Ο πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας μας παραχώρησε την παρακάτω συνέντευξη 

-Καλησπέρα Καλαϊτζίδη Ανδρέα και να ευχηθούμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά

-Καλησπέρα κύριε Γιάννη και σε σας εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά, κουράγιο και υγεία πάνω από όλα σε όλους και στους συνεργάτες, στους ποδοσφαιριστές,  να έχουμε καλή χρονιά και καλύτερη και από πέρυσι, το οποίο εύχομαι . Υγεία κάθε χρονιά.

– Εγώ βέβαια πριν να ξεκινήσουμε,  να σε ευχαριστήσω πολύ για την ανταπόκριση. Είναι πολύ σημαντικό το να δίνουμε δημόσιο βήμα σε ανθρώπους για να το χρησιμοποιούν. Αυτή είναι η λογική μας,  μέσα από αυτό, που τους παρέχουμε,  να έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν,  θεωρούμε υποχρέωσή μας να δίνουμε το λόγο, γιατί πέρα από το γραπτό κείμενο,  πέρα από τη φωτογραφία και  ο παράγοντας και ο ποδοσφαιριστές μπορεί να εκφραστεί με το δικό του τρόπο.

-Να σας  ευχαριστήσω εσάς και το έχω πει,  αν τα ΜΜΕ δεν υπάρχουν, δεν υπάρχετε εσείς , δεν υπάρχει η προβολή των συλλόγων, των παραγόντων και ενικά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, που παλεύει με όλες τις δυνάμεις για να κρατηθεί.

– Ένα ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο,  που από ότι βλέπουμε τα μηνύματα τα οποία παίρνουμε είναι αρνητικά σε σχέση με το  θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.

– Γενικά βλέπουμε μία οικονομική δυσχέρεια, όπως το βλέπετε εσείς,  με τις δικές σας δυνατότητες,  τις οποίες έχετε. Ένα θα πω,  η εικόνα μιλάει από μόνη της.  Δεν βλέπουμε να κινούνται πολλά πράγματα. Βλέπουμε να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στη ρευστότητα,  στους παράγοντες , οι οποίοι όσο πάνε λιγοστεύουν και από χρόνο και από κουράγιο και από πολλά πράγματα,  γιατί ο κόσμος έχει γεμίσει χίλια δυο προβλήματα. Για να βρίσκονται τώρα άνθρωποι και να δίνονται και να δίνουν τον κόπο τους και τα χρήματά τους στο άθλημα είναι καλό,  αλλά πρωτεύον είναι το βιοποριστικό του ανθρώπου.  Οπότε βλέπουμε οι σύλλογοι να κινούνται ανάλογα , δεν βλέπεις ενώ πέρυσι τέτοια εποχή Μάιο-Ιούνιο γινόντουσαν ανακοινώσεις,  ανανεώσεις,  ανακοινώσεις προπονητών,  φέτος μπήκαμε Ιούλιο,  μπήκαμε σε μεταγραφές,  στη μεταγραφική περίοδο και ακόμα βλέπουνε πολύ θολά πράγματα.

– Αυτό βέβαια είναι ένα μήνυμα. Αυτό είναι και καλό, από τις στάχτες μπορούν να ξαναγεννηθούμε,  μπορούν να λειτουργήσουν περισσότερο οι Ακαδημίες και τα παιδιά εκείνα,  που θα έχουν τη δυνατότητα να έχουν την ομάδα  στην κατηγορία την οποία θα μπορούσαν να είναι,δηλαδή θα μπορούσε να είναι στη Γ΄ κατηγορία, έστω αυτό,  αλλά να είναι από το χωριό. Έστω και τώρα είναι η ώρα των Ακαδημιών.

