Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Για το πρωτάθλημα της Football Leage η Βέροιας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Θεσπρωτό.

Νίκησαν τους Σαρακηνούς τα Τρίκαλα, ισόπαλη στη Μηχανιώνα η Αγκαθιά

Τα αποτελέσματα της Β΄  Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας  είναι:

Α’ όμιλος

Δόξα Λιανοβεργίου – Νέα Νικομήδεια  4-2

Δόξα Κυψέλης – Ατρόμητος Διαβατού  2-1

ΑΕ Τρικάλων – Σχοινάς  0-0

Καμποχώρι – Ολυμπιακός Λουτρού  0-0

Παλατίτσια – Καψόχωρα  1-1

Β’ όμιλος

Εθνικός Ράχης – Πατρίδα  0-0

Άχθος Αρούρης – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας  1-2

Δόξα Νάουσας – Λευκάδια  0-4

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Κεραυνός Επισκοπής  3-1

Μαρίνα – Άτλας Ζερβοχωρίου  2-1

 

Το νέο χορηγό φανέλας του παρουσίασε στο παιχνίδι με τον Σταυρό ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και είναι η REMO PIZZA

Για το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ  ο ΑΟΚ κέρδισε στα Γιαννιτσά, ο Ζαφειράκης πήρε «διπλό» στην Κατερίνη, η Αλεξάνδρεια επικράτησε της ΑΓΕ Πιερίας και ο Άθλος Αλεξάνδρειας νίκησε εκτός έδρας τον Βατανιακό.

Κατά την διάρκεια της ανάπαυλας του αγώνα Α2 Φίλιππος Βέροιας – Καρδίτσα,  απονεμήθηκε κύπελλο στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ τoυ Φιλίππου Βέροιας που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΚΕΜ 2019 -2020. Την απονομή μεταλλίων έκανε ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΜ κος Παπαγιαννούλης.

Ο Φίλιππος επικράτησε με 3-1 σετ επί του  Πήγασου Πολίχνης στο ΔΑΚ »Δημήτριος Βικέλας» στο Μακροχώρι, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α2 κατηγορίας των ανδρών.

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για το τμήμα volley του Μέγα Αλεξάνδρου Τρικάλων με τον Γ.Α.Σ. Μελίκης με 3-0 σετ.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο τμήμα χιονοδρομίας (σκι) του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας!

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε το Τσάλεντζ Καπ γυναικών η Βέροια 2017 στο βόλεϊ.  Στον επαναληπτικό, κέρδισε με 26-27 την Γκρατς στην Αυστρία αλλά η ήττα στο πρώτο ματς με 27-23 έδωσε την πρόκριση στις Αυστριακές.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο τμήμα χιονοδρομίας (σκι) του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας!

Την Τετάρτη 20-11-2019 στις 3μμ το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια οργανώνει ομιλία με θέμα τη διατροφή των παιδιών και αθλητών στο κλειστό γήπεδο της Αλεξάνδρειας, ομιλητής θα είναι ο πτυχιούχος του Τ.Ε.Ι διατροφής και διαιτολογίας Θεσσαλονίκης Ιωάννης Καραγιάννης, η πρόσκληση είναι ελεύθερη για όλους τους δημότες που θέλουν να ενημερωθούν για τη διατροφή των παιδιών τους.

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK;

Το τμήμα βόλεϊ του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια:ω ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ γι αυτήν την πρωτοφανή σε μέγεθος συμμετοχή σας! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που εμπιστεύεστε το Γ.Α.Σ.  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που εμπιστεύεστε τους άριστα καταρτισμένους προπονητές μας και την Διοίκηση. Υπόσχεση μας ότι θα προσπαθούμε συνέχεια για το καλύτερο με γνώμονα την ανάπτυξη των παιδιών μας και του αθλήματος.

Ο Θεοδωρίδης Γιώργος: Σαν αέρας περάσανε και από την έδρα του Ζερβοχωρίου τα ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ μας και παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο κερδισανε 11-2 σημειώνοντας έτσι την τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη μας στο Πρωτάθλημα!!!
Συνεχίζουμε….

Ο Νίκας Στέλιος Μεγάλη νίκη του Αστέρα Πλατέος,  που τον βάζει σε τροχιά play-off.

Ο Α.Σ, Φίλιππος Βέροιας: Μια πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο αθλητής του συλλόγου μας Χαμαλιδης Κωσταντίνος στο Παρίσι (French Open G1).

Ο Αετός Βέροιας: Ζερβοχώρι -Αετός Λαζοχωρίου 2-11 . Άλλη μια καταπληκτική εμφάνιση από τα ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ μας !!!! Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά και με πολύ δουλειά.

Η Ποδοσφαιρική Ακαδημία Αγίας Μαρίνας »Μέγας Αλέξανδρος»: Η ποδοσφαιρική Ακαδημία Μέγας Αλέξανδρος ευχαριστεί θερμά για την στήριξη και την βοήθεια την PIZZA NAPOLI στον Άγιο Γεώργιο Βέροιας .

Ο Αετός Βέροιας: Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει και να ξεκινήσει συνεργασία για την Κ12 του ΑΕΤΟΎ με τον κ.  Γιάννη Γιάννου ο οποίος εργάστηκε με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία 4 χρόνια στην γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα
Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!!!!

Ο Βασίλης Κακαγιάννης: Μεγάλη δικαίωση!!!! Vamosss filippos melikis!!!!!

Ο Alekos Buklas: Ρέμο πίτσα Αλεξάνδρεια μέγας χορηγός ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας
Ο Ο.Α.Βεροίας τένις: Άλλη μια επιτυχημένη διοργάνωση του ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ. ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ πρωτάθλημα Ανδρών -Γυναικών Γ΄ εθνική κατηγορία Κ.Δ.Μακεδονιας.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές κ αθλήτριες!!
Ο ΑΟΚ Βέροιας: Ξεκίνησαν οι αγώνες για το πρωτάθλημα μίνι κοριτσιών! Καλή επιτυχία κορίτσια!

Σύντομες ειδήσεις σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORT – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα.

Posted by Giannis Zinas on Monday, November 18, 2019