Ο πρόεδρος του Άτλαντα Ζερβοχωρίου, Τσαλίλης  Δημήτρης,  μας παραχώρησε την παρακάτω συνέντευξη.

-Έκανε μία σημαντική πορεία ο Άτλαντας ζερβοχωρίου,  έχει ξαναγεννηθεί. Καλησπέρα Δημήτρη.

– Καλησπέρα, κύριε Γιάννη.

-Είναι γεγονός, ότι το Ζερβοχώρι πήρε τα πάνω του.

-Για να σας πω την αλήθεια,  ξεκινήσαμε λίγο αργά την ομάδα. Την αναλάβαμε κάποια άτομα. Την πήραμε λίγο αργά. Ευτυχώς το πρωτάθλημα ξεκίνησε και αυτό λίγο αργά στη Γ’  κατηγορία. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς προσπαθούσαμε όσο μπορέσαμε  να διορθώσουμε την ομάδα,  να κάνουμε κάποια σημαντικά πράγματα,  εντάξει στο τέλος τα καταφέραμε.

-Τα καταφέρατε. Μπήκατε στα play-off. Ανεβήκατε κατηγορία.  Τι σημαίνει αυτό για σας;

-Τα καταφέραμε,  πήγαμε στην επόμενη κατηγορία,  γιατί το Ζερβοχώρι είχε μία πολύ καλή ομάδα. Στο χωριό έχουμε καλούς και σημαντικούς παίκτες,  που βέβαια οι περισσότεροι λείπουν, αλλά έστω και αυτοί,  που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ομάδα,  είναι αρκετά καλοί παίκτες. Πιστεύουμε σε αυτούς και στον προπονητή. Τώρα στην επόμενη κατηγορία θα προσπαθήσουμε από τώρα,  το καλοκαίρι,  να δέσει η ομάδα,  να κάνουμε ανανέωση κάποιων ποδοσφαιριστών. Είναι κάποιοι δικοί μας ποδοσφαιριστές,  που παίζουν σε άλλες ομάδες. Εμείς θέλουμε να ‘ ρθουνε πίσω τα παιδιά. Έχουν δείξει ενδιαφέρον να γυρίσουν στην ομάδα. Έχουν δει κάτι καλό στην ομάδα, που έχουμε αναλάβει.  Πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα μπουν μέσα σε αυτό το ρυθμό,  να φτιάξουμε την ομάδα. Ο στόχος μας στη Β’ κατηγορία  είναι να κάνουμε μία καλή πορεία. Στην αρχή να οργανωθούμε πιο ζεστά, πιο καλά και μετά να κάνουμε μία καλή πορεία για την αρχή, ό,τι κερδίσουμε θα είναι καλό.

– Από ότι μπορώ να διαισθανθώ  και να καταλάβω,  γίνονται συζητήσεις αυτό το χρονικό σημείο. Βλέπουμε το γήπεδο το ετοιμάζεται,  γενικά δηλαδή γίνονται συναντήσεις  ποδοσφαιριστών , παραγόντων,  που είναι καλό για το χωριό. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον.

-Το χωριό ενδιαφέρεται για την ομάδα. Είναι αρκετοί άνθρωποι από το χωριό,  που έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον, τώρα δεν θέλω να αναφερθώ σε όλους, ίσως κάποιον αδικήσω,  αλλά δεν έχω κανένα παράπονο. Και το χωριό και κάποιοι άνθρωποι,  που είναι κοντά μου ενδιαφέρονται. Το εκτιμώ αυτό εγώ πάρα πολύ.  Έχουμε ξεκινήσει και την περιποίηση του γηπέδου να κάνουμε σιγά-σιγά.  Έχουμε ξεκινήσει συζητήσεις με κάποιους παίκτες,  ώστε να γυρίσουν,  να δυναμώσουμε την ομάδα όσο μπορούμε. Φυσικά να είμαστε και μία καλή παρέα όλοι μαζί.  Πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Και εγώ ασχολούμαι πολλά χρόνια με το ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσω ότι περνάει από το χέρι μου να γίνει και ότι είναι δυνατό για την ομάδα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω .Το πρώτο πράγμα σε μία ομάδα είναι να υπάρχει μία καλή παρέα. Να υπάρχει ένα καλό κλίμα. Να περνάμε καλά μεταξύ μας,  με τα παιδιά, να μην υπάρχουν προβλήματα. Εμείς γελάμε,  ψήναμε και πέρυσι διαρκώς μετά την προπόνηση. Ήμασταν μία καλή παρέα πέρυσι. Ήμασταν πιο λίγα τα άτομα,  αλλά φέτος πιστεύω ότι θα είμαστε πιο πολλοί,  πιο οργανωμένοι. Πιστεύω,  ότι τα παιδιά που είδαν  την προσπάθειά μας,  θα επιστρέψουν και θα είμαστε ακόμα καλύτερα.

-Βέβαια όπως είπες προηγουμένως οι απαιτήσεις θα είναι περισσότερες,  οι προπονήσεις περισσότερες,  η οργάνωση καλύτερη,  υπάρχουν κάποια θέματα,  τα οποία τα λαμβάνετε υπόψη σας.

-Σίγουρα. Έχω περάσει από όλες τις κατηγορίες. Η περσινή κατηγορία ήταν λίγο πιο εύκολη.  Γενικά οι ομάδες δεν είχαν τόσο ενδιαφέρον για να βγούνε. Ναι,  φέτος οι ομάδες της Β΄ είναι πιο δυνατές. Τις έχω δει. Έχει ομάδες πολύ ισχυρές και επειδή θέλουμε να κρατηθούμε και να κάνουμε μία καλή πορεία,  θα προσπαθήσουμε την ομάδα,  όσο μπορέσουμε να τη βοηθήσουμε.

-Να σε ευχαριστήσω Δημήτρη, εκτός αν θα ήθελες να πεις κάτι περισσότερο.  Θα μιλάμε βέβαια και στην πορεία .

– Όχι, προς το παρόν δεν θα ήθελα να πω κάτι κάτι άλλο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Να ΄στε καλά,  γεια σας ευχαριστώ.

– Γεια σας.

Δείτε και ακούστε από πρώτο χέρι τη συνέντευξη που ακολουθεί…

Συνέντευξη με τον πρόεδρος του ΑΤΛΑΣ Ζερβοχωριου Dimitris Tsalilis

Posted by EpilogesNews on Tuesday, July 9, 2019