Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Τέταρτη σερί νίκη για την ομάδα του Ποσειδώνα μέσα στην Βέροια επί τού Μίλωνα Γιαννιτσών με 3-2σετ.

Τον ΠΑΣ στα Γιάννενα θα αντιμετωπίσει σήμερα  Τρίτη  η Βέροια. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 7.30μμ και θα μεταδοθεί από τον ΟΤΕ TV.

Μία ανάσα πριν από τη συμφωνία με βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή βρίσκεται η ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου των Τρικάλων.

Ο Όμιλος Σκράμπλ Βέροιας (Ο.Σ.ΒΕ) σας προσκαλεί στα δωρεάν μαθήματα σκραμπλ, που θα ξεκινήσουν στις 10 Νοεμβρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 5.30μμ.

Με αφορμή την έκδοση και την ισχύ της Κάρτας Υγείας Αθλητή από την ΕΠΣ Ημαθίας ανακοινώθηκαν διευκρινίσεις  προς όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές, σωματεία και ποδοσφαιριστές.

Οι προπονήσεις  της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας κάθε Τρίτη και Παρασκευή θα ξεκινούν στις  4.30 μ.μ και θα τελειώνουν στις  6.00 μ.μ

Σήμερα η ομάδα της Α.Ε. Καβασίλων θα δώσει  φιλικό παιχνίδι στην έδρα της με τον Αστέρα Αλεξάνδρειας  στις 5.00μμ .

Μετά από 4 χρόνια στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, μια άνοδο στη Β΄ Εθνική και πολλές ώρες στο γήπεδο, αναγκάζομαι να υποβάλω την παραίτηση μου αναφέρει η ανακοίνωση του Γιάννου Γιάννη και συνεχίζει , είναι δύσκολη απόφαση, αλλά πλέον η αξιοπρέπεια μου δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω. Αφήνω μια ομάδα έτοιμη να διεκδικήσει την άνοδο στην Α΄  Εθνική και εύχομαι να το πετύχει.

Γλέντησαν και χόρεψαν οι ποδοσφαιριστές και οι φίλοι της ΑΕ Καψόχωρας την Παρασκευή 25/10 στο χορό που διεξήχθη στο καφέ Village στην Καψόχωρα.

Οι φίλοι που επιθυμούν να βοηθήσουν τον Νησιακό – Αστέρα Νησίου  μπορούν  να αγοράσουν τα εισιτήρια διαρκείας που είναι έτοιμα προς διάθεση.

Με νίκη μέσα στο κλειστό γυμναστήριο του Λιτοχώρου «Πύρρος Δήμας» προχώρησε για την πέμπτη αγωνιστική το ανδρικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών νικώντας την ομάδα του «Μ. Αλέξανδρου» Λεπτοκαρυάς με σκορ 83-52.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Δελτίο αθλητικών ειδήσεων σε σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORT – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με τον Γιάννη Ζήνα

Posted by Giannis Zinas on Tuesday, October 29, 2019