Καθημερινά μεταδίδουμε  τα αθλητικά νέα της Ημαθίας από την εκπομπή sports – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Στην Τρίγλια της Χαλκιδικής αγωνίζεται την Κυριακή η Βέροια σε μία δύσκολη έδρα και ώρα 15:00.

Κινεί συναινέσει λύθηκε το συμβόλαιο του Αλέξη Ζούρκου με την Βέροια.

Το Σάββατο 18/1 η κοπή πίτας για τα τμήματα υποδομής των Αετών Βέροιας

Με δύο σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ του, συνεχίζει την ανοδική του πορεία ο Ζαφειράκης Νάουσας, πρόκειται για τους Πασχάλη Πίτο και Σάββα Κουρουμλίδη.

Σε δηλώσεις του ο γνωστός επιχειρηματίας Στέλιος  Μεϊμαρίδης  ανέφερε: Παραμένουμε πιστοί στην βασίλισσα του βορά , αλλά θέλουμε να βοηθήσουμε και την ΑΕΠ Βέροιας ώστε να ανέβει κάποιες ακόμη κατηγορίες.

Από τέσσερις αθλητές της αγωνιστικής ομάδας, στο Σύστημα Τεχνικών Εδάφους (Ne-waza System), θα εκπροσωπηθεί ο ΑΣ Ρωμιός στα πλαίσια του Α’ Μέρους του 19ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ζίου–Ζίτσου έτους 2020, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 στην Αθήνα.

Οι πρωταθλητές του ΕΟΣ Νάουσας Στελλίνα Γιαννακοβίτη και Γιώργος Αναστασιάδης θα αναχωρήσουν στη Λωζάνη της Ελβετίας για να συμμετέχουν στην Ολυμπιάδα Νέων στο σκι δρόμων αντοχής από τις 16 έως τις 23 Ιανουαρίου

Μέσα σε εορταστικό κλίμα, ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Taekwon-do Νάουσας έκοψε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου την πίτα του

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 διεξήχθη ο 1ος γύρος του Διασυλλογικού Κυπέλλου Σκάκι Κ.Δ.Μακεδονίας 2020.

Παρουσία πολλών μελών και φίλων, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου Νάουσας, έκοψε την βασιλόπιτα του, το απόγευμα της Κυριακής 12 Ιανουαρίου  στο καφέ FREE.

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK;

Φίλιππος Βέροιας Έφηβοι – Filippos Veria Handball u19 Με το δεξί στο πρώτο παιχνίδι του 2020 το εφηβικό – παιδικό μας στην Κατερίνη με την πολύ καλή ομάδα του Αρχελαου…
Συνεχίζουμε
ΑΟΚ Βέροιας Με νίκη έκλεισε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος για την ανδρική μας ομάδα. Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά τους γονείς και τα παιδιά της Ακαδημίας μας για την παρουσία τους στην κερκίδα.
Φώτης Παπαδόπουλος Πρώτο παιχνίδι, Πρώτη νίκη ,Πρώτο γκολ σύντομα
Dimitra Veniopoulou, Εδώ με τη νεολαία….. Περιμένοντας το γκολ
George Vizas Μόνο χαρά κ περηφάνια να κοουτσαρω αυτή την ομάδα-οικογενεια..
Jago Riggos συνέχισε την προπόνηση!!!
Nikos Paitaridis ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΕΠΊΣΗΜΑ ΤΟ ΤΑΞΊΔΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ! Αναχώρησαν από την Θεσσαλονίκη οι 3 αθλητες της Ελληνικης ΠροΟλυμπιακης Ομάδας , Φανή Τζέλη, Απόστολος Τεληκωστογλου και Κωνσταντίνος Χαμαλιδης όπου θα συναντήσουν στην Αθήνα την Νασια Μητσοπουλου με τον προπονητη της ΠροΟλυμπιακης ομάδας Θεόδωρο Ζηνελη για την Ουκρανία και από εκεί για ένα μαραθώνιο που μετά από 3,5 μήνες θα καταλήξει στο Προολυμπιακο Τουρνουά στο Μιλάνο.
Γιωργος Γρηγοροπουλος, K10 – Κ12 fc makrochori
Ακαδημία ποδοσφαίρου »κίτρινη θύελλα Πατρίδας » Ακαδημία Αγγελοχώρι -Κίτρινη Θύελλα Πατρίδος 11-1-20
Thanasis Aidarinis Το τμήμα στίβου του Γας Αλεξάνδρεια είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει κι επίσημα τους τρεις σπουδαίους αθλητές που ανήκουν πλέον στο δυναμικό του συλλόγου μας, πρόκειται για τη παρολυμπιονικη των ΑμεΑ στη κατηγορία Τ46 Στέλλα Σμαραγδη με ρεκόρ στο μήκος 5,42μ και στο τριπλούν 9,96μ,το Νίκο Ξενικακη αθλητή του μήκους με ρεκόρ 7,99μ και την Αγγελική Λυμπεροπουλου αθλήτρια του τριπλούν με ρεκόρ 12,67μ
Πολυς Χουρσουζιδης ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΕΔΡΑ ΝΗΣΙ ΗΜΑΘΙΑΣ .ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 1 /2/2020 ΩΡΑ 18:30

Παλαίμαχοι φίλοι Ράχης Την ερχομενη Παρασκευη 17/1 , οι ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΦΙΛΟΙ ΡΑΧΗΣ κοβουν την πρωτοχρονιατικη πιτα τους στο κεντρο ΑΡΩΜΑ ΠΟΛΗΣ . Ωρα προσελευσης 21.00.Ακολουθη γευμα και διασκεδαση με μουσικη live. H παρουσια ολων των μελων επιβαλεται.

Panagiotis Pantseridis Σουπερλιγκάτο Deal για τον Αστέρα Τριποτάμου. Παίκτης του Τριποτάμου και επίσημα ο Παναγιώτης Καλφούτζος. Ο έμπειρος μέσος με συμμετοχες στην Σούπερ Λιγκ νέων του Λεβαδειακού, αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρονια στην ΑΕΠ όπου βοήθησε τα μέγιστα στην ομάδα.
A.E.Kapsohoras ( Α.Ε.Καψόχωρας) Παίκτης της ομάδας μας από σήμερα και ο υψηλόσωμος αμυντικός Παντοπουλος Γεωργιος… Καλώς ήρθες Γιώργο.
Rafail Mpantis Η ψυχική ηρεμία και η επίτευξη του μακροπρόθεσμου στόχου πρέπει να κυριαρχούν στο μυαλό σου ….πέρα από κάθε δυσκολία