα 3-0 και βαθμους 3-0,γιατι στον παραπανω αγωνα ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ δεν κατεβηκε να αγωνισθει.
2.-Μηδενιζει το σωματειο ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ και κατακυρωνει τον αγωνα ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ-ΠΑΛΑΣΙΔΕΙΟΣ ΑΚΑΔ. Υπερ της ΠΑΛΑΣΙΔΕΙΟΥ ΑΚΑΔ. Με τερματα 3-0 και βαθμους 3-0 γιατι στον παραπανω αγωνα η ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ δεν κατεβηκε να αγωνισθει.

 Η διοίκηση της ΒΕΡΟΙΑΣ 2017 για το εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα των Γιαννιτσών ευχαριστεί τους οπαδούς της, για την στήριξή τους. Πραγματικά εντυπωσιακές ήταν οι εικόνες από το Δ.Α.Κ. Μακροχωρίου. Τους υποσχόμαστε πως θα τους χαρίσουμε πολλές νίκες.

Το τμήμα του Αλπικού Σκι του ΕΟΣ Νάουσας για μια ακόμη χρονιά πραγματοποιεί 10ημερο προπονητικό camp στο Χίντερντουξ  της Αυστρίας από 8 έως 18 Νοεμβρίου.

Ο Δρόμος του Τσίπουρου ανακοινώνει την παράταση των εγγραφών για την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ έως 15 Νοεμβρίου. Για τις υπόλοιπες διαδρομές (ΚΛΑΣΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ και ΛΑΪΚΟΣ) η λήξη είναι στις 23 Νοεμβρίου.

Η Βέροια αγκάλιασε άλλη μια χρονιά τις μικρές ηλικίες στην επιτραπέζια αντισφαίριση, τους εξασφάλισε τις καλύτερες συνθήκες και πραγματοποίησε επιτυχώς το 7ο τουρνουά της.

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τις αθλήτριες βόλεϊ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων.

Νίκη για το τμήμα Μίνι 1 του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών με αντίπαλο τον «Φίλιππο» Βέροιας.

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK;

Ο 8ος Φιλίππειος δρόμος – Βέροια 7 & 8 Δεκεμβρίου 2019
Χρηματικό έπαθλο 200€ για το ρεκόρ Διαδρομής (48’42»)

Ο Αλέξανδρος Καραϊωσήφ: Ο αθλητής μας Γιάννης Κυριαζάκης συμμετείχε στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας τερμάτισε σε χρόνο 4ώρες 53′ και 29″. Συγκλονιστική προσπάθεια κ επίδοση!
Συγχαρητήρια Γιάννη!! Πάντα επιτυχίες σου ευχόμαστε!!

Ο Φώτης Παπαδόπουλος: ΝΗΣΑΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

Η Ακαδημία Μακροχωρίου: ΣHMEPA TPITH 12 NOEMBPIOY H ΠPOΠONHΣH ΘA ΠPAΓMATOΠOIHΘEI KANONIKA. ΣE ΠEPIΠTΩΣH ΣΦOΔPHΣ BPOXOΠTΩΣHΣ, ΘA ΠPAΓMATOΠOIHΘEI ENTOΣ AΠOΔYTHPIΩN

Ο Γιάννης Καραγιάννης: 8ος Φιλίππειος δρόμος – Βέροια 7 & 8 Δεκεμβρίου 2019. Μια γιορτή για όλη την οικογένεια.

Ο Άθλος Αλεξάνδρειας: Συνέχεια στην αήττητη πορεία της εφηβικής μας ομάδας με νίκη επί του Ζαφειράκη Νάουσας με τελικό σκορ 71-46.

Ο Μακρυγιάννης Χρήστος: Μερικοί «Μπαλαδόφατσες» της πόλης μας… ακόμα συνεχίζουν να βλέπουν το κλαδί και χάνουν το… Δάσος !! ΕΜΕΙΣ ακόμα τους θέλουμε…. αλλά όχι για πολύ ακόμα !!

Ο Σύλλογος Αθλητισμός – Φύση – Πολιτισμός: – Κάποτε θα γίνεις ο καλύτερος από όλους παιδί μου!- Κάποτε θα γίνω ο καλύτερος εαυτός μου Μπαμπά!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

 

Ειδήσεις σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORT- ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα.

Posted by Giannis Zinas on Tuesday, November 12, 2019