Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Το ντέρμπι της football leauge του Σαββάτου μεταξύ των Τρικάλων και της ΒΕΡΟΙΑΣ θα διευθύνει ο Τσακαλίδης από τον σύνδεσμο της Χαλκιδικής με βοηθούς τους Μαλανδρής (Χαλκιδικής ) και Τυριακίδης (Μακεδονίας).

Σε απολογία κλήθηκαν για την Τετάρτη 20/11 τρεις ομάδες της Football League, μεταξύ των οποίων και η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, για ρίψη αντικειμένων στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με το Αιγάλεω.

Δίκες εντός 30 ημερών για όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια στα γήπεδα.

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας για  την 10η αγωνιστική αύριο Σάββατο με τους αγώνες:

 

ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ
ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ ΕΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ
ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ
ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Α.Ε.Π Βεροίας αποτελεί ο Δημήτρης Χαλκιάς μετά την ήττα της ομάδας από την  Α.Ε Χαρίεσσας.

Ο Αντώνης Παπατζίκος είναι  ο νέος προπονητής  της γυναικείας ομάδας του Αγροτικού Αστέρας Αγίας Βαρβάρας μετά την παραίτηση του κ. Γιάννη Γιάννου.

Τα τμήματα Κ12,Κ10,Κ8,Κ6 των  Τηλέμαχων Αλεξάνδρειας  αγωνίζονται το Σάββατο στο Νησί αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα Αλεξάνδρειας. Ενώ η  Κ16 για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος αγωνίζεται το Σάββατο στον Κοπανό αντιμετωπίζοντας την ομώνυμη ομάδα.

Τα τμήματα Κ8-Κ10-Κ12 της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζονται το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στο γήπεδο της Μέσης, όπου  θα πάρουν μέρος στο τουρνουά με τις Ακαδημίες Ajax Βέροιας, Βέροια ΝΠΣ.

Αύριο Σάββατο 9/11 θα γίνει η φωτογράφιση της Σχολής Ποδοσφαίρου ΑΕΠ Βέροιας – Στέφανος Γαϊτάνος και μετά τη φωτογράφιση ακολουθεί αγώνας με την Ακαδημία Μακροχωρίου.

Αύριο  Σάββατο 9 μηνός η Ακαδημία Ποδοσφαίρου « Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας» παίζει στο γήπεδό της με την Ακαδημία Αγ Βαρβάρας. Έναρξη αγώνα 10.30.

Το τμήμα Κ14 των  Τηλέμαχων  Αλεξάνδρειας 1 για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος αγωνίζεται την Κυριακή στην Κυψέλη αντιμετωπίζοντας την Νίκη Αγκαθιάς. Ενώ το τμήμα  2 για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος αγωνίζεται την Κυριακή στο Νησέλι αντιμετωπίζοντας τον Άρη Παλαιοχωρίου.

Το τμήμα Κ14 της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας  την Κυριακή 10 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Μακροχωρίου την ομώνυμη Ακαδημία.

Για το  πρωτάθλημα της Β΄ Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας για  την 6η αγωνιστική την Κυριακή θα αγωνιστούν στον 1ο όμιλο.

ΑΕ ΚΑΨΟΧΩΡΑΣ ΑΕΚ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΟΥ
ΠΑΟ ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ ΑΘΛ.ΑΚΑΔ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ ΔΟΞΑ ΚΥΨΕΛΗΣ
ΑΕ ΣΧΟΙΝΑ ΔΟΞΑ ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΟΥ ΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ

Στο 2ο όμιλο

ΑΤΛΑΣ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΟ ΜΑΡΙΝΑΣ ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ
ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΑΧΗΣ
ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Την Κυριακή θα διεξαχθούν οι αγώνες της Γ΄ Ερασιτεχνικής και είναι:

Για τον 1ο όμιλο:

ΑΟ ΣΥΚΙΑΣ ΔΟΞΑ ΒΡΥΣΑΚΙΟΥ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ ΑΕ ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ

Για τον 2ο όμιλο:

ΠΑΛΑΣΙΔΕΙΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΔΟΞΑ ΑΣΩΜΑΤΩΝ
ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΛΟΦΟΥ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΚΑΔ.ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ

Η ομάδα του Φ.Ο. Αριδαίας , την Κυριακή 10 Νοεμβρίου και ώρα 17:00, θα δώσει το δεύτερο εντός έδρας αγώνα της για τη φετινή χρονιά στη Γ’ Εθνική, με αντίπαλο τον ΓΑΣ Μελίκης.

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ για την Handball Premier, το Σάββατο θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ Δ. Βικέλας τον ΠΑΟΚ στις 6 μ.μ, ενώ στην Α2 των γυναικών, λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ΒΕΡΟΙΑΣ 2017, το παιχνίδι  της  με την Πυλαία που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο,  μεταφέρθηκε για τις 20/11/2019.

Με την 6η αγωνιστική συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας ανδρών με την ομάδα του Φιλίππου Βέροιας να υποδέχεται την ΚΥΡΙΑΚΗ 10/11 στο Δ.Α.Κ ¨Δημήτριος Βικέλας¨ την Καρδίτσα στις 17:00, στο ημίχρονο θα γίνει σε πανηγυρική ατμόσφαιρα η απονομή του κυπέλλου στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΚΕΜ.

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK;

Ο Καραϊωσήφ Αλέξανδρος : Προσβάσιμη για Τυφλούς παρακολούθηση αθλητικών αγώνων. « …Σε μια χώρα απροσπέλαστη, κύριος στόχος της δράσης είναι η επίτευξη της προσβασιμότητας για όλους..»

Ο Γιώργος Φωτάκης: Αύριο στις 15:00 στην έδρα μας υποδεχόμαστε την ομάδα της Χαρίεσσας . Υ.Γ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΊΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.  Η ομάδα μας προκρίθηκε στην φάση των 8 του κυπέλλου ,οι υπόλοιπες ομάδες είναι ΑΕΤ ΤΡΙΚΑΛΩΝ&ΤΡΙΚΑΛΑ-ΜΕΛΙΚΗ-ΑΓΚΑΘΙΑ-ΚΥΨΕΛΗ-ΡΟΔΟΧΩΡΙ-ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Ο ΦΑΣ Νάουσα: Ήττα και αποκλεισμός από τη συνέχεια του κυπέλλου για την ομάδα μας.

Η sports – Ακαδημία: Είναι ευρέως γνωστό ότι όλοι όσοι ασχολούνται με τον ανταγωνιστικό αθλητισμό ή πρωταθλητισμό, βιώνουν την «ένταση» του αγώνα. Αυτή η «ένταση» μεταφράζεται ανάλογα με το φύλο του αθλητή, την ηλικία, το άθλημα και την προσωπικότητά του σε ποικίλες ψυχοσωματικές αντιδράσεις.

Ο Γιώργος Θεοδωρίδης: Πόσο τυχερά είναι αυτά τα  παιδιά τελικά …Σε λίγες ώρες θα παίξουνε φιλικό παιχνίδι με την Κ14 της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.. Από τέτοια παιχνίδια με τόσο ποιοτικές ομάδες οι εμπειρίες που θα αποκτήσουν είναι τεράστιες.. Καλή επιτυχία και να απολαύσουν το παιχνίδι!!!!

Δείτε το παρακάτω δελτίο αθλητικών ειδήσεων…

Σύντομες ειδήσεις σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORT – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα.

Posted by Giannis Zinas on Friday, November 8, 2019