-Ναι, αυτό είναι το πιο σωστό από όλα. Εμείς συνέχεια το λέμε για μένα,  για όλες τις ομάδες, αν δεν έχουν υποδομή από πίσω,  δεν έχουν μέλλον. Το έχουμε πει , το έχουμε δει. Ομάδες που ανέβηκαν Γ΄ Εθνική και δεν έχουν οικοδομήσει,  εδώ φτάνουμε σε μεγάλες ομάδες όπως η Βέροια,  την ομάδα που όλοι πιστεύουμε,  προσπαθεί να δημιουργήσει από τώρα  υποδομές Κ 15, Κ 17, 18 ,19. Πρέπει πιστεύω,  ότι πρέπει να πέσουν περισσότερο με τα μούτρα στις Ακαδημίες, οι οποίες αυτές είναι το μέλλον και αυτές  είναι που θα επανδρώσουν τα ερασιτεχνικά τμήματα. Ως πότε θα ματώνουν οι παράγοντες;  Ως πότε θα παίρνουνε έτοιμους παίκτες; Πρέπει να βγουν κάποιοι παίκτες και πρέπει να συγκληθεί και εγώ σαν πρόεδρος θα το θέσω πάνω στην Ένωση,  φυσικά πιστεύω να ανταποκριθεί φέτος,  αντί για έναν παίκτη κάτω των 21 και ένα στον πάγκο στη 18άδα,  να περάσουν και τρεις παίκτες,  γιατί αλλιώς δεν θα υπάρχει και μέλλον. Οι νεαροί παίκτες και οι Ακαδημίες δεν έχουν μέλλον, αν δεν  στηρίξουν τις μεγάλες ομάδες.

– Αυτό βέβαια, εγώ θα έλεγα και είναι και η νοοτροπία των παραγόντων και εγώ είμαι υπέρ των νέων,  αλλά όπως  έλεγε και κάποιος πρόεδρος χαρακτηριστικά, οι απαγορεύσεις και ο εξαναγκασμός σε ωθεί σε διαφορετικά αποτελέσματα. Καλά είναι,  η νοοτροπία,  η οποία είναι εκείνη που θα πρέπει να έχουν οι παράγοντες,  ούτως ώστε να στηρίζουν πραγματικά,  αυτό που όλοι στηρίζουμε,  τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και την Ακαδημία.

– Εμείς απλά λέμε,  τουλάχιστον είμαστε σαν χωριό περήφανοι που κατεβάσαμε στο ανεπίσημο πρωτάθλημα κ6, Κ8, Κ10, κ12 κανονικά.  Ανταποκριθήκαμε σε όλες τις υποχρεώσεις και τα καλέσματα και επίσης κατεβάσαμε και στην Κ14 και στην κ16 τμήμα,  το οποίο το κ16 ήταν ανταγωνιστικό και μπήκε στα play off. Τώρα από κει και πέρα το 2003 γεννηθείς που δεν θα παίζουν του χρόνου,  αυτά τα παιδιά δεν πρέπει να χαθούν,  πρέπει να προωθηθούν στη μεγάλη ομάδα,  να πάρουν  το χρόνο τους  που συμφωνήσαμε με τον κόουτς,   να πάρουν τις ευκαιρίες τους και όποιος ξεχωρίζει , υπάρχει ανταγωνισμός αυτό είναι δηλαδή το στοίχημα μας , να παίξουν σε λίγα χρόνια. Μακάρι να κάνουν το βήμα παραπάνω,  έτσι δεν θα ματώνουν οι παράγοντες και θα μπαίνει το χρώμα του νεαρού στην ομάδα και το χρώμα του χωριού.  Είναι πολύ ενθαρρυντικό,  απλά να διακινδυνεύσω και να πω,  ότι αν είναι δυνατόν να έχεις 16άρηδες να στηρίξουν την ομάδα και να βρίσκεται σε μία μικρότερη κατηγορία,  εκεί θα είναι το εγχείρημα του καθενός,  να το υποστηρίξει ότι υπάρχει ένα μεγάλο κενό από την κ16 μέχρι να μπει στα βαθιά . Εμείς είχαμε σκεφτεί ακόμα και να κατεβάσουμε στη Γ΄ κατηγορία  δεύτερη ομάδα,  το είχαμε πει στο τέλος της χρονιάς,  αλλά εκεί τι γίνεται,  δεν βρέθηκαν πολλά παιδιά,  γιατί είμαστε μία μικρή Ακαδημία. Ίσως του χρόνου,  που θα μαζευτούν πιο πολλά παιδιά και θα αποκλειστούν από τα τμήματα υποδομής κ16 θα το σκεφτούμε,  θα το δημιουργήσουμε. Πιστεύω οι νεαροί ποδοσφαιριστές πρέπει να πάρουν χρόνο συμμετοχής,  να μπουν στο βρασμό των παιχνιδιών των μεγάλων,  να μπουν σε κάποια φιλικά,  να πάρουν εμπειρίες. Για αυτά στόχος μας είναι να μη χαθεί κανένας ποδοσφαιριστής από την Ακαδημία μέσα.

