Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sports – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Στον αγώνα της Κυριακής στον αγώνα  Ιωνικός – ΝΠΣ Βέροια διαιτητής ο κ. Αντωνίου( Αν Αττικής)

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί τον κόσμο για την συμπαράστασή του στον αγώνα με τη Βέροια, εξέδωσε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Επίσης, ευχαριστεί την ΠΑΕ Βέροια για την άψογη φιλοξενία της.

Την ήττα γνώρισε ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων με 1-0 παίζοντας στην Θέρμη με τον Θερμαϊκό. Η ομάδα της Ημαθίας είχε 2 αποβολές. Αντίθετα η Νίκη Αγκαθιάς έμεινε στο 0-0 με τον ισχυρό Μακεδονικό.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης επιλήφθηκε των Φύλλων Αγώνων του πρωτ/τος και επέβαλε τις κάτωθι ποινές στους αποβληθέντες ποδ/στες:

1.-ΝΤΕΜΙΡΙ Α.(ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ) 1 αγων.ημ. & 10 Ευρω από 8.12.19
2.-ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΑΛ.(ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ) 1 αγων.ημ. & 10 Ευρω από 8.12.19

Επίσης η Επιτροπή αποφάσισε τα κάτωθι:

1.-Επιβάλλει στο σωματείο ΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ χρημ.ποινη 50 Ευρώ
2.-Επιβάλει ποινή ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ στους αγων. χώρους ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ (15) ημερών στον παράγοντα του σωματείου ΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ ΣΤΑΦΥΛΙΔΗ ΑΘ. Από 16.12.19.
3.-Επιβάλλει ποινή ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ στους αγων. χώρους ΤΡΙΑΝΤΑ (30) ημερών στον παράγοντα του σωματείου ΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ ΕΥΤΗΡΙΑΔΗ Γ. από 16.12.19

Από την ΚΕΔ /ΕΠΟ ανακοινώθηκαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα των Νέων στον Βόρειο Όμιλο.

Η ομάδα της Βέροιας θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή 20/12  στις 14.30 μ.μ τον Ολυμπιακό Βόλου  στο Ενωσιακό γήπεδο στα Παλατίτσια. Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Ρηγόπουλος  με βοηθούς τους κ.κ Μπογιατζόγλου και Μπέκα από τον σύνδεσμο Ημαθίας. Από την ΚΕΔ /ΕΠΟ ανακοινώθηκαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα των Νέων στον Βόρειο Όμιλο.

Ο Δημήτρης Καραντώνης από την Ημαθία ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, για την 16η αγωνιστική της Super League, που θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα 23/12 στην Τούμπα.

Συνέχισε την εκπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα κορασίδων ο Ποσειδώνας Βέροιας κερδίζοντας για δέκατη αγωνιστική τον Αίαντα Κιλκίς με 3-0 σετ.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Βέροιας 2017 με 38-20 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης περνάει στην πρώτη θέση μαζί με την Αναγέννηση Άρτας.

Ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση  πραγματοποίησαν οι αθλητές της Κολυμβητικής Ακαδημίας «ΝΑΟΥΣΑ» στη Πτολεμαΐδα. Το προαγωνιστικό τμήμα της Κολυμβητικής Ακαδημίας «ΝΑΟΥΣΑ» συμμετείχε στους 11ους Πτολεμαϊκούς αγώνες, που διοργάνωσαν τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας το Σαββατοκύριακο 14-15 Δεκεμβρίου στο δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης.

Πολύ καλή εμφάνιση είχε ο αθλητικός σύλλογος πολεμικών τεχνών  » Κ Ε Ν Τ Α Υ Ρ Ο Σ »   ΝΑΟΥΣΑΣ , στο 3ο διασυλλογικό πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος με την επωνυμία » Γ’  Αλεξάνδρεια», που έγινε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο της Κατερίνης.

Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου θα κάνει τον ετήσιο χορό του ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου. Ο χορός θα γίνει στο καφε – μπαρ Verde και θα αρχίσει στις 9μμ.

Την Χριστουγεννιάτικη του εκδήλωση θα κάνει ο Πήγασος. Στο κάλεσμά του αναφέρει: «Ο Άγιος Βασίλης θα είναι και φέτος μαζί μας στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου μας στο κολυμβητήριο ΠΗΓΑΣΟΣ AQUA CENTER. Τον καλέσαμε να έρθει να μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδάκια. Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 ώρα 17:00. Οι μανούλες μπορούν να εμπλουτίσουν τον μπουφέ με τις δικές τους σπεσιαλιτέ…Θα περάσουμε τέλεια!!! Σταδίου 125 Βέροια».

