Καθημερινά μεταδίδουμε τα αθλητικά νέα της Ημαθίας  από την εκπομπή sports – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Πετράκης και Γίδαρης στις Εθνικές Ομάδες Χιονοδρομίας ΑμεΑ και Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων για το 2020

Την πρώτη επίσημη εκδήλωσή του για το 2020 πραγματοποιεί αύριο Σάββατο 11 Ιανουαρίου στις 17:00’ το απόγευμα ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Taekwon-do Νάουσας. Η καθιερωμένη κοπή της πίτας του Συλλόγου θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα «ΕΡΙΑ» του Πολυχώρου Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς» και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρωϊκής Πόλης Νάουσας.

Ξαναρχίζει το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών στο χαντ μπολ  μετά τις διακοπές των εορτών . Ξεχωρίζει το ντέρμπι Αναγέννησης Άρτας με την Ν. Ιωνία στο οποίο θα σφυρίξει το Βεροιώτικο δίδυμο (Τζαφερόπουλος και Λινάρδος) . Η ομάδα της Βέροιας 2017 θα αγωνιστεί την Κυριακή στην Προσοτσάνη  με την τοπική ομάδα

Ανάμεσα σε μεγαθήρια του αθλήματος διακρίθηκε ο Πυγμαχικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ που κατέλαβε την 13η θέση!

Από τις πρώτες κιόλας μέρες του 2020 η ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη επέστρεψε στα γήπεδα, αυτή την φορά με την ηλικιακή κατηγορία των Παίδων. Το διάστημα 2-5 Ιανουαρίου, οι παίδες  συμμετείχαν στο αναπτυξιακό τουρνουά Climax, μια πανελλήνια διοργάνωση, στην οποία πήραν μέρος 16 ομάδες απ όλη την Ελλάδα.

Στις 22 Μαρτίου 2020, ημέρα Κυριακή θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξάνδρεια  ο «3ος Αλεξανδρινός Αγώνας Δρόμου» του συλλόγου «Αθλητισμός – Φύση – Πολιτισμός».

Η διεθνής παίκτρια Σπυριδωνίδου  με καταγωγή από την Ημαθία, έμεινε ελεύθερη από την ισπανική Σαραγόσα, με την οποία είχε μια εξαιρετική παρουσία το τελευταίο 6μηνο και βρίσκεται ήδη στη Λεμεσό όπου και συμφώνησε με τον Απόλλωνα Ladies!

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής για τη 16η αγωνιστική στην ΕΠΣ Ημαθίας με τους εξής αγώνες:

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ
ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ
ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

 

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK;

Εν Σώματι Υγιεί – Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας Αθλητές του Εν Σώματι Υγιεί – Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας σε Εθνικές Ομάδες για το 2020

«Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Προπονητική & Διαιτησία»
Ημερίδα για το Ποδόσφαιρο Γυναικών από την ΠΕΠΓΑΣ

Panagiotis Pantseridis Με μεγάλη αισιοδοξία για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Με ψυχολογία και με νέες μεταγραφές η ομάδα μας!!! Μετά από μια ευχάριστη και εκπαιδευτική προπόνηση, η διοικηση παρέθεσε γεύμα στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή μας.

Με την έλευση του 2020, η οικογένεια τoυ Αστέρα Τριποτάμου, καλωσορίζει τους Νικόλαο Ξαγοράρη, Αργύρη Στριμπίνο και Μάριο-Αλέξιο Φουρκιώτη!

Γ.Α.Σ. Κοπανού Η διοίκηση του ΓΑΣ Κοπανού ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Δημητρίου. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην καριέρα του. Επίσης, ανακοινώνουμε πως επιστρέφει μετά από έξι μήνες στη Δόξα Νάουσας ο Γιάννης Γρυπούδης, τον οποίο και του ευχόμαστε καλή δύναμη και πολλές διακρίσεις με την ομάδα μας.

Grigoris Chamalidis  O «ασημένιος» παγκόσμιος πρωταθλητής του 2019, Αποστόλης Τεληκωστόγλου, η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης στους Αγώνες Νέων 2018, Φανή Τζέλη αλλά και οι Κωνσταντίνος Χαμαλίδης και Νάσια Μητσοπούλου, συγκροτούν την τελική τετράδα των αθλητών και αθλητριών που θα διεκδικήσει για λογαριασμό του ελληνικού ταεκβοντό, την παρουσία εκπροσώπου μας στους Αγώνες «Τόκιο 2020».
Volkano Fanis Sofia Veria  Το πρόγραμμα Του Απόλλωνα την Κυριακή πρωί 10:30 μακροχωρι-Απόλλων.

