Στο γήπεδο του Μακροχωρίου το 1ο ΕΠΑΛ Βέροιας παρουσία πάνω από 400 θεατών  φιλοξένησε το ΓΕΛ ΑΡΝΑΙΑΣ. Με καθυστέρηση μιας ώρας ξεκίνησε το παιχνίδι ωστόσο το θέαμα ήταν εξαιρετικό και αποζημίωσε τον κόσμο που το παρακολούθησε.

Ρεπορτάζ:Mανώλης Πεχλιβανίδης

Καλύτερα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο τα παιδιά της Βέροιας που ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 23΄και στην πρώτη τελική του αγώνα με τον Μουρατίδη μετά από φάση διαρκείας στην αντίπαλη εστία να καταφέρνει να ανοίξει το σκορ διαμορφώνοντας το 1-0.

Οι παίκτες του ΓΕΛ ΑΡΝΑΙΑΣ, έδειξαν τεράστια ψυχικά αποθέματα, δεν τα παράτησαν και έκαναν την μεγάλη ανατροπή με πρωταγωνιστή τον Γκαγκάνη Δημήτριο πετυχαίνοντας χατ-τρικ.Σε μεγάλη μέρα ο επιθετικός της Αρναίας καθώς έκρινε σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία της ομάδας του.

Τελικό αποτέλεσμα στο γήπεδο του Μακροχωρίου 1ο ΕΠΑΛ Βέροιας- ΓΕΛ ΑΡΝΑΙΑΣ: 1-3

Kαι στις δυο ομάδες αξίζουν συγχαρητήρια γιατί αγωνίστηκαν μέσα στα πλαίσια του φίλαθλου πνεύματος του  «ευ αγωνίζεσθαι».

Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι το σημερινό ματς έγινε σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Μακάρι να συνεχίσουμε να βλέπουμε γήπεδα γεμάτα από κόσμο που αγαπάει το ποδόσφαιρο και υποστηρίζει την ομάδα του,με τον τρόπο που είδαμε σήμερα.

Συνθέσεις:

1ο ΕΠΑΛ Βέροιας(Μουρατίδης): Mυλωνάς, Τσακίρης,Σακαλής,Χερίδης(55΄Νικολί),  Αρβανιτίδης,Τζάνι,Λουκίδης,Μανωλόπουλος,Χαραλαμπίδης,Μουρατίδης,  Κοσέογλου(45΄Κουκουτσίδης)

ΓΕΛ ΑΡΝΑΙΑΣ(Πάππος):Eυθυμούδης,Κοντογίαννης,Παπαγεωργίου, Παπανικολάου(47΄Ευθυμούδης Ε.),Πετάλλι,Τσιούκας,Λιώπας,Μπήντος,Γκαγκάνης, Τσιόγκας,Τσιουλάκης(68΄Πασχάλης)

Διαιτητές:Μαλούτας-Παπαδάκης-Τότσκας