Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Στο 3ο Προκριματικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντο της Ε.Τ.Α.Β.Ε. για την συγκρότηση των κλιμακίων το 2020,  που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 2-3 Νοεμβρίου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης με την συμμετοχή 1100 αθλητών- τριών από 106 Συλλόγους από όλη την Βόρεια Ελλάδα ο σύλλογος « Πυγμή Βέροιας »  συμμετείχε με 3 αθλητές- τριες που και οι τρεις κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο.

Οι Αετοί Βέροιας  προχώρησε σε  δημόσια ανακοίνωση για την  αναμέτρησή του  με τον Αίολο Τρικάλων.

Το 7ο Φθινοπωρινό Τουρνουά Σκράμπλ Βέροιας διοργάνωσε το διήμερο που μας πέρασε ο τοπικός σύλλογος, Όμιλος Σκραμπλ Βέροιας.

Νίκη εκτός έδρας πέτυχε η Κ16 της ΒΕΡΟΙΑΣ μέσα στην Αγ. Βαρβάρα με σκορ 1 – 2 στο πρωτάθλημα τμημάτων υποδομής της ΕΠΣΗ, ενώ η Κ14 που παίρνει μέρος με δύο ομάδες, σημείωσε μία νίκη και μία ισοπαλία..

Αναμενόμενη ήττα για τον Φ.Ο. Αριδαίας, με τελικό σκορ 85-65 από του Ικάρους Τρικάλων.

Τι έχουν αναρτήσει στο Facebook;

Ο σύλλογος ΤαεΚβοΝτο Πυγμή Βέροιας:   Συγχαρητήρια στα παιδιά για τις διακρίσεις τους!! Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους γονείς που συνόδεψαν, μετέφεραν και ενθάρρυναν τα παιδιά στους αγώνες.

Το ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας και η Σχολή Χορού ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ παρουσιάζουν CELL BLOCK TANGO. Θα τους απολαύσετε στον Ετήσιο Χορό Αποφοίτησης  αυτό το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στο Κτήμα Αφροδίτη.

Νωρίτερα θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής ανάμεσα στον Φαίακα Κέρκυρας και τους Αετούς Βέροιας.  Η ώρα έναρξης ορίστηκε για τις 15.00 για συγκοινωνιακούς λόγους.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας: Ακαδημία Κοπανού, Αγ Μαρίνας,  Κίτρινη Θύελλα Πατρίδος.

Οι Αετοί Βέροιας:  Να ευχηθούμε στον Αίολο Τρικάλων μια σπουδαία πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και ότι καλύτερο στο υπόλοιπο της σεζόν. Εμείς θα μάθουμε να ζούμε με τα λάθη μας και σίγουρα θα αποκτήσουμε περισσότερες εμπειρίες.

Για να “μεγαλώσουμε” όμως πρέπει να απαντηθούν οι απορίες σχετικά με το πως παίζεται το μπάσκετ. Συμφωνείτε;

Ο Α.Σ. Φίλιππος Βέροιας: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εμφάνιση του αθλητή μας και μέλος της προολυμπιακής ομάδας,  Χαμαλιδη Κωσταντίνο στο G4 Extra European Tae kwon do Championship στο Μπάρι της Ιταλίας,  όπου κατέλαβε τη 5η θέση. Ο σύλλογος μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την Ελληνική ομοσπονδία και το επιτελείο της για τη στηρίξει του αθλητή μας εν όψει της Ολυμπιάδας στο Τόκιο το 2020
Συγχαρητήρια Κωνσταντίνε.

Ο Μακρυγιάννης Χρήστος: ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά που ΤΙΜΗΣΑΝ την βαριά φανέλα της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ….ΔΕΝ πειράζει… ότι μας πληγώνει, αυτό και μας ΠΩΡΩΝΕΙ…!! ΕΜΕΙΣ είμαστε ΕΔΩ..οι μεγαλοπαράγοντες της πόλης μάλλον είχαν….εκκλησιασμό !!…Θα κοπούν τα γέλια !!

Η Σοφία Σίμπου:  Συγχαρητήρια στις απίστευτα θαρραλέες ομάδες -γηπεδούχους που αποφάσισαν το Σαββατοκύριακο να πραγματοποιήσουν τους αγώνες των τμημάτων υποδομής σε τρομακτικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες με αποτέλεσμα οι αθλητές να απολαύσουν ποδόσφαιρο!!!

Ο Α.Σ. Ρωμιός: Στην Κομοτηνή ταξιδεύει η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου μας, στα πλαίσια της συμμετοχής της στο Κύπελλο Jiu-Jitsu Κομοτηνής 2019 .
Καλή επιτυχία στους αθλητές μας.

Ο Σύλλογος Δρομέων Βέροιας: Δρόμος Τσίπουρου – Σάββατο 30/11/2019
ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Η οργανωτική επιτροπή του Δ.τ.Τ. μετά από επαφές που έκανε με το Δ.Σ. της Ιεράς Μονής Αγ. Γεωργίου Περιστερεώτα , βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μας παραχωρείτε ο ξενώνας της Μονής στον οποίο μπορούν να φιλοξενηθούν ΔΩΡΕΑΝ έως 50 αθλητές από το απόγευμα της Παρασκευής 29/11, παραμονή του αγώνα, έως την λήξη της εκδήλωσης. Οι φιλοξενούμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους σεντόνι ,μαξιλαροθήκη, sleeping-bag. Ο χώρος αποτελείται από τρείς διαφορετικούς ενιαίους κοιτώνες. Όσοι επιθυμούν να φιλοξενηθούν, πρέπει να δηλώσουν την επιθυμία τους στο email, tsipourorace2019@gmail.com .
Θα τηρηθεί ακριβής σειρά προτεραιότητας που καθορίζεται ως εξής:
Α)Πρώτη προτεραιότητα, οι συμμετέχοντες για την διαδρομή των 28.500 ,
Β)Να είναι τακτοποιημένοι οικονομικά.
Εφ΄ όσον λήξουν οι εγγραφές για την ιστορική διαδρομή και υπάρχει χώρος θα διατεθεί στους συμμετέχοντες και των άλλων διαδρομών που επιθυμούν να διανυκτερεύσουν.
Πληροφορίες και στο 6977344611

Η Σοφία Σίμπου: Η λάσπη στο γήπεδο γεμίζει υπερηφάνεια. Η λάσπη στον ανεμιστήρα γεμίζει ντροπή. Ας διδάξουμε στα παιδιά μας ότι,  βρώμικη είναι μόνο η δεύτερη. Ας διδάξουμε στα παιδιά μας ότι υπάρχει βρωμιά που την καθαρίζεις και βρωμιά που «σε καθαρίζει». Η πρώτη οδηγεί στην καθαριότητα. Η δεύτερη, οδηγεί στην κάθαρση.

Ο ΓΑΣ Κοπανού: Περάστηκε και ο καθρέφτης στην δεύτερη είσοδο του γηπέδου.

Ο Α.Σ. Φίλιππος Αλεξάνδρειας: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εμφάνιση των αθλητών του Φιλίππου Αλεξάνδρειας στο 3 προκριματικό πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος (Εταβε). Ο σύλλογός μας κατάφερε να φέρει 5 μετάλλια.

Ο Ξανθόπουλος Χρήστος: Σήμερα η πρώτη προπόνηση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ KARATE στο γυμναστήριο ΒΙΟΡΥΘΜΟΣ στην Κρύα Βρύση, ώρα 17.00- 18.00μ.μ Σας περιμένουμε να γυμναστείτε και να σας ενημερώσουμε..
τηλ επικοινωνίας. 6971755907

Αθλητικές ειδήσεις σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORT -ΕΠΙΛΟΓΕΣ με τον Γιάννη Ζήνα

Posted by Giannis Zinas on Tuesday, November 5, 2019