Μιλήσαμε με την αθλήτρια του βόλεϊ ΓΑΣ Αλεξάνδρεια,  Χατζόπουλου Δήμητρα και μεταξύ άλλων είπαμε:

– Καλησπέρα Δήμητρα

-Καλησπέρα

-Πόση είναι η διάρκεια του συμβολαίου σου και γιατί έκανες την ανανέωση με το ΓΑΣ Αλεξάνδρεια;

-Όλη την αγωνιστική χρονιά είχα συμμετοχή στην ομάδα βόλεϊ του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια. Κάναμε συμφωνία με τον πρόεδρο και το συμβούλιο. Συμφωνήσαμε μεταξύ μας σε ότι είπαμε. Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τα παιδιά που έχουν αναλάβει το βόλεϊ Αλεξάνδρειας και  αποφασίσαμε να συνεργαστούμε για ακόμη μία χρονιά και σαν αθλήτρια αλλά και σαν βοηθός προπονητή.

– Είναι εύκολος ή δύσκολος αυτός ο ρόλος πέρα από αθλήτρια να είσαι και βοηθός προπονητή;

-Είναι  λίγο δύσκολο μπορώ να πω, αλλά έχουμε πολύ καλή συνεργασία που με βοηθάει πάρα πολύ.  Είναι εδώ και δύο χρόνια γνωστός. Είναι δύσκολο,  γιατί πρέπει να βρεις τον τρόπο επικοινωνίας με τα παιδιά. Με κάποια παιδιά είμαστε μαζί και στο αγωνιστικό κομμάτι.  Θα τα καταφέρουμε.

-Είναι δύο ρόλοι ανάλογα το πώς θα το αποδεχθούν οι συναθλήτριές σου. Να δώσεις κάποιες οδηγίες και να τις  εφαρμόσεις. Μπλέκεται ο ρόλος πολλές φορές.

-Ευτυχώς όλα τα παιδιά είναι καταπληκτικά. Έχουν σημαντική προσφορά στην ομάδα,  οπότε δεν δυσκολεύτηκα και πάρα πολύ.

-Το βόλεϊ στην Αλεξάνδρεια ανθεί με την έννοια ότι υπάρχει μία κυψέλη,  όπου μπορούν τα κορίτσια να αθληθούν, πέρα από τον στίβο,  σε ένα ομαδικό άθλημα,  για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια και στη διοίκηση,  αλλά πολύ περισσότερο και σε σας τις αθλήτριες,  και είστε προπομπός να έρθουν περισσότερα για κορίτσια στο γήπεδο.

– Ναι,  το βόλεϊ είναι ένα πολύ ωραίο άθλημα. Συνδυάζει πάρα πολλά κομμάτια. Γυμνάζει ομοιόμορφα το σώμα. Μας μαθαίνει να δουλεύουμε ομαδικά. Είναι ένα ευχάριστο άθλημα. Βλέπουμε σιγά-σιγά στην Αλεξάνδρεια να ανεβαίνει το άθλημα. Είμαστε πολύ χαρούμενες για αυτό.

-Τι μήνυμα μπορούμε να στείλουμε στα κορίτσια;

-Όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με το βόλεϊ,  έχει πάρα πολλά θετικά και στο ψυχολογικό κομμάτι και στο θέμα της γύμνασης. Είναι από τα πιο ωραία αθλήματα για ένα κορίτσι.

-Είναι πρώτη φορά που έχουμε επικοινωνία. Θα μιλήσουμε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας,  αλλά και του πρωταθλήματος  και θα χαρώ ιδιαίτερα να τα λέμε με απώτερο σκοπό και στόχο να ‘ρθουν κι άλλα παιδιά να επανδρώσουν το τμήμα βόλεϊ Αλλά και να έχουν μία διέξοδο στο γήπεδο. Ευχαριστώ πολύ.

– Γεια σας.

Δείτε και ακούστε τη συνέντευξη που ακολουθεί…

Συνέντευξη με την αθλήτρια του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια – Βόλεϊ Δήμητρα Χατζοπούλου

Posted by EpilogesNews on Friday, June 28, 2019