Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Στις νίκες επέστρεψε η Βέροια. Αν και δυσκολεύθηκε, επικράτησε με 3-1 του Αιγάλεω.

Στα πλαίσια της ανάπτυξης του Κλασικού Αθλητισμού ,της συνεργασίας και αδελφοποίησης με άλλους συλλόγους, η «Γ.Ε.Νάουσας» πραγματοποίησε την Κυριακή 3/11 συνάντηση με την ακαδημία στίβου «ΑΜΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ».

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3/11/2019 στο Πάικο του νομού Κιλκίς ο 9ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Πάικου 20χλμ . Συμμετείχαν και 6 δρομείς του Συλλόγου Βέροιας οι οποίοι πέτυχαν πολύ καλές επιδόσεις και καλή θέση στην κατάταξη αφού 4 από τους 5 δρομείς βρέθηκαν στις πρώτες 18 θέσεις.

Άνετη νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου σημείωσε η Μελίκη. Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, επικράτησε με 72-54. Αντίθετα, οι Αετοί έχασαν στο Μακροχώρι από τον Αίολο Τρικάλων με 56-65.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων ήταν ο νικητής στο Ημαθιώτικο ντέρμπι της Γ΄ Εθνικής. Με γκολ που σημείωσε στο 72′ ο Παρσόπουλος, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του,  απέναντι στην Αγκαθιά.

Την ήττα με 29-23 γνώρισε στην Πυλαία ο Φίλιππος στο Χαντ Μπολ.

Την 3η ήττα της, στο πρωτάθλημα της Α2, έκανε η ανδρική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας που αντιμετώπισε στο Αγρίνιο την τοπική ομάδα με σκορ 68-42.

Τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς μετρά ο ΑΟΚ Βέροιας. Το Σάββατο επικράτησε με 64-88 του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια και φιγουράρει στην κορυφή.

Με τα ματς της 5ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρωτάθλημα στην Β’ ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας.  Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

1ος όμιλος

Νικομήδεια – Σχοινάς 0-1
Καμποχώρι – Ακαδ. Τρικάλων 2-0
Διαβατός – Λουτρός 2-2
Λιανοβέργι – Παλατίτσια 0-0
Κυψέλη – Καψόχωρα 2-3

2ος όμιλος

Πατρίδα – Λευκάδια 1-2
Αγ. Γεώργιος – Δόξα Νάουσας 1-0
Αγ. Βαρβάρα – Επισκοπή (δεν έγινε)
Ραχιά – Μαρίνα 0-4
Άχθος Αρούρης – Ζερβοχώρι 5-1

Έχουν αναρτήσει  στο Facebook

Ο πρόεδρος και η διοίκηση του Άτλανα  Ζερβοχωρίου θα ήθελε να δώσει συγχαρητήρια στην ομάδα του Άχθου Αρούρη για τη νίκη και να τους ευχαριστήσει για την άψογη φιλοξενία. Και εμείς από τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε στο δεύτερο γύρο να τους ανταποδώσουμε την ίδια φιλοξενία.

Ο Γιώργος Παπάς: Πρεμιέρα σήμερα για την ομάδα μας την ΑΕΚ Καβάσιλας με νίκη 4-0 .Μπράβο στα παιδιά! Συνεχίζουμε!

Ο ΓΑΣ Κοπανού: Σήμερα είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τις ακαδημίες του  Μ.Αλέξανδρου Αγ.Μαρίνας και Πατρίδας. Ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία σας!!! Ευχαριστούμε πολύ την Κα Ράντζου Μαίρη για την παρουσία της σήμερα στο τουρνουά μας και την ιατρική κάλυψη των παιχνιδιών.

Ο Θεοδωρίδης Γιώργος: Πολλά μπράβο στα παλικάρια μας, που για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα σε  μια πολύ καλή έδρα,  το Μακροχώρι παίξανε εκπληκτικό ποδόσφαιρο και κερδίσανε εύκολα με σκορ 5-0.
Συνεχίζουμε …!!!

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αγία Μαρίνα: Ακόμα ένα ποδοσφαιρικό πρωινό για τους αθλητές και αθλήτριες της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας αυτή την Κυριακή στα γήπεδα του Κοπανού Νάουσας.

Η Αγγέλα Κουπίτσα: Πάμε γερά κοριτσάρες μου. Νέο λεωφορείο. Άλλη διάθεση. Μία ομάδα, μία οικογένεια.

Η Χριστίνα Τσιολαρίδου: Με εμάς στην κερκίδα σίγουρα θα είναι καλή η αρχή μας. Α. Ε. Καβασίλων – Νεόκαστρο  3-0 στο  56΄ , 4-0 στο 90′.

Ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης: Τουρνουά του ΓΑΣ Κοπανού, της Πατρίδας και Αγίας Μαρίνας.