Σας περιμένουμε όλους στην Χριστουγεννιάτικη παράστασή μας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 7μμ στο Φιλίππειο Γυμναστήριο, να το ανακαλύψουμε μαζί!», αναφέρει ο ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας, Τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής.

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βέροιας, διοργανώνει «Τουρνουά Αγάπης», στις 22 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 10:30, στο Γήπεδο της Ραχιάς.

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK;

ΑΤΛΑΣ Ζερβοχωριου Ο προεδρος και το Δ.Σ της ομάδας μας ευχαριστεί θερμά για την αριστη φιλοξενία την ομάδα Α.Ε. Καβασίλων για το φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Καβασίλων.

Α.Σ ΠΑΤΡΙΔΑΣ v.s. ΑΤΛΑΣ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ
ΓΗΠΕΔΟ:ΠΑΤΡΙΔΑΣ
ΗΜΕΡΑ: 22/12/2019, ΩΡΑ: 15:00

Filippos Peios Γεμάτο ποδόσφαιρο το Σαββατοκύριακο τής Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μεγας Αλέξανδρος.
Alexandros Karaiosif‎  George Loukas από τη Νάουσα. Τοξοβολία
To 21o Αθλητικό Δελτίο του Εν Σώματι Υγιεί – Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας
Γιώργο, Καλώς Όρισες!
Ακαδημια Μακροχωριου  ΈΤΟΙΜΑ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΌΓΙΟ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ …ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ..ΕΥΧΌΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ..
Α.Ε.Π. Βεροιας Όταν ένα όνομα εχει αφήσει την δική του ιστορία!!!! Τροχός της τύχης & Στέφανος Γαιτάνος Αναφορά στο 40 λεπτο…
Athlos Alexandrias Basketball Academy Προπαιδικό Β’ (γενν.2006-2007) Το μέλλον είναι εδώ. Η Οικογένεια του Άθλου Αλεξάνδρειας σας εύχεται Χρόνια πολλά και καλές γιορτές
Αντώνης βεροιαρας Έτσι ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Λάσπη, ξύλινα τετράγωνα δοκάρια, τους θερινούς μήνες υδροφόρες που κατάβρεχαν το χωμάτινο τερέν, παστέλι και καρύδα στο ημίχρονο αλλά με εξέδρες ασφυκτικά γεμάτες.
Τώρα έχει χαθεί η γοητεία εκείνων των χρόνων, η φανέλα δεν έχει το ειδικό βάρος που είχε, η μισθοφορία και το στοίχημα εξαφάνισαν το ρομαντισμό εκείνης της εποχής.  Έτσι όπως στρώσαμε, έτσι κοιμόμαστε.
Giorgos Theodoridis Άριστες εντυπώσεις αφήσανε σήμερα τα μικρά μάς ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ!!! Τα καλύτερα έρχονται….
Ποδοσφαιρική Ακαδημία Αγίας Μαρίνας »Μέγας Αλέξανδρος»  Αναρτήθηκε το πρόγραμμα των τμηματων της Ποδοσφαιρικης Ακαδημιας Μεγας Αλεξανδρος για το Παρασκευοσαββατοκύριακο 20-21-22/12/2019.

Η Ποδοσφαιρική Ακαδημία Μεγας Αλέξανδρος συμμετέχει στο « Τουρνουά Αγάπης « και στηρίζει την πρωτοβουλία και καλεί όλους τους φίλους γονείς να βοηθήσουν τούς διοργανωτές.

Βαγγελης Μισκος, Όλοι για έναν και έναν για όλους..!! Οικογένεια!!!

Άχθος Αρούρης Α.Ο. Κυριακή 22/12 ταξιδεύουμε στα Λευκάδια για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στις 3μμ!  Λευκάδια – Άχθος Αρούρης

Νίκη Αγκαθιάς Νίκη Αγκαθιάς Μακεδονικός 0 – 0
«ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ» – «HARMONY OF MOVEMENT» Καλές γιορτές σε όλους!!!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Τα αθλητικά νέα της Ημαθίας από την εκπομπή SPORTS – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα ( Πέμπτη 19/12/2019 )

Posted by Giannis Zinas on Thursday, December 19, 2019