Η Ακαδημία τυ Μέγα Αλέξανδρου Αγίας μαρίνας εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου
«Η Ποδοσφαιρική Ακαδημία Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους αθλητές μαζί με τους γονείς τους, για όσο διάστημα υπολείπεται μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής Ποδοσφαιρικής σεζόν, να προσέλθουν στο γήπεδό μας και αν  το επιθυμούν να συμμετάσχουν στο προπονητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας μας χωρίς καμία επιβάρυνση. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία σκοπό έχει να δείξουμε σε όποιον το επιθυμεί, το έργο που παράγουμε.
Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσει να ανάγει οποίος το επιθυμεί τα δικά του υποκειμενικά συμπεράσματα για το επίπεδο της εκπαίδευσης που παρέχουμε και να πλαισιώσει το δυναμικό της Ακαδημίας μας από τη νέα χρονιά!
Πεποίθηση μας είναι πως το άνοιγμα της πόρτας του γηπέδου μας στην αυστηρή αξιολόγηση όλων σας θα πιστοποιήσει αφ ενός τον ισχυρισμό μας πως αποτελούμε αντικειμενικά μια από τις πιο ποιοτικές ποδοσφαιρικές Ακαδημίες του Νόμου μας και αφετέρου να καταφέρουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη όλων σας!
Κινήσεις σαν και αυτή, της οποίας την πρωτοτυπία δεν διεκδικούμε στον Νομό μας, αποσκοπούν στην  εμπέδωση του αθλητισμού στην περιοχή μας και την προαγωγή του αγαπημένου μας αθλήματος του ποδοσφαίρου όπου αυτό είναι δυνατόν!»