-Εσείς το επιχειρείται αυτό και από το σχήμα το οποίο ετοιμάζεται για την καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά, όταν βλέπουμε το Καψαλιάρη τον Γιάννη,  με τον Σπυριδωνίδη τον Μπάμπη. Θεωρούμε κάτι θετικό γίνεται και κάτι θετικό  βγαίνει προς τα έξω, τουλάχιστον θα γίνει μία προσπάθεια προς την κατεύθυνση αυτή.

-Έτσι ακριβώς είναι. Στόχος μας ήταν να βάλουμε κοντά στον προπονητή , στον Γιάννη Καψάλη, που εργάστηκε πάρα πολύ και πολλές φορές με τα τμήματα υποδομών και με τη Βέροια και με τις άλλες υποδομές,  να βάλουμε κοντά του , τον Μπάμπη τον Σπυριδωνίδη,  ένα δικό μας παιδί, ο οποίος ήταν ένας αθλητής αρκετά χρόνια στον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου. Επίσης τώρα από την Ακαδημία θα έχει όλη την καλή συνεργασία με τον κύριο Καψαλιάρη να προωθήσει τα παιδιά,  όσα μπορούν , μαζί με το Φίλιππο τον Πέιο,  για να μπορέσουν να βοηθήσουν έμπρακτα τη μεγάλη ομάδα. Οπότε θα παίξει ρόλο και η ηλικία και θα χαιρόμαστε εμείς να βλέπουμε στη μεγάλη μας ομάδα αυτό το πράγμα. Το πετύχαμε πέρυσι μετά τον Ιανουάριο. Μέχρι τότε, είχαμε φάει τα σκαμπίλια μας,  όλα σχετικά με τα αποτελέσματα και με τα μεγάλα μπάτζετ και με τα μεγάλα ονόματα από κει και πέρα είδαμε με το που ρίξαμε το όριο ηλικίας από τον Ιανουάριο με τις μεταγραφές,  που κάναμε,  η ομάδα είχε μόνο μία ήττα και επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες στο δεύτερο γύρο.  Αυτά είναι μαθήματα για μας, για τους παράγοντες,  μεγάλα μαθήματα.

-Είσαι ένας,  σχετικά, νέος παράγοντας στο ποδόσφαιρο και να προσπαθείς να εμπιστεύεσαι τον Γιάννη Καψάλιάρη και στη συνέχεια τον Μπάμπη το Σπυριδωνίδη, συνήθως δεν το συναντάμε εύκολα, γιατί αν θεωρήσουμε την περσινή περίοδο  υπήρχαν κάποιες προσδοκίες και με τον Γιάννη Καψαλιάρη δεν επιτυγχανόταν,  όπως φάνηκε στον πρώτο γύρο , υπήρχε  εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του προπονητή και αυτό αξίζει τα εύσημα θα έλεγα.

