Ο Yπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Α.Ε Σχοινά – Vezyroglou  Farm ,  Αντώνης Στόιος,  μας παραχώρησε συνέντευξη.

-Καλησπέρα, καλή Ποδοσφαιρική χρονιά.

-Καλησπέρα κύριε Γιάννη.

– Συγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο. Θα θέλαμε να μας πεις τα ονόματα και τις προοπτικές της ΑΕ Σχοινά.

– Παρέμειναν όλα τα παιδιά στο Διοικητικό Συμβούλιο, απλά με αλλαγή αρμοδιοτήτων. Πρόεδρος παραμένει ο Δημήτριος Σεμερτζής, αντιπρόεδρος ο Βαγγέλης ο Μηνόπουλος,  γενικός αρχηγός ο Στέφανος ο Μιλκόπουλος,  γραμματέας ο Γιώργος ο Γόγώπουλος, εγώ  υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων,  Ο Θωμάς ο Τόλιος είναι υπεύθυνος ιματισμού και ο Γιώργος ο Πρόιος είναι υπεύθυνος γηπέδου.

– Είστε μία ομάδα νεαρών ατόμων στο Διοικητικό Συμβούλιο και κρατάτε ζωντανό το χωριό. Πρόκειται να διοργανώσετε και τα Χρυσοβαλάντια.

-Είναι ο όγδοος  χρόνος που θα κάνουμε τα Χρυσοβαλάντια μετά την επαναλειτουργία της ομάδος. Στις  27 του μηνός, ημέρα Σάββατο είναι. Περιμένουμε όλο τον κόσμο στα Χρυσοβαλάντια.  Είναι μία εκδήλωση,  την οποία κάνει η ομάδα τα τελευταία χρόνια. Θα πραγματοποιηθεί φέτος με λαϊκό πρόγραμμα,  ένα λαϊκό σχήμα από τη Βέροια. Όλο το Διοικητικό Συμβούλιο έχει οργανωθεί από τώρα και σας περιμένουμε. Περιμένουμε όλο τον κόσμο μπροστά στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου, στο Σχοινά.

– Ανανεώσατε και τη  συνεργασίας με τον προπονητή σας, τον Αλέξη Κατσάρα.

– Ο Αλέξης Κατσάρας θα είναι προπονητής και την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Του ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.

– Έχουμε παρατηρήσει, ότι γίνονται και έργα στο γήπεδο,  ότι υπάρχει μία κινητικότητα.

– Γίνονται κάποια έργα στο γήπεδο μας, όπως η περίφραξη του γηπέδου. Γενικά γίνονται βελτιωτικά έργα για να διαφορφώσουμ ένα καλύτερο περιβάλλον για τους ποδοσφαιριστές και για τον κόσμο φυσικά.

– Να σκεφτούμε και να πούμε ότι οι προσδοκίες είναι μεγάλες για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά από την ΑΕ Σχοινά.

-Η ομάδα πάντα προσπαθεί για το καλύτερο αποτέλεσμα, για καλύτερη θέση. Από την πρώτη χρονιά που κάναμε την ομάδα ανεβήκαμε κατηγορίες,  ξεκινήσαμε από το Γ΄ τοπικό. Είμαστε ακόμα μία χρονιά στη Β΄ κατηγορία. Ευελπιστούμε να κάνουμε μία πολύ καλή πορεία.

– Καλή πορεία θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη ποδοσφαιρική χρονιά, άρα κοντά στα play-off.

-Ναι, πέρυσι, δυστυχώς δεν καταφέραμε να μπούμε στα play off για ένα γκολ που φάγαμε στο προτελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Μείναμε αδιάφοροι ουσιαστικά,  με μία καλή πορεία στο δεύτερο γύρο.

– Κυκλοφόρησαν και τα διαρκείας;

– Κοστίζουν 20 ευρώ για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια και οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθευτούν από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

-Ποια είναι τα σχέδιά σας για την καινούργια χρονιά;

– Εμείς υπηρετούμε την ομάδα από διάφορα πόστα. Σχεδόν όλο το συμβούλιο ήταν παίκτες της ομάδας από τα πρώτα χρόνια της επαναλειτουργίας της. Ακόμα κάποιοι μπορεί να αγωνιστούν και φέτος.  Είμαστε παιδιά από το χωριό. Αγαπάμε την ομάδα, την έχουμε εδώ και αρκετά χρόνια και επιδιώκουμε το καλύτερο για αυτή.

– Τι μήνυμα μπορούμε να στείλουμε στους ποδοσφαιριστές, παράγοντες και προπονητές;

-Υγεία, υγεία σε όλους,  αυτό τίποτα άλλο, υγεία. Να είμαστε καλά. Σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

-Να σε ευχαριστήσω πολύ. Καλή συνέχεια.

– Επίσης, γεια σας

Δείτε και ακούστε τη συνέντευξη από πρώτο χέρι…

Συνέντευξη με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της Α.Ε. Σχοινά – Vezyrogloy Farm, Στόιο Αντώνη

Posted by Giannis Zinas on Tuesday, July 2, 2019