Ο Α.Σ. Φίλιππος Αλεξάνδρειας : Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εμφάνιση του αθλητή μας και μέλος της προολυμπιακής ομάδας  Χαμαλίδη Κωσταντίνο στο G4 Extra European Tae kwon do Championship στο Μπάρι της Ιταλίας, όπου κατέλαβε την  5η θέση.

Ο Σάκης Γκέσκος: Τι να πρωτογράψεις,  τι να πρωτοπείς! Με αφορμή την δημοσίευση για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο τους διαιτητές των αγώνων η ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ δείχνει,  αν μη τι άλλο την απόλυτη εμπιστοσύνη,  σεβασμό και αναγνώριση και προσθέστε ότι ακόμη θέλετε στους διαιτητές της και μπράβο της γιατί έτσι πρέπει!!! Απεναντίας η ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ,  η οποία δεν γνωρίζω το σκεπτικό της και ούτε θέλω να το μάθω,  δεν δημοσιεύει τις διαιτησίες των παιχνιδιών του νομού μας. Απαξίωση; Εμπιστοσύνη; κλπ κλπ κλπ. Να υπενθυμίσω,  γιατί διαφεύγει από κάποιους,  ότι έχουμε 3 διαιτητές στην Σούπερ Λίγκ , ο ένας μάλιστα διεθνής » Καραγκιζόπουλος» και πολλούς ακόμη άριστους στις άλλες εθνικές κατηγορίες,  αλλά και στα τοπικά πρωταθλήματα! Οτιδήποτε και να έχετε κατά νου κύριοι ατυχήσατε! Το μόνο που καταφέρνετε είναι να τους απαξιώνετε και να δίνετε τροφή στους κακοπροαίρετους! Βουλιάζει με γοργούς ρυθμούς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της ΗΜΑΘΙΑΣ!!!

Οι Αετοί Βέροιας: Τη δεύτερη ήττα τους στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισαν σήμερα στο ΔΑΚ “Βικέλας” οι Αετοί Βέροιας.

Ο Μηνάς Γιάννης: Γ’ κατηγορία καλή αρχή …

Η Rossoblu World: Έπιασε κορυφή η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ μετά τη νίκη επί του Αιγάλεω με 3-1. Τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή για τη ΒΕΡΟΙΑ που συγκατοικεί με Καβάλα και Ο. Φ Ιεράπετρα και ετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος , το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στον ΑΟ Τρικάλων. Επιτακτική η παρουσία του κόσμου στην πόλη των Τρικάλων! ΠΑΜΕ ΒΕΡΟΙΑ!

Ο Volkano Φάνης : Αρκετά καλή εμφάνιση της ομάδας μας,  που κέρδισε με ανατροπή μέσα στα Ασώματα – Απόλλων Λυκογιάννης 2-3. Μπράβο σε όλους και στην ομάδα των Ασωμάτων.

Ο Άθλος Αλεξάνδρειας Μπάσκετ Μπολ Ακαδημία,  Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ Ανδρών. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ-ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ 67-64
Πρώτη ήττα για την ομάδα μας σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από κωμικοτραγικές καταστάσεις!!!
Απαγόρευση βιντεοσκόπησης του αγώνα από την γηπεδούχο ομάδα, κλήση οργάνων της τάξης για προσαγωγή παιδιών,  που τραβούσαν με την κάμερα,  του συλλόγου μας το παιχνίδι και φυσικά άριστη και ακριβοδίκαια διαιτησία….
Η ομάδα μας φυσικά και θα απευθυνθεί με επώνυμες καταγγελίες στα αρμόδια όργανα για να προστατεύσει τον αγώνα των νεαρών αθλητών της και να διασφαλίσει την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για την ανάπτυξη του μπάσκετ στην περιφέρειά μας.

Σε ένα παιχνίδι γκραν γκινιόλ που κρίθηκε στη δεύτερη παράταση βρέθηκε ένα μεγάλο μέρος της Ακαδημίας Άθλος το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη,  φιλοξενούμενη της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Ο Σταύρος Παναγιωτίδης: Το γιορτάσαμε ομαδικώς.  Μακροχώρι – Αετός Βέροιας  0-5

Ο Αετός Βέροιας: Συγχαρητήρια στα ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ,  που μας χάρισαν ένα καταπληκτικό παιχνίδι σήμερα κερδίζοντας 5-0 το Μακροχώρι .Η δουλειά και ο κόπος φαίνεται μέσα στο γήπεδο,  συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά.

Ο Τέλης Πανταζόπουλος: Α.Ε. Αλεξάνδρειας. Πρώτο ματς σήμερα. Συγχαρητήρια σε όλους. Υπομονή. Ομάδα 10 ημερών είμαστε. Όσοι ήταν στο γήπεδο είδαν τι έγινε και πώς χάσαμε. Υ.Γ. Μήπως το ποδόσφαιρο άρχισε να παίζεται με τα χέρια.

Σύντομες αθλητικές ειδήσεις σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORT – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα

Posted by Giannis Zinas on Monday, November 4, 2019