Ο Κούβαρος Αντώνης έκανε ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και μας παραχώρησε την παρακάτω συνέντευξη.

– Καλημέρα Αντώνη.

-Καλημέρα κύριε Γιάννη .

-Γιατί ανανέωσες το συμβόλαιό σου με την ομάδα της Αγίας Μαρίνας;

-Το έκανα για αρκετούς λόγους. Το πιο σημαντικό για μένα ήταν, ότι η ομάδα με στήριξε τα δύο χρόνια που είμαι εκεί.Τον πρώτο χρόνο χτύπησα το γόνατό μου, με βοήθησε να επανέλθω. Κυρίως γιατί με στήριξε για αυτό και εγώ ανταποδίδω την καλοσύνη τους και ανανέωσα για ένα ακόμα χρόνο.

-Τι στόχους έχεις εσύ; Τι στόχους έχει η ομάδα; Πώς βλέπεις την πορεία της ομάδας;

-Πέρυσι ξεκινήσαμε με στόχο την άνοδο και τη συμμετοχή μας στα play off, αλλά  δεν πήγαμε καλά. Φέτος για δεύτερη χρονιά δεν πιστεύω να είναι πάλι ο στόχος για τετράδα, είναι μία καλή πορεία και να αναδείξουμε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Να αναδειχθούν μερικοί νεαροί ποδοσφαιριστές από την ομάδα.

-Βλέπουμε στο προπονητικό τιμ έχει προστεθεί ο Μπάμπης ο Σπυριδωνίδης. Θα συνεισφέρει και αυτός σε αυτή την κατεύθυνση; Ποια είναι η άποψη σου;

-Ο κύριος Μπάμπης είχε έρθει πέρυσι στους τελευταίους αγώνες. Ήταν σαν βοηθός. Δεν τον ξέρω προσωπικά,, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. Έπαιζε ποδόσφαιρο. Έχω μία καλή άποψη για τον κύριο Μπάμπη και πιστεύω ότι θα μετρήσει. Πιστεύω ότι είναι μία πολύ καλή προσθήκη στο προπονητικό τιμ, θα βοηθήσει και τον κόουτς. Θα βοηθήσει γενικά και μας τους ποδοσφαιριστές.

-Εσύ παίζει στη θέση του τερματοφύλακα. Είναι μία ξεχωριστή θέση, υπάρχει ανταγωνισμός; Υπάρχει προπονητής τερματοφυλάκων;

-Η ομάδα πέρυσι μας είχε φέρει προπονητή τερματοφυλάκων και μας βοήθησε πάρα πολύ. Ήταν ο κύριος ο Πολύζος Αντώνης. Φέτος δεν ξέρω, μπορεί να ξαναέρθει,  δεν μας έχει πει μέχρι τώρα τίποτα η διοίκηση. Τερματοφύλακας άλλος είναι ο Δημήτρης Ευαγγελόπουλος, ο οποίος έχει πολλά χρόνια εμπειρία στην κατηγορία. Έχει μία πολύ καλή ποιότητα. Είναι φυσικά δύσκολος ο ανταγωνισμός,  αλλά πιστεύω φέτος να πάρω περισσότερες ευκαιρίες,  για να αποδείξω ότι μπορώ να αγωνιστώ στην κατηγορία και σε αυτή την ομάδα.

-Στενεύουν τα περιθώρια στη θέση του τερματοφύλακα. Πολλές φορές για  να παίξει ένας νεαρός τερματοφύλακας είναι ρίσκο.  Εσύ πως το βλέπεις; Θα πρέπει να σε εμπιστευτούν.

– Εγώ αν πρέπει να πάρω μία ευκαιρία και μου δοθεί η ευκαιρία από τον προπονητή, θα πρέπει να την πιάσω από τα μαλλιά,  γιατί είναι μία ευκαιρία .Ο τερματοφύλακας  έχει μία ευκαιρία και να την πιάσω από τα μαλλιά. Μετά δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα και θα συνεχίσω να παίζω,  δηλαδή είναι δύσκολη θέση και πρέπει να εκμεταλλεύεσαι την κάθε ευκαιρία, γιατί δεν θα σου δοθεί άλλη. Ένας άλλος  παίκτης μπορεί να παίξει μέσα, σε οποιαδήποτε αλλαγή. Ο τερματοφύλακας δεν είναι έτσι. Θέλω με την πρώτη ευκαιρία να αποδείξω,  ότι μπορώ να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα στα μέγιστα.

– Τι μήνυμα μπορούμε να στείλουμε στα άλλα παιδιά,  που παίζουν τη θέση του τερματοφύλακα και γενικά στον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή;

-Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους άλλους τερματοφύλακες, είναι είναι μία λέξη ή δύο λέξεις καλύτερα, υπομονή και δουλειά,  αλλά πρώτα από όλα υπομονή, ειδικά αν είσαι δεύτερος και τρίτος. Πρέπει να κάνεις πολλή υπομονή και ταυτόχρονα να δουλεύεις και να προσπαθείς,  να ξεπεράσεις τους υπόλοιπους τερματοφύλακες,  τους ανώτερους.

-Να σε ευχαριστήσω πολύ, Κούβαρε Αντώνη. Θα τα λέμε. Οι ποδοσφαιριστές είναι οι πρωταγωνιστές μην το ξεχνάμε.

–Φυσικά οι ποδοσφαιριστές είναι οι πρωταγωνιστές και εγώ ευχαριστώ εσάς και την εκπομπή σας, που μου έδωσε την ευκαιρία να μιλήσω για πρώτη φορά σε site.

– Θα έχουμε συνέχεια. Ευχαριστώ πολύ.  

Δείτε από πρώτο χέρι τη συνέντευξη, που ακολουθεί…

Συνέντευξη με τον ποδοσφαιριστή του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας μαρίνας, Κούβαρο Αντώνη.

Posted by Giannis Zinas on Monday, July 15, 2019