Συνέχισε αήττητη η παιδική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα  και πήρε τη νίκη από την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού Νάουσας, για την 6η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας, το πρωί του Σαββάτου 2/12/2017, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας με σκορ 9 – 1.

Η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα μπήκε πολύ καλά στην αναμέτρηση είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με πολλές φάσεις στην αντίπαλη περιοχή, παρά τη δυσκολία που υπήρχε από το βαρύ αγωνιστικό χώρο και δεν έδωσε δικαίωμα στη φιλοξενούμενη ομάδα.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Κώστα Μουρτζίλα πίεσε αρκετά την ομάδα της Νάουσας και κατάφερε να πετύχει τέσσερα τέρματα, κλείνοντας το ημίχρονο με 4 – 0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πάλι με τον ίδιο ρυθμό με πρωτοβουλία και καλή κυκλοφορία της μπάλας, για την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα και παρόλο τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Κώστας Μουρτζίλας, οι επιθετικοί του Αστέρα βρήκαν δίχτυα και πέτυχαν πέντε τέρματα φτάνοντας το 9 – 0

Το μηδέν κράτησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με καίριες επεμβάσεις ο τερματοφύλακας του Αγροτικού Αστέρα, με το μοναδικό τέρμα των φιλοξενουμένων να γίνεται με εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις, κλείνοντας την αναμέτρηση με τελικό σκορ  9 – 1.

Η απόδοση της παιδικής ομάδας του Αγροτικού Αστέρα ήταν πολύ καλή, υπήρξε πολυφωνία σε άμυνα και επίθεση, διαχειρίστηκε πολύ καλά την αναμέτρηση, σε ένα πολύ δύσκολο και βαρύ αγωνιστικό χώρο.