Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Ο Ν.Π.Σ ΒΕΡΟΙΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Κώστα Γεωργιάδη.

Ο Τζουμαλάκης από τις Σέρρες «σφυρίζει» το ματς της ΒΕΡΟΙΑΣ με την Καλαμάτα

Από το διοικητικό συμβούλιο των QUEENS BOYZ 2007 η παρακάτω ανακοίνωση.
Καλούμε όλο τον κόσμο της βασίλισσας να δημιουργήσουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα οργανωμένο και μη, για το κρίσιμο ντέρμπι το απογευμα του Σαββάτου 30/11 στο Φιλιππειο μεταξύ της αγαπημένης μας Βέροια 2017 απέναντί στην ισχυρή ομάδα της Νέας Ιωνίας. Την παρουσία και την ένθερμη υποστήριξη μας θεωρήστε την δεδομένη. Ζητάμε όμως και από εδώ την στήριξη σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι του μέσου βεροιωτη-βεροιωτισσας φιλάθλου να βρίσκεται εκεί μαζί μας στην προσπάθεια της ομάδας προς την άνοδο και την κορυφή στον βαθμολογικό πίνακα της Α1 χάντμπολ γυναικών. Πιστεύουμε όλα θα πάνε καλά.
Μετά τιμής από το διοικητικό συμβούλιο των QUEENS BOYZ 2007.

Την στήριξη των δήμων της Ημαθίας και της Περιφέρειας ζήτησε ο Σύλλογος ΑμΕΑ Ημαθίας «Αιγές» σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου.

Ένα ακόμη σπουδαίο τρίποντο κατέκτησε η Νίκη Αγκαθιάς, η οποία επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-1 του δυνατού Θερμαϊκού Θέρμης, στο πλαίσιο της εμβόλιμης 13ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, πήρε χωρίς αγώνα τους τρεις βαθμούς μιας και η ομάδα που θα αντιμετώπιζε (ΑΟ Σειρήνα) αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK;

Αντώνης βεροιαρας Σάββατο 6 η ώρα όλοι στο φιλιππειο Βέροια  2017 – Νέα Ιωνία αγώνας χαντ – μπολ

   Karaiosif Alexandros – Adapted Sports Trainer Το πνευματικό μου παιδί..έγινε αυτές τις μέρες 5 χρονών!
5χρόνια υπέροχα..
5 Παραολυμπιακα Αθλήματα..
4  Πανελλήνιες Νίκες
3 αθλητές..
2  Πανελλήνια Ρεκόρ..
2 Συμμετοχές σε Εθνικές Ομάδες 🇬🇷
1 Συμμετοχή σε Παραολυμπιακούς Αγώνες..Συνεχίζουμε..
Αετός Βέροιας Ευχαριστούμε θερμά το STREET NOODLES για την ευγενική προσφορά του στην ομάδα μας.
Αστέρας Νάουσας Είμαστε πάντα χαρούμενοι για την συνεργασία μας με το Κέντρο Εκπαίδευσης Λία Ναουμίδου-Τσίτση γιατί προάγουμε την εκπαίδευση σε συνδυασμό με καινοτόμες ιδέες! Ευχαριστούμε για την υποστήριξη και για την όμορφη φιλοξενία στους αθλητές μας!
Ποδοσφαιρική Ακαδημία Αγίας Μαρίνας »Μέγας Αλέξανδρος»’Η κατάσταση του Δημοτικού γηπέδου Αγίας Μαρίνας ( νερά και λασπωμένο ) δεν μας επιτρέπει δυστηχώς να κάνουμε προπόνηση πού να διασφαλίζεται η σωματική ακεραιότητα των αθλητών . Επόμενη προπόνηση Παρασκευή
Οι προπονητές Πέϊος Φίλιππος Μπάμπης Σπυριδωνίδης.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.
Jago Riggos  συνέχισε την προπόνηση!! καλοκαιρινή φόρτωση!!
Olina Baxevanou αν ποτέ δεν κυνηγάς το όνειρό σου
δεν θα τους πιάσεις ποτέ!!
VERIA NFC – 2019 Βασίλισσα τρελαίνομαι!
Γιάννης Καραγιάννης Ο χάρτης της διαδρομής των 14,5χλμ (Βεργίνα – Βέροια) και τα υψομετρικά του
Α.Σ Ρωμιος Καλώς ορίζουμε στην οικογένεια του romios cross n fitness training τους νέους μας αθλητές Ραφαηλ Νατσαλη και Σωτήρη Μουρατιδη
Γιάννης Καραγιάννης Με κοινωνικό μήνυμα θα αγωνιστεί η ομάδα Sportstraining-Karagiannis στον 8ο Φιλίππειο δρόμο
Dimitris Koutsiadis ΠΑΟΚ είσαι….
Sportstraining-Karagiannis Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24/11/2019 , στην Αριδαία ο 2ος αγώνας δρόμου υγείας Αλμωπίας 2019 ‘’Αγγελής Γάτσος’’ . Στο αγώνισμα των 20,4χλμ συμμετείχαν 3 δρομείς της ομάδας μας »Sportstraining-Karagiannis»
Τα αποτελέσματα των δρομέων μας:
7ος ΓΚΙΟΡΤΖΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1:24:05
18ος ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΣ 1:29:00
25ος ΤΖΙΩΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 1:31:20