Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook  ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας, Βοργιάδης Χρήστος,  ενημέρωσε τους αγρότες της Ημαθίας, ότι συμμετείχε στην 3ωρη τηλεδιάσκεψη με τον ΥπΑΑΤ, Μάκη Βορίδη.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Συμμετείχα χτες το απόγευμα (Πέμπτη), στην 3ωρη Τηλεδιάσκεψη με τον ΥπΑΑΤ Μάκη Βορίδη, τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο, τον Αντιπρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ Δημήτρη Μελά και συνάδελφους αγρότες, μελισσοκόμους, κτηνοτρόφους,αλιείς, όπου πραγματοποιηθήκε ενημέρωση και κατατέθηκαν προτάσεις για τα προβλήματα που προέκυψαν αλλά και πρόκειται να βρούμε μπροστά μας, από την πανδημία του κορονοϊού.
Μαζί με τον συνάδελφο Πρόεδρο Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Σκύδρας Παναγιώτη Πασάκη , θέσαμε το φλέγον ζήτημα της έλλειψης εργατικών χεριών, της Άρσης των κυρώσεων της ΕΕ προς την Ρωσία (Εμπάργκο) , των αποζημιώσεων (ΕΛΓΑ) αλλά και των συνδεδεμένων ενισχύσεων.
Είναι η πρώτη τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιείται από Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης με αγροκτηνοτρόφους και οφείλω να συγχαρώ τόσο αυτόν , όσο και τους συντονιστές Χρήστο Γκόντια και Γιάννη Παναγή που είχαν αυτή την ιδέα και την οργάνωσαν σε συνεργασία με το ΥΠΑΑΤ.
Εύχομαι να συνεχιστεί και να ενημερωνέται ο Υπουργός ανά τακτά διαστήματα για τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν όλες όλες τις καλλιέργειες, την κτηνοτροφία, την αλιεία, την μελλισοκομία, από ανθρώπους του μόχθου και όχι από αυτούς που θέλουν να λέγονται αγρότες, κτηνοτρόφοι, αλιείς και μελισσοκόμοι.