-Έτσι ακριβώς είναι, έτσι όπως τα λέτε. Εγώ τον Γιάννη τον στήριξα, γιατί βλέπω με όλο τον πόλεμο που έφαγε,  να μην το αναλύσουμε,  πάντα για μένα υπαίτιος, συνήθως λένε ότι ο προπονητής  φεύγει  παίκτης δεν φεύγει , δεν ισχύει συνέχεια αυτό , εμείς πέρυσι αυτό τον κανόνα τον ανατρέψαμε, γιατί δεν γίνεται ,όλοι έχουν το συμβόλαιό τους,  την ιδιωτική τους ασφάλεια,  μόνο ένας προπονητής δεν φταίει για τα αποτελέσματα και η διοίκηση φταίει,  όλα είναι αλυσίδα. Είμαι  ένας νέος παράγοντας . Μέσα σε τέσσερα χρόνια,  κάθε χρόνο από τα τέσσερα από τα χρόνια,  μαθαίνω,  απλά του έδειξα εμπιστοσύνη,  τον κράτησα.  Απλά κάποιοι άλλοι από το Δεκέμβριο,  από τον Ιανουάριο και γενικά από τα πρώτα αποτελέσματα έλεγαν ότι έπρεπε να απομακρυνθεί. Εγώ δεν το έκανα αυτό, γιατί έβλεπα άλλα πράγματα που γινόντουσαν,  που δεν είναι της παρούσης. Εγώ έδειξα εμπιστοσύνη και πιστεύω αυτή τη νέα χρονιά θα πάμε πολύ καλύτερα,  γιατί από τα λάθη μας μαθαίνουμε.

– Βέβαια δεν είναι της παρούσης να συζητάμε,  γιατί θέλουμε να ξεκινήσει ένα ήπιο κλίμα στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

– Και γιατί θεωρώ ότι το ρόστερ,  το οποίο έμεινε στο τέλος , που μας έφερε όλα τα αποτελέσματα και μαζεύονται στα γραφεία,  κατά 90% έχουν ανανεώσει όλοι. Αυτό σημαίνει , ότι βρήκαν ή για αυτό που ήθελαν οι ποδοσφαιριστές στην ομάδα , βρήκαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του κόουτς,  ο οποίος βρίσκει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό τους,  οπότε με λίγες προσθήκες και με πολύ χαμηλότερο ρόστερ πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλύτερα.

-Αυτό φαίνεται και από την διάθεση και την όρεξη στην επάνδρωση του Διοικητικού Συμβουλίου, γιατί θεωρούμε ένας πρόεδρος πρέπει να έχει ένα καλό διοικητικό συμβούλιο για να διοικήσει.

-Όταν υπάρχει κάπου ένας κορεσμός,  κορεσμός και επαγγελματικός ή οτιδήποτε,  πιστεύω ότι όταν μπαίνει ένα νέο συμβούλιο,  όταν μπαίνει ένα νέο αίμα,  έχεις και περισσότερη όρεξη,  δηλαδή βλέπεις καινούργιους ανθρώπους και πιο φρέσκους. Φυσικά δεν μπορούμε να πούμε ότι η αξία των απερχόμενων μελών,  πρώην στη διοίκηση, τον  αντιπρόεδρο,  τον φροντιστή μας και του επιπέδου του κυρίου Ντάλα, του κυρίου Αποστόλου,  του κυρίου Κωστόπουλου,  αυτοί οι άνθρωποι πρόσφεραν τρία χρόνια τα μέγιστα. Αυτοί οι άνθρωποι για επαγγελματικούς λόγους και πολλούς άλλους λόγους,  που μας εξήγησαν δεν΄θέλαν να συνεχίσουν στο νέο σχήμα , αλλά απλά θα είναι κοντά στο σύλλογο για να βοηθήσουν στο καθετί που χρειάζεται.  Εμάς μας ήρθε η μεγαλύτερη μεταγραφή,  ο κύριος Ηλίας Καρράς, ο οποίος θέλαμε πάρα πολύ να έρθει πίσω στο συμβούλιο. Είναι ένας άνθρωπος,  που δίνει κύρος με την ηλικία του,  με την εμπειρία του για όλη την ομάδα.  Επίσης με την προσθήκη του κυρίου Βέρρου,  η  προσθήκη του επιχειρηματία, του κυρίου Λυκούργου,  έρχονται κάποιοι παράγοντες και οικονομικά θα στηρίξουν την ομάδα και με την εμπειρία τους και εμένα,  και με την όρεξή τους.

– Γεγονός είναι,  ότι η ικανότητα του Καλαϊτζίδη του Ανδρέα ,  είναι να φέρει στο χώρο ανθρώπους χορηγούς και εκεί είναι  φαντάζομαι το  κρυφό του χαρτί.  

–  Απλά  δουλεύω σε μία μεγάλη εταιρεία η οποία,  οι άνθρωποι που μας γνωρίζουν 22 χρόνια και τι άνθρωπος είμαι,  με βοηθάνε, βοηθάμε πάρα πολύ το χωριό μου με τις δυνάμεις,  με τις χορηγίες. Ποτέ δεν ανοίγει ο ουρανός να πέσουν λεφτά,  αν δεν κουνήσεις τα χέρια σου, δεν κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση,  είτε με μακέτες,  είτε με λαχειοφόρο αγορά,  είτε με κάποια διαρκείας.  Δεν θα έρθουν τα λεφτά από μόνα τους στο σύλλογο , πρέπει να δραστηριοποιηθείς,  να πλησιάσεις τους επιχειρηματίες,  να τους πείσεις να επενδύσουν σε αυτή την ομάδα,  να βοηθήσεις αυτή την ομάδα , αλλά όλα αυτά δείχνοντας έργο,  δεν είναι μόνο να θέλεις να κάνεις τη διαφήμισή σου και να φαίνεται το πρόσωπό σου,  πρέπει να κάνεις κάθε φορά,  κάθε χρόνο κάτι καινούργιο στο γήπεδο,  κάτι καινούργιο για την υποδομή,  κάτι καινούργιο στις Ακαδημίες και όταν το βλέπουν αυτό οι χορηγοί συνεχίζουν να σε στηρίζουν και ας είναι δύσκολα τα χρόνια.

– Για να κρατήσουμε εκείνο, που λέει ο Ανδρέας Καλαϊτζίδης,  καφενείο κάναμε το γήπεδο . Αυτό δείχνει ότι και η οικογένειά του του Ανδρέα Καλαϊτζίδη είναι κοντά σε αυτό που κάνει και το συμμερίζεται.

– Εννοείται,  ότι πίσω είναι,  από ένα πετυχημένο παράγοντα ή άντρα οικογενειάρχη,  βρίσκεται μία επιτυχημένη γυναίκα,  αν η γυναίκα δεν σιγοντάρει, δε  σε βοηθάει σε αυτό το πράγμα  που κάνεις,  δηλαδή με στηρίζει η οικογένειά μου και βλέπεις και τα παιδιά μου είναι και τα δύο στην Ακαδημία,  είναι και καλοί μαθητές και σου λέω ότι  ο καθένας το βλέπει έτσι,  δηλαδή και εγώ το λέω,  να γυρνάω από καφετέρια ή  από καφενείο. Το καφενείο μου είναι το γήπεδο. Να προσφέρουμε στο χωριό,  να πάνε στο γήπεδο όλα αυτά τα παιδάκια των Ακαδημιών και όλα τα παιδιά,  που είναι στα χωριά από οποιαδήποτε άλλη άσχημη  δραστηριότητα. Το έχω πει πολλές φορές,  αν σε ένα χωριό υπάρχει Αθλητικός,  Μορφωτικός Σύλλογος , Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων τα παιδιά έχουν δραστηριότητες και δεν μπλέκουν με τη χειρότερη μάστιγα των εποχών,  που είναι τα ναρκωτικά. Αυτός είναι ο στόχος ο δικός μας να δημιουργήσουμε υποδομές. Βλέπεις οικογένειες πάνε  στο γήπεδο από την πρώτη στιγμή που το κάναμε. Βλέπω το γήπεδο, είναι γεμάτο με ξένο κόσμο,  να κάνει το τζόκινγκ. Αυτά είναι τα ωραία πράγματα που σου δίνουν θάρρος.

– Θα έλεγα το θέμα είναι να έχεις και μία θετική ενέργεια και να βλέπεις και θετικά τα πράγματα,  γιατί ασχολείσαι,  όπως ασχολείσαι Ανδρέα Καλαϊτζίδη , αλλά έχεις και μία θετική άποψη για τα πράγματα, ενώ  θα μπορούσες να ασχολείσαι κάνοντας κριτική,  να έχεις μία αρνητική στάση για τα πράγματα.

– Άλλες φορές μας στηρίζει ο κόσμος πιο πολύ,  άλλες πιο λίγο, είναι ανάλογα με τις οικονομικές καταστάσεις. Είναι ένα αγροτικό χωριό,  γιατί εμείς αν δεν τα δούμε θετικά αυτό που κάνουμε,  είναι λειτούργημα και κοινωνικό και πρέπει να προσφέρουμε και που γεμίζουμε το γήπεδο μας με 3.000 άτομα όταν κάνουμε το τουρνουά και πούμε ότι φτάνει ο κορεσμός , πρέπει να βρεθεί κάποιος άλλος στη θέση μου να το κάνει,  πρέπει πάντως να υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι να έχουν όρεξη.  Εγώ δεν θα είμαι μία ζωή,  η διοίκηση και ο πρόεδρος,  αλλά όταν θα φύγω θέλω να αφήσω μία σημαντική κατάσταση,  ένα ωραίο γήπεδο με όλο τον εξοπλισμό του,  με ταμείο,  με έργα,  με παιδιά που είναι στις Ακαδημίες και να βρεθεί πάλι ένας νέος παράγοντας να κάνει κάτι καλύτερο από μένα, δηλαδή δεν θα τα πάρουμε στο σπίτι μας αυτά τα πράγματα,  είναι για το χωριό,  δεν είναι κανενός Καλαϊτζίδη και κανενός από τη διοίκηση, αυτά είναι του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, είναι η προίκα.

– Η προσπάθεια την οποία καταβάλεις είναι ιδιαίτερη. Ξεκινώντας και κάνοντας κριτική  στην αρχή που είχατε εμφανιστεί, έλεγα αρκεί να μην είσαι  φωτοβολίδα στο χώρο. Είχες πει Ανδρέα Καλαϊτζίδη , εγώ θα προσπαθήσω και προσπαθείς και φαίνεται, άσχετα αν είχες  προστριβές με την Ένωση. Να γίνει τώρα μία γενική συνέλευση και να συζητηθούν κάποια θέμα με την ένωση , παρά την τελευταία στιγμή  θα ήθελα την άποψή σου;

– Έχω γράψει και έχω πει την άποψή μου  σαν πρόεδρος και σαν παράγοντας να κάνουμε κάποιο συμβούλιο. Είναι  κάτι καλό να μαζευτούμε να τα πούμε και για το περσινό πρωτάθλημα,  να πούμε δηλαδή εμείς σαν παράγοντες τι είδαμε, η Ένωση να μας πει τι λάθη κάναμε εμείς σαν παράγοντες,  γιατί και εμείς κάναμε λάθη,  αλλά είναι καλό να μαζευτούμε όλοι μαζί και να πάρουμε μία απόφαση και να πει το κάθε σωματείο τα προβλήματά του. Τώρα το πόσο είναι εφικτό να λυθούν από την Ένωση ή με κάποιον άλλο τρόπο,  αυτό θα πρέπει να μας το πούνε,  γιατί σε αυτές τις δύσκολες εποχές δεν μπορούν οι παράγοντες. Τους παράγοντες θα τους ψάχνουμε με το σταγονόμετρο,  δεν μπορούν , δεν υπάρχουν λεφτά . Οι ομάδες φυτοζωούν και υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας. Στη γενική συνέλευση που θα γίνει στην κλήρωση,  για πολλά θέματα που θα πούμε τις απόψεις μας, το θέμα είναι να εισακουστούν και να έχουν ο καθένας διαφορετική άποψη και να την τεκμηριώσει και πιστεύω να βρεθούν κάποιες λύσεις. Δεν μπορούν να βρεθούν,  να λυθούν όλα με τη μία,  αλλά να κάνουμε βήματα,  να λυθούν κάποια πράγματα που απασχολούν τους συλλόγους.

