Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sports – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Για άλλη μία χρόνια μικροί και μεγάλοι αθλητές στίβου της Γ.Ε. Νάουσας είπανε την Πέμπτη το βράδυ 19/12   τα κάλαντα  στους δρόμους της πόλης κάτω από τους ήχους του  παραδοσιακού ζουρνά .

Η Α.Ε. Ποντίων Βέροιας ανέθεσε την τεχνική της ηγεσία για τον Β΄ Γύρο της Α1 Ερασιτεχνικής Κατηγορίας στον συνεργάτη του Δημήτρη Χαλκιά, αλλά και του Δ. Χριστοφορίδη κατά την περσινή ανοδική πορεία της ομάδας, Αντώνιο Καρολίδη. Ο κ. Καρολίδης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B΄ και προπονητής του παιδικού τμήματος της Α.Ε.Π. Βέροιας.

Ανακοινώθηκαν από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ οι μετεγγραφές των σωματείων για την περίοδο 2019-2020. Ανάμεσα τους, βρίσκονται και οι μετεγγραφές του «Εν Σώματι Υγιεί».

Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι περιμένει τους παίκτες του Φιλίππου Βέροιας αφού το Σάββατο 21/12 θα υποδεχθούν στο ΔΑΚ Δ. Βικέλας την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη.

Ο Ε.Ο.Σ Νάουσας ξεκινάει την Τετάρτη 4.12.2019, τις εγγραφές των παιδιών του Φυτωρίου καταβάσεων που συμμετείχαν στο περυσινό πρόγραμμα . Επίσης, την ίδια ημερομηνία, ξεκινάνε οι νέες εγγραφές για τα παιδιά που γεννήθηκαν τα έτη 2009-2010-2011-2012-2013-2014.Τα μεγαλύτερα παιδιά (10 ετών και άνω), εγγράφονται στο τμήμα των Δρόμων Αντοχής. Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από τις 20.00μ.μ έως 22.00μ.μ στα γραφεία του συλλόγου (Βασ. Φιλίππου 2- Τηλ. 23320 28567).

Δεύτερη νίκη για τις (μικρές) του Ποσειδώνα μέσα στο Κιλκίς επί του Αίαντα με 1-3 σετ,(25-21,19-25,15-25,18-25).

Η ακαδημία ποδοσφαίρου ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ Αλεξάνδρειας κυκλοφόρησε το ετήσιο ημερολόγιό της.

Με διάφορα αγωνιστικά προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της «Βασίλισσας του Βορρά», ενόψει της δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Ιωνικό.

Η αθλήτρια της Βέροιας 2017, Αθηνά Πιτούλια δήλωσε στο e-handball.gr για τον αγώνα της ομάδας της με τον ΠΑΟΚ αλλά και τον τραυματισμό της συμπαίκτριά της Κόβιτς και πως αυτό το γεγονός επηρέασε την ψυχολογία της ομάδας.

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής για την 16η αγωνιστική με τους εξής αγώνες:

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ
ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ
ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ
ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ

 

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK;

Efi Karagianni Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν. Ημαθίας <<ΑΙΓΕΣ>> με το ΚΔΑΠ μεΑ Νάουσας συνδιοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Γιορτή με το 2ο Σύστημα Προσκόπων Αλεξάνδρειας που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Προσκόπων στις 4:30 μ.μ.

Karaiosif Alexandros – Adapted Sports Trainer Με την ανακοίνωση των μεταγραφών αθλητών με αναπηρία για το 2020, καλωσορίζω πίσω στο Εν Σώματι Υγιεί – Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας δύο αγαπημένους φίλους, τον Κωνσταντίνος Κάππας που επιστρέφει από το δανεισμό του και τον Στράτο Πετρόπουλο που μετά απο 2 χρονιές ως δανεικός (2017 & 2018) επιστρέφει για να μείνει.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ Θα είμαστε κι εμείς εκεί! Σε μια κίνηση αγάπης που μας ενώνει όλους. Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και φάρμακα για ευπαθείς ομάδες της πόλης μας. Μην ζητάς το θαύμα! Γίνε το θαύμα!

