Η πρόεδρος του Ατρόμητου Διαβατού, Βελλή  Μαίρη μας παραχώρησε την παρακάτω συνέντευξη.

 -Καλησπέρα κυρία Βελλή.

-Καλησπέρα κύριε Ζήνα.  Καλησπέρα και στους ακροατές .

-Ξεκινάτε την προσπάθεια προετοιμασίας του Ατρόμητου Διαβατού. Σε ποιο σημείο βρισκόμαστε;

-Ξεκινάμε σχεδόν με τον ίδιο κορμό που ήμασταν πέρυσι, απλά κάνουμε κάποιες μεταγραφές για να ενισχύσουμε την ομάδα. Κάναμε την πρώτη μας συγκέντρωση. Δώδεκα του μηνός θα αρχίσουμε την προετοιμασία για το πρωτάθλημα. Κάναμε μία μεταγραφή από το Μακροχώρι και έναν επιθετικό από τη Θεσσαλονίκη.   Θα κάνουμε και δύο-τρεις ακόμη μεταγραφές.

-Το πλάνο το χειρίζεται ο προπονητής σας και είναι;

-Είναι ο Κώστας ο Παγγούρας,που ήταν και πέρυσι τους τελευταίους αγώνες στον πάγκο, μετά την αποχώρηση του κύριου Χατζηαθανασίου. Όλοι μας είχαμε επιλέξει,  μαζί με τα παιδιά ότι θα κάτσει ο Κώστας στον πάγκο. Ανταποκρίθηκε στα καθήκοντά του. Τον αγαπάνε κιόλας οι παίκτες. Έχει προσφέρει. Είναι καλό παιδί . Είναι καλός αθλητής, επομένως και φέτος παρέμεινε στον πάγκο του Ατρομήτου.

-Ποιοι είναι οι στόχοι για την ομάδα σας;

-Δεν θα γίνω γραφική να λέω σαν πέρυσι ότι έχουμε μεγάλους στόχους, φέτος δεν θα πω.  Θα πω,  ότι θα πάμε για το καλύτερο κι αν μας βγει να ανέβουμε, θα ανέβουμε. Αν δεν μας βγει,  όπως πέρυσι, δεν πειράζει, γιατί πέρυσι επικρίθηκα για αυτό που είπα. Ο Ατρόμητος πρέπει να ανέβει.  Βέβαια εγώ το ξαναλέω πρέπει να ανέβει στην Α΄, γιατί εκεί είναι η θέση του,  γιατί εκεί ήτανε πάντα. Είναι μία ιστορική ομάδα,  όμως δεν θα πω ότι θα ανέβω. Θα προσπαθήσουμε να ανέβουμε,  από κει και πέρα ό,τι γίνει.

-Βέβαια για να γίνει αυτό,  πρώτα αρχικά,  πρέπει να υπάρχει μία καλή οργάνωση,  καλό σχεδιασμό,  καλό κλίμα για να επιτευχθεί ο στόχος.

-Αυτά τα έχουμε. Το κλίμα υπάρχει. Είναι καλό.  Πιστεύω,  ότι δεν θα έχουμε προβλήματα,  θέλω να πιστεύω.  Εμένα με ενδιαφέρει να μην υπάρχουν ίντριγκες και προβλήματα μέσα στην ομάδα. Το λέω συνέχεια κάθε φορά.

-Είναι βασικό αυτό,  αλλιώς δεν θα είναι ομάδα,  αν υπάρχουν θέματα.

-Μέσα στην οικογένεια αν υπάρχουν μιζέρια και στεναχώρια,  δεν προοδεύει καμία οικογένεια. Άρα και εμείς σαν Ατρόμητος είμαστε μία οικογένεια, οπότε δεν πρέπει να έχουμε προβλήματα, εξωτερικά τουλάχιστον.

-Να δούμε λίγο το γήπεδο. Σε τι κατάσταση είναι.

-Το γήπεδο σήμερα μπήκαμε και το φτιάξαμε. Πιστεύω,  ότι μέχρι που να ξεκινήσει η προετοιμασία θα είναι κατάλληλο για να μην έχει προβλήματα. Προσπαθώ. Έχω ένα ραντεβού με το Δήμο της Βέροιας,  λίγο να το συμμαζέψουμε. Εγώ από μέρους μου, θα προσπαθήσω να κάνω ότι το καλύτερο για να το κάνουμε σαν στολίδι. Το αξίζει κιόλας.

– θα τα ξαναλέμε. Θα είμαστε σε επικοινωνία.

-Ναι, όποτε θέλετε.

-Ένα μήνυμα που μπορούμε να στείλουμε σε αυτούς που ακούνε και στους ανθρώπους  του ποδοσφαίρου.

-Εύχομαι να είναι ένα καλό πρωτάθλημα και ξεκάθαρο πρωτάθλημα. Να μην υπάρχουν οι ίντριγκες. Να μην υπάρχουν πισώπλατες μαχαιριές,  γιατί κάποιος θέλει να σκαρφαλώσει κάπου και εφόσον δεν μπορεί με το σωστό τρόπο, το πάει με λάθος. Εύχομαι να παραλείψουν όλα αυτά και το πρωτάθλημα να είναι καλό.

-Αυτό που αναφέρατε το τελευταίο, συνήθως έχει να κάνει με τη νοοτροπία μας και τους Έλληνες. Οι ομάδες λειτουργούν αρνητικά με αυτό τον τρόπο. Φαντάζομαι αυτό το μήνυμα να έχει αποδέκτες γενικότερα και κοντινούς. Λάθος το μεταφράζω;

-Γενικά το είπα. Εγώ νόμιζα,  ότι είναι ένα χόμπι το ποδόσφαιρο.  Τελικά βλέπω,  ότι δεν είναι χόμπι και δεν πρέπει να το βλέπω σαν χόμπι,  αλλά πρέπει να μπορώ να ανταποκριθώ στη σκληρότητα αυτού του αθλήματος.

-Στα θέματα της ημερήσιας διάταξη της Γενικής Συνέλευσης δεν υπάρχουν ουσιαστικά θέματα συζήτησης. Θέλετε να κάνετε ένα σχόλιο, αν όχι δεν πειράζει.

-Δεν θα το σχολιάσω.

-Ευχαριστώ πολύ.

-Και εγώ ευχαριστώ. Καλό απόγευμα. Γεια σας

Δείτε από πρώτο χέρι τη συνέντευξη

Συνέντευξη με την πρόεδρο του Ατρόμητου Διαβατού, Βελλή Μαίρη

Posted by Giannis Zinas on Tuesday, August 6, 2019