Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

«Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ενημερώνει ότι, εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΝΠΣ Βέροιας οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 5 του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας και το κόστος εισιτήριου είναι 10 ευρώ».

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας της Βέροιας .

Για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής θα γίνει στο γήπεδο των Τρικάλων το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στο Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και τη Νίκη Αγκαθιάς και αναμένεται να το παρακολουθήσουν αρκετοί φίλαθλοι.

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής με την 9η αγωνιστική με τους αγώνες:

ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ
ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ

Ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Πολύ σημαντικό αγώνα δίνει το Σάββατο η ομάδας μας καθώς υποδέχεται την ομάδα του Ροδοχωρίου. Μοναδικός στόχος για την ομάδα μας η νίκη και η συνέχεια των καλών εμφανίσεων. Καλούνται όλοι οι φίλοι της ομάδας να γεμίσουν το γήπεδο για να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00.

Υ.Γ Θα λειτουργήσει κυλικείο για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων!»

Για λόγους προσωπικούς και επαγγελματικούς αποχώρησε από το  Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, ο γενικός αρχηγός  Βασίλης Κατσούλης.

Ένα χρυσό μετάλλιο και εμπειρίες για τους παλαιστές της Αλεξάνδρειας σε διεθνές τουρνουά στο Aalen της Γερμανίας όπου βρέθηκαν την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019, οι αθλητές του Παλαιστικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας «Ο Ημαθίων», και συμμετείχαν στο 41ο Διεθνές Τουρνουά ελευθέρας πάλης που διοργανώνεται από τον τοπικό σύλλογο πάλης.

Τους πρώτους του βαθμούς θα ψάξει την ερχόμενη Κυριακή ο Φίλιππος Βέροιας στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο την Πυλαία, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος χάντμπολ της Α1 κατηγορίας των ανδρών.

Ξεκινά την Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ΄ Ερασιτεχνικής με τους αγώνες για τον πρώτο όμιλο:

ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΑΟ ΣΥΚΙΑΣ
ΔΟΞΑ ΒΡΥΣΑΚΙΟΥ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ
ΑΕ ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ

 

Και για το δεύτερο:

ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ ΠΑΛΑΣΙΔΕΙΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ
ΔΟΞΑ ΑΣΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΚΑΔ.ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΛΟΦΟΥ

Η γυναικεία ομάδα της Βέροιας 2017 θα παίξει στην Άρτα το Σάββατο με αντίπαλο την τοπική Αναγέννηση,  με μοναδικό στόχο τη νίκη, προκειμένου από την αρχή να βάλει τα θεμέλια του πρωταθλητισμού.

Το Σαββατοκύριακο 2  και 3 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ στην Γ’ Εθνική και στον 3ο όμιλο, όπου μετέχουν οι ομάδες της Ημαθίας και αγωνίζονται εντός έδρας .Οι Αετοί της Βέροιας υποδέχονται στο ΔΑΚ Δ. Βικέλας την Κυριακή στις 5 μ.μ τον Αίολο Τρικάλων και η Μελίκη στο γήπεδό της τον Ολυμπιακό Βόλου.

Την Κυριακή θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Β΄ Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας και για την  5η αγωνιστική με τους αγώνες.

Για τον πρώτο όμιλο:

ΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ ΑΕ ΣΧΟΙΝΑ
ΑΕΚ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΟΥ ΑΘΛ.ΑΚΑΔ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ
ΔΟΞΑ ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙΟΥ ΠΑΟ ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ
ΔΟΞΑ ΚΥΨΕΛΗΣ ΑΕ ΚΑΨΟΧΩΡΑΣ

Για το δεύτερο όμιλο:

ΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΛΕΥΚΑΔΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΑΧΗΣ ΑΟ ΜΑΡΙΝΑΣ
ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ ΑΤΛΑΣ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου η Ακαδημία του Αστέρα Νάουσας  υποδέχεται στο γήπεδο Γιαννακοχωρίου την Ακαδημία του Αστέρα Αλεξάνδρειας! Ώρα έναρξης αγώνων 10:30!

Ανάμεσα σε 340 σωματεία στίβου από όλη την Ελλάδα,  ο σύλλογος του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας κατάφερε και πήρε την 93η θέση μπαίνοντας πανάξια ανάμεσα στους 100 καλύτερους συλλόγους.

Για το πρωτάθλημα της Α2 χαντ μπολ ανδρών, ο Ζαφειράκης δοκιμάζεται στο Κιλκίς με αντίπαλο την τοπική ομάδα, την οποία φιλοδοξεί να κερδίσει.

Στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ju – Jitsu U18- U21 στο Ηράκλειο της Κρήτης συμμετείχε ο ΑΣΚ Αλεξάνδρειας G.S.P. BROS με 8 αθλητές και κατάφερε να φέρει μετάλλια.

Ο 3ος Αλεξανδρινός Αγώνας Δρόμου θα πραγματοποιηθεί τελικά την άνοιξη του 2020.

Έγινε κοινή προπόνηση ΚΑΡΑΤΕ του Συλλόγου Ρωμιός με την ομάδα της Αλεξάνδρειας και προπονητή (Εισηγητή) τον κ. Ξανθόπουλο Χρήστο .

Με αναρτήσεις τους στο Facebook:

Ο Παντσερίδης Παναγιώτης γράφει για τον Αστέρα Τριποτάμου: «Όσο και αν θέλουν κάποιοι να μας ξεγράψουν πιστέψτε με δεν θα τους περάσει.. Μπράβο σας παλικάρια μου. Μεγαλείο ψυχής !!! Είμαστε όλοι μαζί σας. Τεράστιε Γιώργο Μαραγκό είσαι και θα είσαι ο άνθρωπος που δημιούργησε αυτή την ομάδα.»

Ο Αντώνης Πολύζος για τη Σχολή Τερματοφυλάκων γράφει: «Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους που κράτησαν το επίπεδο της σχολής ψηλά.»

Ο Άχθος Αρούρης γράφει για το παιχνίδι της Κυριακής: «Την Κυριακή 3/11 επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση (μια ώρα νωρίτερα από εδώ και πέρα), αντίπαλοι με το γνώριμο πλέον Ζερβοχώρι στις 3μμ!»

Ο Δημήτρης Κοτζάμπασης εύχεται:  «Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση σε όλους τους αθλητές !» που θα αγωνιστούν στο Γιαννακοχώρι  με την  Ακαδημία του Αστέρα  Αλεξάνδρειας.»

Ο Αλέξανδρος Καραϊωσήφ δημοσίευσε το παρακάτω κείμενο: «Μπορεί το 2020 να είναι Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή χρονιά, αλλά δόθηκε στη δημοσιότητα το λογότυπο των επόμενων αγώνων στο Παρίσι! Για πρώτη φορά θα υπάρχει ενιαίο λογότυπο για Ολυμπιακούς ΚΑΙ Παραολυμπιακούς Αγώνες.»

Ο Ξανθόπουλος Χρήστος γράφει:  «Ευχαριστούμε τον δάσκαλο και τους αθλητές του Συλλόγου Ρωμιού για την επίσκεψη τους .Ο υγιής αθλητισμός ενώνει ανθρώπους .»

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Δελτίο αθλητικών ειδήσεων σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORT – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με τον Γιάννη Ζήνα

Posted by Giannis Zinas on Friday, November 1, 2019