Kwstas Chamalidis Κάθε παιδί αποτελεί ένα ξεχωριστό λουλούδι.. Και όλα μαζί κάνουν τον κόσμο μας εναν όμορφο κήπο
Φίλιππος Βέροιας Έφηβοι – Filippos Veria Handball u19 Με χρόνο συμμετοχής για όλους τους παίκτες μας και με πειραματισμούς σε διάφορα σχήματα, η Εθνική μας Εφήβων νίκησε με 28-25 το Λουξεμβούργο, στον δεύτερο αγώνα της για το τετραεθνές τουρνουά στο Λόκερεν. Σήμερα  Παρασκευή στις 11.30 π.μ. η Ελλάδα έπαιξε  με την Ολλανδία στον τελευταίο αγώνα της στο Λόκερεν.

Αστέρας Αλεξάνδρειας Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Αστέρα το Σαββατοκύριακο 21-22/12:

Φίλιππος Μελίκης  Μαζί μας το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου θα είναι η ορχήστρα του Γιώργου Γκουτζιλικα
ΑνΕπίκαιρος Ο Πόλυς Χουρσουζίδης μας μιλά για το camp που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Αστέρα Αλεξάνδρειας
Έφη Στεφ. Καραγιάννη  Προκήρυξη Διαγωνισμού για την Αντικατάσταση και Ολοκλήρωση Ελαστικού Τάπητα Δημοτικού Σταδίου Αλεξάνδρειας
Νίκος Σαλτουρίδης  To facebook μας υπενθυμίζει, την όμορφη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ακαδημίας μόλις τέσσερα χρόνια πριν, άλλη μια μέρα που μας γέμισε με πολύτιμα συναισθήματα και μας χάρισε στιγμές που έγιναν όμορφες αναμνήσεις.
Από τις πολύτιμες στιγμές της ενασχόλησής μας με τα κοινά του χωριού, αυτή τη φορά με την Ακαδημία και σε μια εκδήλωση αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά του χωριού, στα οποία έχουμε υποχρέωση και καθήκον να προσφέρουμε χαμόγελο και χαρά.

Συλλογος Δρομεων Βεροιας ΠΕΤΡΟΣ ΜΗΝΑΣ: ΕΝΑΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΜΕ 2.54 ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ Συνέντευξη στον Δημήτρη Αποστολίδη (Σύλλογος Δρομέων Βέροιας)

Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 21-22/12/19

FILIPPOS BC Με απόλυτη επιτυχία εγχειρίστηκε σήμερα Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στον Άγιο Λουκά ο αθλητής της ομάδας μας Δημήτρης Σουτζόπουλος.

Fotis Papadopoulos ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ENΩΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΊΡΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ-ΠΕΛΛΑΣ-ΠΙΕΡΙΑΣ. Πολλά μπράβο καί συγχαρητήρια στό κέντρο Κοινότητας Δήμου Βέροιας καί στίς οκτώ Ακαδημίες Ποδοσφαίρου μέ έδρα τόν Δήμο Βέροιας, πού είναι μέλη τής Ένωσης μας, γιά τήν συνδιοργάνωση τού «ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΓΆΠΗΣ», στίς 22-12-2019 Κυριακή τό πρωι, στό αθλητικό κέντρο τής Α.Ε.Π. Βέροιας στήν Ραχιά.

Ο Volkano Fanis Sofia Veria  καλα Χριστούγεννα σε ολους υγεία και ευτυχία

Fcmakrochori Makrochori Η παρουσία όλων επιβάλετε…

VERIA NFC – 2019 Φωτορεπορτάζ από την σημερινή προπόνηση της ομάδας μας.

Σύντομα νέα από την Ημαθία από την εκπομπή SPORTS – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με τον Γιάννη Ζήνα ( Παρασκευή 20/12/2019 )

Posted by Giannis Zinas on Friday, December 20, 2019