Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Τα αποτελέσματα των αγώνων της 9ης αγωνιστικής των αγώνων της Α΄Ερασιτεχνικής είναι:

ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ – ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 4-0

ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ – ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ 3-2

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ 1-2

ΕΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ – Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ 0-3

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ – ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ 1-0 ΔΙΕΚΟΠΗ

ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ 1-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ – ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ 1-10

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ – ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ 5-1

Η διοίκηση της Αθλητικής Ακαδημίας Τρικάλων θα ήθελε να ευχαριστήσει τη διοίκηση της Δόξας Λιανοβεργίου για τη φιλοξενία στο Δημοτικό Γήπεδό τους την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου , όπου μας παρείχαν τις εγκαταστάσεις τους προκειμένου να προπονηθούμε, λόγω της έλλειψης φωτισμού στο γήπεδο του Πλατάνου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλίππου Βέροιας σύμφωνα με το καταστατικό  προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Α.Π.Σ. “Φίλιππος Βέροιας” οδός 16ης Οκτωβρίου 5α την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 20:00.

Με νέο Γενικό Αρχηγό τον Κώστα Γερουλίδη συνεχίζει η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας  την προσπάθειά της, με κύριο και μόνο ζητούμενο ,την εκπλήρωση του στόχου της, αναφέρει ο πρόεδρός της και συνεχίζει, πιστεύουμε ότι σε αυτή την στιγμή, η βοήθεια του θα είναι πολύτιμη καθώς θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και ενωμένοι μέχρι το τέλος.

Με πλουραλισμό στην επίθεση και καλή άμυνα, ο Ζαφειράκης Νάουσας νίκησε τον ΓΑΣ στο Κιλκίς με 25-28 και πανηγύρισε την τρίτη νίκη του σε ισάριθμες αγωνιστικές μένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τελευταία στιγμή κίνηση ρουα ματ από τη Δόξα Βρυσακίου , πήρε τον έμπειρο τερματοφύλακα Ασλανίδη Μάρτιν,  γεννημένος το 1983 από το Φίλιππο Μελίκης.

Οι κορασίδες του Μέγα Αλέξανδρου  Τρικάλων κατάφεραν να πάρουν μια σημαντική νίκη με 3-1 απέναντι σε έναν άξιο αντίπαλο τον Αίολο Κατερίνης στο βόλεϊ.

Ο πρόεδρος κ Καλαϊτζίδης Ανδρέας το Δ.Σ, το τεχνικό επιτελείο,  οι παίχτες του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας , θέλουν δημοσίως να ευχαριστήσουν τον άνθρωπο κ. Βασίλη Κατσούλη όχι μόνο για τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας αλλά κυρίως για το ήθος του και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του.
Ευχόμαστε στον φίλο Βασίλη Κατσούλη κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Την ήττα με 68-42 γνώρισε στο Αγρίνιο ο Φίλιππος. Οι Βεροιώτες ήταν ανταγωνιστικοί μόνο στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος είχαν πρόβλημα στο σκοράρισμα, έχασαν την επαφή στο σκορ και ηττήθηκαν.

Ο Αντώνης Δάσκαλος πήρε μία πολύ δύσκολη απόφαση να αποσυρθεί από τους αγωνιστικούς χώρους και το Χαντ Μπολ,   λόγω των πολλών τραυματισμών.

Εκτός έδρας νίκη στο Χαντ Μπολ σημείωσε στο Κιλκίς ο Ζαφειράκης. Οι Ναουσαίοι επικράτησαν με 25-28.

Ο Φίλιππος Βέροιας επικράτησε του Ερμογένη Ξάνθης με 3-0 σετ στο ΔΑΚ »Δημήτριος Βικέλας» στο Μακροχώρι, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α2 κατηγορίας των ανδρών.

Την ήττα με 20-15 γνώρισε στην Άρτα από την Αναγέννηση η Βέροια.

Η λαχειοφόρος αγορά του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας  θα πραγματοποιηθεί Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 στα γραφεία του συλλόγου  και ώρα 20:00μ.μ.

Ο Χαμαλίδης Κωνσταντίνος   είναι  μέλος της προολυμπιακής ομάδας που έχει συσταθεί από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό. Έφτασε στην οκτάδα με δύο νίκες, έμεινε όμως εκτός μεταλλίων μετά την ήττα με 23-8 από το Νο-1 του ταμπλό της κατηγορίας, τον Βρετανό Σίντεν,  στους αγώνες G4 – Extra Eyropean TaeKwonDo Championships που  φιλοξενούνται  στο Μπάρι της Ιταλίας,

Σεμινάριο Brazilian Jiu-Jitsu με τον δάσκαλο Παντελή Παναγίδη θα γίνει στη Βέροια από το σύλλογο Α.Σ. Ρωμιός στις 15 Νοεμβρίου.

Με αναρτήσεις τους στο Facebook γράφουν:

Ο Νίκος Αναστασόπουλος, προπονητής τερματοφυλάκων: Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που σήμερα σε μια βροχερή μέρα έδωσαν το παρόν και τον καλύτερο τους εαυτό …Πολλά μπράβοοοοο.

Ο Αδαμίδης Δημήτρης, προπονητής της Δόξας Λιανοβεργίου: Ότι γίνεται, γίνεται για το καλό. Σήκω και περπάτα όπως έκανες πάντα , δεν λογάριαζες κανέναν και δεν κοιτούσες πίσω .Το αύριο δεν το γνωρίζουμε, αλλά που ξέρεις μπορεί να είναι καλύτερο.

Ο Πόλυς Χουρσουζίδης, προπονητής της Ακαδημίας του Αστέρα Αλεξάνδρειας: Άνετη νίκη με το ευρύ σκορ για το τμήμα του Αστέρα Αλεξάνδρειας με αντίπαλο τον ΓΑΣ Κοπανού 9-0. Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την αγωνιστικότητα που επέδειξαν.

Ο ΓΑΣ Κοπανού: Ο αγώνας της Κ 16 στο νησί με τον Αστέρα Αλεξάνδρειας σε χειμωνιάτικο περιβάλλον γίνεται.

Ο ΑΟΚ Βέροιας: Άλλη μια νίκη σήμερα για την ομάδα μας συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια.

Ο Δημήτρης Γκίμας: Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αγρινίου και στον κόουτς για τη δίκαιη και άνετη νίκη τους. Εμείς ήμασταν όλοι μας με μια λέξη ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ. Η δε τελική διαφορά μας κολακεύει. Μπαίνουμε λοιπόν από δω και πέρα αρχίζοντας από την Κυριακή στα πολλά και μεγάλα πρέπει.

Ο Στέλιος Γιαμαλίδης: Αχιλλέας Νάουσας-Φας Νάουσας. Τα παλικάρια μου αντίπαλοι! Για πείτε μου ρε παιδιά με ποιον να είμαι εγώ?