-Υπάρχουν κάποια θέματα,  δεν θέλω να σε φέρω  σε αντιπαράθεση κάνοντας  κάποια ερώτηση και να φαίνεται  μία αντιπολιτευτική διάθεση.

-Είναι πολλά θέματα για τα οποία πρέπει να βρεθούν  λύσεις, όπως το θέμα των γηπέδων . Τι  μπορούμε να πάρουμε από το κράτος. Ξέρετε ότι έχουν κοπεί όλες οι επιχορηγήσεις, τα πάντα . Τι μπορούμε να πάρουμε εμείς σαν ομάδες και τι άλλο μπορούμε να κάνουμε στον οργανωτικό ρόλο, ούτως ώστε να γίνει πιο ωραίο το ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημα,  δηλαδή πώς μπορούμε να βάλουμε  αυτό που είπαμε πριν,  να βάλουμε τους νέους,  περισσότερους νέους στο τοπικό,  πες  αναγκαστικά,  αλλά πρέπει να γίνει κάτι. Πρέπει να παίξουν και αυτά τα παιδιά μπάλα,  δηλαδή κάποια τέτοια πράγματα,  που πρέπει να καθίσουμε να τα οργανώσουμε και να δούμε τι θα μας απαντήσουν η Ένωση σε αυτά που λέμε εμείς.

– Ίσως κάποια στιγμή να γίνει μία προσπάθεια πριν την κλήρωση να υπάρχει μία γενική συνέλευση.

– Θα περιμένουμε εμείς,  είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις προσκλήσεις. Είναι καλό αν νομίζουν, ότι κρίνουν,  ότι πρέπει να μας καλέσουν πιο μπροστά για να κάνουμε κάποιες τοποθετήσεις πάνω σε αυτό,  γιατί εγώ από ότι μαθαίνω και γνωρίζω  θα υπάρξει ένα πολύ μεγάλο θέμα στο νέο πρωτάθλημα για  την συγκρότηση των ομάδων του πρωταθλήματος. Θα είναι μεγάλο πλήγμα, γιατί πλέον στο Α΄ τοπικό πρέπει να επανδρώνεται και κάποια ομάδα που δεν κατεβαίνει να βλέπουμε τους λόγους για τους οποίους δεν κατεβαίνει και με ποια θα αναπληρώνεται στο τέλος. Θα φτάσει το οικονομικό θέμα στις ομάδες,  θα αποσύρονται η μία ομάδα μετά την άλλη και μετά τα πρωταθλήματα να υπολειτουργούν. Με τον πρόεδρο που είχαμε μιλήσει πριν αρκετό καιρό είχε πει, ότι  στη γενική συνέλευση μπορεί να την κάνει και την κλήρωση πολύ πιο μπροστά από τον Αύγουστο που κάνουμε ή μπορεί να γίνει κάποια συνάντηση. Όλα αυτά είναι καλά να γίνουν.

– Να σε ευχαριστήσω για την προθυμία να συζητάμε και να συζητάμε  για θέματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο της Αγίας Μαρίνας. Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν υπάρχουν ποδοσφαιριστές,  είτε παράγοντες, είτε προπονητές που ευθαρσώς λένε  την άποψή τους και είσαι ένας από αυτούς Ανδρέα Καλαϊτζίδη.

– Ευχαριστώ και σε σας εύχομαι καλό κουράγιο. Να είστε κοντά στις  εξελίξεις και να βρεθούνε όλες οι ομάδες,  να βρουν τον τρόπο και το χρόνο να κατέβουν  και να υπάρχει ένα υγιές και ανταγωνιστικό  πρωτάθλημα.

– Ευχαριστώ καλή συνέχεια.

Δείτε και ακούστε από πρώτο χέρι τη συνέντευξη που ακολουθεί…

Συνέντευξη με τον πρόεδρο του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας

Posted by Giannis Zinas on Tuesday, July 2, 2019