Δείτε την παρακάτω συνέντευξη με τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τριποτάμου, Φωτιάδη Νίκο,που ανανέωσε το συμβόλαιο του 

-Γιατί ανανέωσες στο συμβόλαιό σου;

-Δεν είναι μόνο ένας λόγος, είναι πολλοί. H καταγωγή μου είναι από το χωριό. Το χωριό έχει κάνει μία καλή προσπάθεια. Στα δύο χρόνια έχει ανέβει δύο κατηγορίες. Κατάφερε να φτάσει στην πρώτη κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Θέλω να είμαι κομμάτι αυτής της προσπάθειας. Παίζω χρόνια ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Έχω παίξει στην Κομοτηνή. Ένα από τα όνειρά μου ήταν να παίξω με το χωριό μου στην πρώτη κατηγορία. Τα  κατάφερε το χωριό να είναι στην Α κατηγορία , άρα θα ήθελα να παίξω, να εκπροσωπήσω το χωριό μου και να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία.

-Πώς σε βλέπουν οι φίλαθλοι του χωριού σου;

-Έχουμε μία όρεξη πρωτόγνωρη. Είμαστε πολλά χρόνια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Όταν είχαμε παιχνίδι, όσο μπορούσαν περισσότεροι ερχόταν στο γήπεδο. Το βλέπω και τώρα,  ρωτάνε για το πώς κινούμαστε. Βλέπω μία προσπάθεια.  Θέλω το χωριό να συνεχίσει να είναι κοντά μας,  με πολλούς περισσότερους τρόπους από ότι ήτανε τώρα.  Κάνουμε καλή προσπάθεια. Έχουμε ξεκινήσει καλά. Πιστεύω να έχει ανταπόκριση αυτό στο  φίλαθλο κόσμο και γενικά.

-Φαντάζομαι,  ότι η ομάδα του Τριποτάμου θα είναι  κυψέλη.

-Εννοείται. Έχει δώσει ζωή στο χωριό η ομάδα. Στο γήπεδό μας εδώ και  αρκετά χρόνια δεν λειτουργούσε,  ομάδα δεν είχαμε και γενικά το χωριό μας ήταν μικρό,  Πιστεύω ότι,   στην Α κατηγορία θα είναι καλύτερα. Θα έρθει παραδείγματος χάρη  η Νάουσα να παίξει στον Τριπόταμο, πιστεύω ότι είναι καλό,  Δηλαδή θα δώσουμε ψυχή στο χωριό μας. Στα play-off παίξαμε δύο σημαντικά παιχνίδια και γέμισε το γήπεδο, τουλάχιστον 200 με 500 άτομα είχε.  Οπότε πιστεύω με αυτή την εικόνα θα έρχονται τα καλύτερα.

-Ποιος είναι ο στόχος του Τριποτάμου;

-Ο στόχος από ότι καταλαβαίνω και από ότι έχω μιλήσει και τις συζητήσεις που έκανα είναι  να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα,  γιατί είμαστε καινούργιοι στο χώρο. Ο κύριος Ιορδανίδης έχει κάποιους στόχους, το πιο σημαντικό είναι ότι,  έχει δώσει όραμα. Είναι  σημαντικό αυτό στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.  Τώρα βρεθήκαμε στο χώρο με όρεξη και καταφέραμε και βγήκαμε με το δύσκολο τρόπο, αλλά πετύχαμε το σκοπό μας.  Τώρα είμαστε  στην Α΄  κατηγορία.  Θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε καλά, τι πρέπει να κάνουμε άσχημα , θα μετρήσουμε τις δυνατότητες μας και στη συνέχεια να φτιάξουμε κάτι μεγαλύτερο. Πιστεύω ότι,  είναι η εύκολη παραμονή,  είναι ο πιο εφικτός στόχος.

-Πρέπει να εξάρουμε το ρόλο του προέδρου στην όλη προσπάθεια που γίνεται και το στόχο που βάζει σαν ομάδα.

– Βεβαίως,  η ομάδα φτιάχτηκε από τον  κύριο Ιορδανίδη.  Στο χωριό υπάρχουν άτομα άλλα,  που έπαιξαν σημαντικό ρόλο και βοήθησαν  με πολλές δουλειές και μέρους επιτυχίας πρέπει να καρφωθούν και αυτοί. Σίγουρα κεντρικός πυρήνας είναι ο κύριος Ιορδανίδης που έπαιξε σημαντικό ρόλο,  αλλά από την ομάδα έχουν δώσει και δεν φαίνονται. Εγώ θέλω να τους πω μπράβο. Οφείλουμε και σε αυτούς την καλή πορεία.

-Ο ρόλος ο δικός μας είναι να αναδείξουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν παίξει ο καθένας ξεχωριστά και όχι μόνο το ρόλο τους. Έχουμε ένα μήνυμα από τον  Κωνσταντίνο  Καραγκιοζόπουλο που λέει: Εξαιρετικός άνθρωπος και προπονητής. Αποτελεί το υγιές ποδοσφαιρικό μέλλον του τόπου μας!

-Ευχαριστώ πολύ. Να είναι καλά.

-Θα μπορούμε να συζητήσουμε κι άλλο για τις Ακαδημίες. Εμείς θα σταθούμε σε αυτό το σημείο.  Θα είμαστε σε επικοινωνία. Ευχαριστώ πολύ.

-Και  εμείς ευχαριστούμε. Και εμείς την προβολή την έχουμε ανάγκη όπως και εσείς.

Δείτε από πρώτο χέρι τη συνέντευξη.

Συνέντευξη με τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τριποτάμου, Νίκου Φωτιάδη

Posted by Giannis Zinas on Monday, July 22, 2019