Γ.Α.Σ «Αλεξάνδρεια» Τμήμα Πετοσφαίρισης Με φόρα από το προηγούμενο παιχνίδι… Την Κυριακή 12/1/2020 κι ώρα 4 μ.μ. στο κλειστό Δ.Α.Κ. Αλεξάνδρειας «SUPER» ματς
Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – Μεγ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών
Είπαμε…φέτος είμαστε όλοι ΓΑΣ !
Σας περιμένουμε…

VERIA NFC Συνεχίστηκαν οι επισκέψεις του ΝΠΣ Βέροια σε σχολεία της Βέροιας. Σε συνεργασία με τον δήμο Βέροιας μοιράστηκαν στους μαθητές και σήμερα προσκλήσεις για εντός έδρας αγώνες, με στόχο να αυξηθεί η νεολαία στις κερκίδες του σταδίου.
Μεγας Αλεξανδρος Αγιας Μαρινας Συνεχίζονται οι αλλαγές στο ρόστερ του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνα με τον Βασίλη Τριανταφυλλόπουλο και τον Χρήστο Σακελαρη να μένουν ελεύθεροι και να αναζητουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους.
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και τους ευχαριστούμε θερμά για όσα προσέφεραν στην ομάδα μας.
Με εκτίμηση
Δ.Σ.
Tasos Moisidis ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ.
Alexandros Karaiosif Ζητείται κατά προτίμηση με Ειδικότητα Κλασσικό Αθλητισμό ή Προσαρμοσμένη Φ.Α. Επιθυμητή προϋπηρεσία σε Άτομα με Κινητικές Αναπηρίες.
Αστέρας Νάουσας Πρόγραμμα αγώνων για το Σαββατοκύριακο 11-12 Ιανουαρίου
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΦΥΣΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Με μεγάλη μας τιμή καλωσορίζουμε τον 2ο καλύτερο Έλληνα αθλητή για το 2019 και παγκόσμιο πρωταθλητή ποδηλασίας σε μια μακροσκελή συνέντευξη, Χρήστο Βολικάκη.
Έφη Στεφ. Καραγιάννη Ο Δημήτρης Ιτούδης ψηφίστηκε ως κορυφαίος στην κατηγορία του καλύτερου προπονητή. Δεύτερος ο Λουτσέσκου, τρίτος ο Λοράντος.
Φιλιππος Βεροιας Τενις-tennis academy Η Ελπίδα Βαινά απο τα νεα παιδιά της Ακαδημίας μας είναι σχεδόν έτοιμη για τον πρώτο της αγώνα.!!!
Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας   ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 11-12/1/20

Συλλογος Δρομεων Βεροιας 10ος αγώνας ορεινού τρεξίματος Ξηρολιβάδου 14,5χλμ O Σύλλογος δρομέων Βέροιας και το ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας ανακοινώνουν την ημερομηνία του »10ου αγώνα ορεινού τρεξίματος Ξηρολιβάδου 14,5χλμ» και ορίζουν ως μέρα διεξαγωγής του αγώνα την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020.
Στα μέσα του Απριλίου περίπου θα ανακοινωθεί η προκήρυξη του αγώνα και θα ανοίξουν οι φόρμες εγγραφών
Α.Σ ΡωμιοςΤασιος Δημητριος υπεύθυνος τμήματος
Κωνσταντίνος Κοντοκωστας
Γιώργος Χατζηγεωργιου
Γιάννης Μονεμβασιωτης
Χρήστος Κωτελης
Τμήμα Kick Boxing +21 ετών Romios Academy

Ακαδημία ποδοσφαίρου »κίτρινη θύελλα Πατρίδας » Σάββατο 11 μήνα πέζουμε στο Αγγελοχώρι συνάντηση στο γήπεδο 10 :00 αναχώρηση 10 :15 να είμαστε όλοι παρόντες

Γρηγόρης Δήμου Καλή αρχή κόουτς

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης επιληφθηκε των Φύλλων Αγώνων του πρωτ/τος και επέβαλε τις κατωθι ποινές στους αποβληθέντες ποδ/στες:

1.-ΖΩΓΡΑΦΟΣ Γ.(ΑΕ ΚΑΨΟΧΩΡΑΣ) 10 αγων.ημ. & 100 Ευρω από 23.12.19
2.-ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Θ.(ΚΥΨΕΛΗ) 1 αγων.ημ. & 10 Ευρω από 23.12.19
3.-ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΣ Σ.(ΝΕΟΚΑΣΤΡΟ) 1 αγων.ημ. &10 Ευρω από 23.12.19
4.-ΚΟΥΤΣΙΑΔΗΣ Δ.(ΚΑΒΑΣΙΛΑ) 4 αγων.ημ. & 40 Ευρω από 23.12.19

Επίσης η Επιτροπή αποφάσισε τα κατωθι:

1.-Καλει σε απολογία το σωματείο ΛΕΥΚΑΔΙΑ για υβριστική συμπεριφορά των φιλάθλων του κατα αντιπάλων ποδ/στων, στον αγώνα της 22.12.19 ΛΕΥΚΑΔΙΑ-ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ,με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα.

Αστέρας Αλεξάνδρειας Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Αστέρα το Σαββατοκύριακο 11-12/1: