Μας παραχώρησε την παρακάτω συνέντευξη με την ευκαιρία της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Αστέρα Τριποτάμου ο ποδοσφαιριστής Νικολαΐδης Μάκης.

-Καλημέρα Μάκη .

– Καλή σας μέρα . Πώς τα πάτε;

-Καλά ,εσύ πώς τα πας;

-Δόξα τω Θεώ, μία χαρά, όλα καλά. Αναμενόμενη ήταν η ανανέωσή μου από τον Τριπόταμο. Είμαι από δω. κατάγομαι από τον Τριπόταμο. Από τον πρώτο χρόνο είμαι στην ομάδα και είπαμε βήμα-βήμα θα την πάμε μπροστά. Θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα να συνεχίσω και φέτος στην Α΄ κατηγορία. Σαν  πιο έμπειροι παίκτες από πίσω εμείς, να βοηθήσουμε, να πάει μπροστά η ομάδα και το χωριό. Να δώσουμε ζωή σε όλο αυτό. Πιστεύω να το πετύχουμε. Ο στόχος, από ότι ξέρουμε είναι η παραμονή κατά κύριο λόγο. Να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Θέλουμε το χωριό όλο να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια , που έχουμε κάνει και να συνεχίσουμε και εμείς τον αγώνα μας.

-Από ότι φαίνεται,  έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια ο Τριπόταμος και όχι μόνο;

-Βλέπουμε τη στήριξη η αλήθεια είναι, αλλά θέλουμε και εμείς το κάτι παραπάνω. Εμείς από τη μεριά μας δίνουμε το 100% κάθε Κυριακή. Πιστεύω, ότι φάνηκε αυτό την προηγούμενη χρονιά,  ότι το θέλαμε πάρα πολύ και το καταφέραμε κιόλας.  Νομίζω,  ότι είναι ένα επίτευγμα όλο αυτό, το οποίο κάναμε σαν ομάδα , στα δύο χρόνια να την ανεβάσουμε δύο κατηγορίες. Δεν έχει ξαναγίνει κάτι αντίστοιχο.

-Είναι κάτι το οποίο γίνεται για πρώτη φορά στον Τριπόταμο,  αλλά θα πρέπει να πούνε και τις προσπάθειες που καταβάλλει ο πρόεδρος της ο Ιορδανίδης ο Γιώτης,  αλλά και ο Παντζερίδης ο Παναγιώτης.

-Ο πρόεδρος είναι δίπλα μας, μας βοηθάει, μας στηρίζει. Εμείς αντίστοιχα είμαστε δίπλα του στην μεγάλη προσπάθεια και ο προπονητής,  ο Γιώργος, ο Μαραγκός. Είμαστε ενωμένοι και πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι.

– Σίγουρα οι δυσκολίες μεγαλώνουν.

-Και οι απαιτήσεις μεγαλώνουν και οι δυσκολίες μεγαλώνουν , πιστεύω όμως,  ότι είμαστε δυνατοί,  το έχουμε δείξει , τι μπορούμε να κάνουμε φέτος με τις ενισχύσεις που θα έχουμε. Θα είμαστε ακόμα καλύτεροι σαν ομάδα,  σαν σύνολο.

-Τα σχέδια του προέδρου , του Γιώτη Ιορδανίδη και του Παντζερίδη  Παναγιώτη ποια είναι;

-Αυτά που έχουμε πει μέχρι στιγμής,  είναι να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Πήραμε κάποιους παίκτες και φαντάζομαι,  ότι θα πάρουμε και κάνα δυο-τρεις προσθήκες ακόμα. Ο στόχος μας είναι να μείνουμε στην κατηγορία σαν πρώτη χρονιά και από κει και πέρα βλέπουμε.

– Τι μήνυμα μπορούμε να στείλουμε στους ποδοσφαιριστές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου;

– Υγεία να χουμε όλοι. Να ξεκινήσει η φετινή χρονιά, να πάμε καλά εμείς.  Πιστεύω,  ότι θα είμαστε μία ομάδα,  η οποία θα είναι ανταγωνιστική και θα δημιουργήσει πρόβλημα στους αντιπάλους κυρίως μέσα στην έδρα μας. Από κει και πέρα καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες εύχομαι και ο καλύτερος να πάρει το πρωτάθλημα .

-Να σε ευχαριστήσω πολύ Νικολαΐδη Μάκη. Είναι πρώτη φορά που τα λέμε. Θα συνεχίσουμε αυτό τον τρόπο επικοινωνίας γιατί θεωρούμε το πιο προσοδοφόρο,  να δώσουμε λόγο και σε σας τους ποδοσφαιριστές,  γιατί το αξίζετε. Είστε εσείς οι πρωταγωνιστές όλων αυτών.

– Έτσι ακριβώς.

-Καλή συνέχεια .

-Σας ευχαριστώ πολύ κ. Γιάννη. Να είστε καλά. Γεια σας.

Δείτε από πρώτο χέρι τη συνέντευξη , που ακολουθεί…

Συνέντευξη με τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τριποτάμου , ΝικολαΪδη Μάκη

Posted by Giannis Zinas on Monday, July 15, 2019