Ο προπονητής του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, Kαψαλιάρης Γιάννης μας παραχώρησε την παρακάτω συνέντευξη.

-Καλησπέρα Γιάννη.

-Καλησπέρα κύριε Γιάννη.

-Γιατί έκανες ανανέωση του συμβολαίου σου με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας;

-Πιστεύω ότι ήταν επιθυμία και των δύο πλευρών και δικιά μου και του προέδρου της ομάδος της Αγίας Μαρίνας,  του κυρίου Καλαϊτζίδη. Μπορεί να ήταν μία δύσκολη χρονιά για εμάς. Ξεκινήσαμε με τους καλύτερους οιωνούς, αλλά στην πορεία αντιμετωπίσαμε πάρα πολλά προβλήματα και δεν είχαμε την ανάλογη πορεία που περιμέναμε,  αλλά στο δεύτερο γύρο, ειδικά στα τελευταία 10 παιχνίδια η ομάδα παρουσίασε πάρα πολύ καλό πρόσωπο. Ήμασταν αήττητοι με καλό ποδόσφαιρο,  πάντα με καλό ποδόσφαιρο , αυτό ήταν ομολογία των περισσότερων. Η ομάδα μας έπαιζε ποδόσφαιρο και όχι αντιποδόσφαιρο. Ό,τι έπαιρνε,  το έπαιρνε με την αξία της , όχι από τύχη,  ούτε από εύνοια. Επανέρχομαι σε αυτό, που είπα στην αρχή. Ήταν επιθυμία και των δύο πλευρών, να συνεχίσουμε μαζί.

-Επιθυμία και συγχρόνως θα ήθελα να πω ότι θα θέλατε να δώσετε μία συνέχεια στο όνειρο που είχατε ξεκινήσει την προηγούμενη ποδοσφαιρική χρονιά;

-Σας λέω ότι αντιμετωπίσαμε πάρα, πάρα πολλά προβλήματα. Έτσι ήταν, δεν θα κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.  Όποια ομάδα και να ήταν στη θέση μας θα είχε την ίδια πορεία. Είχαμε στήριξη από τον πρόεδρο. Πιστεύω,  ότι στο τέλος τα καταφέραμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα.

-Εγώ θα έβαζα και την παράμετρο μέσα,  ότι υπάρχουν και νεαροί ποδοσφαιριστές,  που ο Γιάννης Καψαλιάρης έχει μάθει να τους χειρίζεται κατάλληλα.

-Η αλήθεια είναι,  ότι μου αρέσει να δουλεύω με νεαρούς ποδοσφαιριστές,  γιατί έχουν πάθος, έχουν διάθεση για δουλειά,  πρώτα για δουλειά και μετά  για διάκριση. Πιστεύω,  ότι και φέτος θα ενσωματωθούν περισσότερα νεαρά παιδιά.

-Για να συνεχίσω και να ρωτήσω, ότι και ο Πρόεδρος,  ο Καλαϊτζίδης ο Ανδρέας έχει τέτοια φιλοσοφία .

-Ο πρόεδρος είναι ο πρώτος τη τάξει σε αυτό το κομμάτι. Έχει δώσει πολύ βάρος στην Ακαδημία της Αγίας Μαρίνας. Θέλει να ασχοληθεί με τα μικρά παιδιά,  να δώσει ευκαιρίες στα μικρά παιδιά,  σε νεαρά παιδιά. Θα τα καταφέρουμε σε αυτό το κομμάτι,   πάντα με την κρίση του προέδρου.

-Εγώ θα έβαζα και την παράμετρο του Μπάμπη Σπυριδωνίδη, ο οποίος συμμετέχει στο προπονητικό τιμ της ομάδας.

-Ο Μπάμπης, ο Σπυριδωνίδης εκτός από πολύ καλός προπονητής είναι και κουμπάρος μου και προσωπικός φίλος. Ήταν και δικιά μου επιλογή να ήταν μαζί μου,  να δώσουμε περισσότερο βάρος στα νεαρά παιδιά,  για να μπορέσουμε να κάνουμε το όνειρο  του προέδρου πραγματικότητα, να στηριζόμαστε δηλαδή,  στα νεαρά παιδιά στο μεγαλύτερο ποσοστό.

– Επομένως ο στόχος την επόμενη χρονιά ποιος θα ήταν εκτός από την καλή πορεία;

– Εμείς θα ξεκινήσουμε πάντα με τη λογική,  να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Να δημιουργήσουμε ένα σύνολο,  το οποίο να κερδίζει τους αγώνες μέσα στα γήπεδα. Να προσφέρουμε καλό θέαμα,  να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό,  να παίζουμε κάθε Σάββατο για τη νίκη και πιστεύω ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε,  χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι δεν θα θέλουμε και το κάτι παραπάνω.

-Το κίνητρο πρέπει πάντα να υπάρχει, εννοείται.

-Είμαστε μία ομάδα υγιής,  παράδειγμα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας. Με τον πρόεδρο μας να στηρίζει πάντα την προσπάθειά μας. Πιστεύω,  ότι είμαστε από τις ομάδες που θα ήθελαν όλοι ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν σε αυτήν,  γιατί υπάρχει οργάνωση,  υπάρχει υγεία και ένας πρόεδρος να προσφέρει τα πάντα και πιστεύω ότι είναι ότι το καλύτερο υπάρχει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας.

-Ο Γιάννης Καψαλιάρης έμεινε στην ομάδα , γιατί είχε την κατάλληλη αντιμετώπιση και ποια είναι η προοπτική η οποία υπάρχει στην Αγία Μαρίνα;

-Πιστεύω, ότι όσο υπάρχει Ανδρέας Καλαϊτζίδης στην Αγία Μαρίνα,  η ομάδα θα είναι πάντα σε αυτά τα πλαίσια και θα είναι υγιής και θα είναι πρότυπο μία ομάδα που θα θέλουν όλοι να έρθουν να αγωνιστούν.

-Να σε ευχαριστήσω πολύ. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Γίνονται οι ανανεώσεις της ομάδας. Ενημερωνόμαστε μέσα από το Facebook.

– Ευχαριστώ και εγώ.

Δείτε την παρακάτω συνέντευξη, που ακολουθεί από πρώτο χέρι…

Συνέντευξη με τον προπονητή του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, Καψαλιάρη Γιάννη

Posted by Giannis Zinas on Wednesday, July 10, 2019