Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη η Άννα Μαρία Σαββίδου παίρνει μέρος στην εκπομπή «ΕΠΙΛΟΓΕΣ» και μας ενημερώνει για όσα συμβαίνουν στην Πέλλα , αλλά και στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Η εκπομπή ξεκίνησε με την ενημέρωση ότι η 14η Σεπτεμβρίου είναι η ημέρα μνήμης για την πόλη των Γιαννιτσών, αλαλούμ δημιουργήθηκε για το άνοιγμα των σχολείων στην Πέλλα λόγω των κρουσμάτων Κορωνοϊού, έγινε συζήτηση για τις μάσκες που θα πρέπει να φορούν οι μάσκες ή όχι, από τον Αύγουστο είχαν παρατηρηθεί κρούσματα Κορωνοϊού στην βιομηχανία κονσερβοποιίας, ανάγκη επάνδρωσης των κέντρων υγείας.

Στη διάρκεια της εκπομπής έγινε αναφορά και στη συνέντευξη του Πρωθυπουργού στη Δ.Ε.Θ. και τον απόηχο που δημιουργήθηκε  και τον τρόπο συγκρότησής της.

Στο τέλος αναφερθήκαμε και στα εργατικά ατυχήματα που συμβαίνουν στην επικράτεια της χώρας και βέβαια στο μεταναστευτικό και τον στοχευμένο επίλογο από το βιβλίο της Διδώς Σωτηρίου «Τα ματωμένα χώματα».

Δείτε ζωντανά την εκπομπή "ΕΠΙΛΟΓΕΣ" με καλεσμένη, όπως κάθε Δευτέρα και Τετάρτη την ίδια ώρα, τη δημοσιογράφο Άννα Μαρία Σαββίδου

Posted by Ζήνας Γιάννης Επιλογές on Monday, September 14, 2020