Η ομάδα του Αστέρα Τριποτάμου και φέτος έκανε την υπέρβαση,  ανεβαίνοντας κατηγορία στην Α΄ ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας,  με πρόεδρο και πρωτεργάτη τον Ιορδανίδη Παναγιώτη,  ο οποίος μίλησε στο epilogesnews.gr  και μεταξύ άλλων είπε:

– Καταρχήν να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έδωσαν ψυχή και σώμα στο γήπεδο. Ακόμη να ευχαριστήσω πολύ τον προπονητή μας,  τον Μαραγκό,  τον Γιώργο,  ο οποίος πίστεψε πάρα πολύ σε αυτά τα παιδιά,  τα οποία έφερα εγώ και ο Παναγιώτης ο Παντζερίδης. Αυτός ανέλαβε όλο το team και τη δημιουργία όλης της ομάδος και τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Τα παιδιά το πιστέψανε.  Βάλαμε ένα στόχο από την αρχή και είπαμε ότι μπορούμε να βγούμε. Από κει και πέρα παλέψαμε. Υπήρχαν κάποιες δυσκολίες και κάποιοι τραυματισμοί,  που είχαμε στην αρχή. Είχαμε πάρα πολλά παιδιά. Ήμασταν γύρω στα 27 παιδιά. Η ομάδα πήγε πάρα πολύ καλά. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους ανθρώπους που βοήθησαν. Κάναμε μία σοβαρή δουλειά,  το πιστέψαμε και το βγάλαμε στο γήπεδο. Στο γήπεδο ήρθαν γυναίκες,  γιαγιάδες και γενικά όλο το χωριό. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κύριο Ντέλλα, ο οποίος ασχολήθηκε από το χειμώνα με το γήπεδο. Ήταν ένα ερείπιο και το φτιάξαμε. Είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Κάναμε τα αποδυτήρια. Βάλαμε ηλιακά. Κάναμε τα ντους. Έγινε μία πολύ καλή οργάνωση. Η ομάδα και το γήπεδο κινήθηκαν σε διαφορετικούς ρυθμούς. Οι εγκαταστάσεις του γηπέδου τώρα είναι πάρα πολύ καλές. Η ομάδα έκανε την υπέρβαση,  βγήκε στην επόμενη κατηγορία,  το οφείλουμε στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές. Εγώ σαν πρόεδρος βοηθάω,  όσο μπορώ.  Βασικά βοηθώ το χωριό μου. Κάποιος πρέπει να βοηθάει. Πιστεύω στην επόμενη κατηγορία,  ότι θα κάνουμε κάτι καλό. Θα γίνει ένα καινούργιο διοικητικό συμβούλιο,  με 5-6 καινούριους επιχειρηματίες  που θα μας βοηθήσουν. Τα πράγματα θα γίνουν πιο σοβαρά και πιο επαγγελματικά. Θα βάλουμε κάποιους σπόνσορες στην ομάδα,  κάποιους χορηγούς. Εμείς δεν θέλουμε να βγούμε κατηγορία,  αλλά να παραμείνουμε σε αυτή. Ο Τριπόταμος ήταν μία νεοφώτιστη ομάδα. Δημιουργήθηκε πρόπερσι,  βγήκε κατηγορία και φέτος μετά από 30 χρόνια βρέθηκε στην Ά ερασιτεχνική. Το ότι  είμαι πρόεδρος σε μία τέτοια ομάδα είναι τιμητικό για μένα. Με πλησίασαν όλα τα παιδιά της ομάδος,  με πρωτεργάτη τον Στέλιο Μαραγκό,  που είναι ποδοσφαιριστής της Βέροιας και είναι από τον Τριπόταμο και την ανέλαβα για να γίνει όλη αυτή η μεγάλη προσπάθεια.  Ο σκοπός μου ήταν να βοηθήσω.   Δέθηκα με τους ανθρώπους. Θέλουμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα.

– Είναι γεγονός ότι  οι κάτοικοι γενικά αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια και ο πρωτεργάτης είστε εσείς,  οι συνεργάτες σας και όλη η ομάδα,  θεωρώ ότι το βασικό ρόλο τον παίξατε εσείς.

– Εγώ απλώς βοήθησα. Η βοήθεια η δική μου ήταν στο οικονομικό κομμάτι. Τα παιδιά έπαιξαν , προσπάθησαν και ανέδειξαν την ομάδα. Τα παιδιά έβγαλαν τα αποτελέσματα, δεν τα βγάζει ο πρόεδρος,  τα παιδιά βγάζουν το ματς και ο προπονητής, απλώς εμείς οι παράγοντες βοηθάμε.  Δεν θέλουμε να εγκαταλείψουμε αυτή την προσπάθεια και  γενικά οι παράγοντες πρέπει να βοηθήσουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

– Θα συνεχίσει στην ομάδα ο ίδιος προπονητής;

– Ναι θα συνεχίσει. Ο Μαραγκός, ο Γιώργος είναι ο δικός μας προπονητής,  του Τριποτάμου,  αυτός είναι δηλαδή,  ο αρχηγός.  Τριπόταμος χωρίς τον Μαραγκό δεν γίνεται. Ο Μαραγκός θα είναι στο τιμόνι.  Αυτός είναι που θα μας καθιερώσει την κατηγορία,  τώρα αν χρειάζεται κάποια βοήθεια,  θα μας το πει ο ίδιος.

– Ενδεχομένως να γίνουν και κάποιες μεταγραφές. Θα υπάρχει ένας οργασμός φαντάζομαι γύρω από την ομάδα του Τριποτάμου. 

– Θα γίνουν μεταγραφές. Θα ασχοληθούμε βασικά με τα πιτσιρίκια. Θα επανδρώσουμε την ομάδα με νέους ποδοσφαιριστές. Θα κάνουμε τις ακαδημίες.  θα κάνουμε το 5 επί 5. Έχει  μικρά παιδιά και θα ασχοληθούμε με αυτά. Θα καλέσουμε τα παιδιά στο γήπεδο.  Θα χαρούμε τα παιδιά να έρθουν στο γήπεδο, να αρχίσουν,  να παίζουν ποδόσφαιρο,  να βγάλουμε τα δικά μας παιδιά.  Βασικά θα μείνουν και κάποια παιδιά στην ομάδα και από κει και πέρα θα πάμε σε πιτσιρίκια.  θέλω προπονήσεις τρεις φορές την εβδομάδα. Στο πρωτάθλημα που κάναμε,  είχαμε πολλούς τραυματισμούς,  που αυτό δείχνει,  ότι δεν είχαμε τις ανάλογες προπονήσεις. Θέλουμε να κάνουμε τρεις προπονήσεις την εβδομάδα,  για να μπορούμε να πούμ ε ότι τα παιδιά είναι πιο άνετα. Μας περιμένει πάρα πολύ δουλειά με τις υποδομές και την ομάδα.

– Γενικά από ότι καταλαβαίνω,  κάντε μία πολύ σημαντική δουλειά. Γίνεται μία ανασυγκρότηση. Ξεκινάτε πάλι από την αρχή. Να σας ευχηθώ καλή επιτυχία. Θα σας παρακολουθούμε. Θα μιλάμε συχνά,  γιατί θεωρούμε ότι τα φώτα στρέφονται προς το Τριπόταμο.  Σας ευχαριστώ πολύ κύριε Ιορδανίδη. Καλή συνέχεια.

– Και εγώ ευχαριστώ.